Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Eveeetttt hastaneye çağırldım. Kızları merak ediyorum cepten takip etmeye çalışacağım. Ama nefes darlığım ve düşün tansiyonumu duyunca hemen gel dedi. KIzlar bunu yaşayan var mıydı? Daha 17. haftada normal mi ya.İlerleyen zamanlarda ne yapacağım ben..

Eveeetttt hastaneye çağırldım. Kızları merak ediyorum cepten takip etmeye çalışacağım. Ama nefes darlığım ve düşün tansiyonumu duyunca hemen gel dedi. KIzlar bunu yaşayan var mıydı? Daha 17. haftada normal mi ya.İlerleyen zamanlarda ne yapacağım ben..

canım korkma bende bile var hafiften nefes darlığı hatta tansiyonum keşke düşük olsa benimkide aksine yükseliyo daha tehlikeli yani allahım sanada acil şifalar versin ite kaka götürcez sonuçta hepimizin bünyasi farklı reaksiyon veriyor birimizde olan diğerimizde olmuyor ama çok korkulacak şeyler yaşatmıyor rabbim bizlere inşallah rabbim beterinden saklasın bu arada bende dün bebeğin olduğu yerde bir ağırlaşma hissettim sanki ayrı bir parça vardı içimde kalkmaya korktum önce birden bir sancı oldu sonra yavaş yavaş geçti çok ayakta kaldım dün evde ondan mı acaba birde şey soracağım sana gün içinde kremsi bir akıntı oluyor bende beyaz renkte krem kıvamında sizde de varmı

canım korkma bende bile var hafiften nefes darlığı hatta tansiyonum keşke düşük olsa benimkide aksine yükseliyo daha tehlikeli yani allahım sanada acil şifalar versin ite kaka götürcez sonuçta hepimizin bünyasi farklı reaksiyon veriyor birimizde olan diğerimizde olmuyor ama çok korkulacak şeyler yaşatmıyor rabbim bizlere inşallah rabbim beterinden saklasın bu arada bende dün bebeğin olduğu yerde bir ağırlaşma hissettim sanki ayrı bir parça vardı içimde kalkmaya korktum önce birden bir sancı oldu sonra yavaş yavaş geçti çok ayakta kaldım dün evde ondan mı acaba birde şey soracağım sana gün içinde kremsi bir akıntı oluyor bende beyaz renkte krem kıvamında sizde de varmı

Sürekli bir akıntım yok. Ara ara oluyor. Ama beyaz ve kremsi olunca gayet normalmiş. Panik yapma sakın.

canım senin tsh kaç ilaç alıyorsun

benim tsh ım 2.5 normal değerlerde yani.tabi ilacı kullandığım için.ben hafta içi 50 haftasonu 100 mcg kullanıyorum.bakalım önümüzdeki hafta kontrolum var inşallah iyi çıkar.sizlerin ki neden düşmedi anlamadım.inşallah biran önce normale döner canım.senin ilaç dozunu kadın doğum doktorun mu ayarlıyo,dahiliye doktorumu anlamdım canım .

dusuk ihtimalin yuksek dedi doktor. idrar yolu enf. veya bobrek sorunu gorunmuyor dedi. dogum sancisi cekiyornusum. bebeklerim benimle kalsin allahim. nolur dua edin. onlar benim mucizem..

canım benim çok geçmiş olsun.rabbim yardımcınız olsun senin ve bebişinin.dualarımız sizinle emin ol.

sela kizlar bu aksam sekizde hastaneye ysttim. siddeti karin ve bel agrisi yuzunden. simdi en azindan nefes alabiliyorum. dualarinizi bekliyorum.

canım geçmiş olsun inş iyisindir şimdi acil şifalar inş

Kızlaarr gördüğünüz gibi gece hiç uyumadık. Önce 4 de karnımız acıktı kalktık yedik. Sonra uyuyamadım şimdi acayip çarpıntım var. Nefes almakta zorlanıyorum. Tansiyonum 9-5 kalp ritmim 93 çıktı. Sanırım böyle giderse eşimi kaldıracağımmm...:KK14:

Sabah 7 gibi yeniden uyumayı denedik. Hayatımda ilk defa nefesimin gırtlağımda kaldığını hissettim. Şimdi de doktorumu arıyorum bakalım ne diyecek.

doktora gitmen çok iyi oldu gökçe inş bir an önce iyileşirsin nefes darlığı baş belası birşey zaten bende de var. ikiz annesi olunca iki katı yaşıyorsun ağırlığı herşeyi. biz tek bebekle neler yaşıyoruz çok ii anlıyorum seni dualarım seninle canım benim .

bende doktordan geleli 1 saat oldu kızlar. doktorum gece kaşıntılarımdan korktu biraz karaciğer kolektazı olabilir dedi.alerjide olabilir ama test lazım nisanda yaptır dedi. kramplar normal dedi. demir ilacını biraz daha geç başlatıcam dedi. balık yağı hapı verdi şimdilik.6 gün önden gidiyor bebiş dedi sonra radyoloji uzmanına yolladı bebişimin kalbi böbrekleri omurgası suyu iyi çıktı. kesin olmamakla birlikte kıza benziyor sanki dedi. ama yarım saat uğraştık hiç bir yerini göstermedi tek gösterdiği eli ayağı totosu oldu :KK1::KK1::KK1: o kadar göstermeyince kıza benziyor dedi kurtuldu benden. iki hafta sonra baksınlar bir daha emin olamadım dedi :KK50:

benim tsh ım 2.5 normal değerlerde yani.tabi ilacı kullandığım için.ben hafta içi 50 haftasonu 100 mcg kullanıyorum.bakalım önümüzdeki hafta kontrolum var inşallah iyi çıkar.sizlerin ki neden düşmedi anlamadım.inşallah biran önce normale döner canım.senin ilaç dozunu kadın doğum doktorun mu ayarlıyo,dahiliye doktorumu anlamdım canım .

canım benim 3.22 çıkmıştı t3 t4 anti tpo anti tg bakıldı sonra endokrin uzmanı hamilelikten yükselmiş ilaca gerek yok takip önerildi yazmıştı rapora kullanmadım o yüzden ilaç şimdi tekrar baktırayım diyorum bugün hatırlatıcam gerekirse ilaca başlansın

Karakedi canm rabbim acil sifa versin bebeklerini sana bagislasin.canm. korkma birşey olmcak inşallah. Dua et.. gökçecim tedirgin etmiş Cok fazla doktor seni.. benm carpntim olunca 135 lere çıkıyor. Ve bugün uyurken öyle cok nefes darlığı cektmki rüyamda bile çekiyordum.. tansyn için çağrmis olabilir... Benm tansiyn 10. 6 . Dün doktora sordum carpntim kalbimin böyle hızlı atması bebrgime giden kan akışını etkilermi dedim. Yok dedi o plasentaya gelnce hemen normallesiyor dedi... Işte tek sorun zorluk cekicez. Rabbim yardmcimiz olsun.

Selam kızlar.

Az önce doktorum aradı 4'lü test sonuçlarım için.Ne yazık ki sonuçlar 2'li testteki gibi güzel çıkmadı.1/195 yaş riski varmış,genel risk de 1/245.Martın 19'una randevu aldım,detaylı usg.de bakılacak.Onun sonucuna göre amniyosentez yaptırıp yaptırmayacağımıza karar vericez.

Çok moralim bozuldu.:KK43: İçimi ferah tutmak istiyorum ama olmuyor.Aklıma hep kötü şeyler geliyor.İlk bebeğimi 16. Haftada kaybetmiştim.Bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ;(

19 gün nasıl geçer ki?Bilsem ki detaylı usg.da herşey yolunda diyecekler,değil 19 gün,190 gün bile beklerim.Ama bu kuşku insanın içini,beynini kemiriyor.

Allah hepimizin yavrularına ve bizlere sağlık sıhhat versin,sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.

Selam kızlar.

Az önce doktorum aradı 4'lü test sonuçlarım için.Ne yazık ki sonuçlar 2'li testteki gibi güzel çıkmadı.1/195 yaş riski varmış,genel risk de 1/245.Martın 19'una randevu aldım,detaylı usg.de bakılacak.Onun sonucuna göre amniyosentez yaptırıp yaptırmayacağımıza karar vericez.

Çok moralim bozuldu.:KK43: İçimi ferah tutmak istiyorum ama olmuyor.Aklıma hep kötü şeyler geliyor.İlk bebeğimi 16. Haftada kaybetmiştim.Bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ;(

19 gün nasıl geçer ki?Bilsem ki detaylı usg.da herşey yolunda diyecekler,değil 19 gün,190 gün bile beklerim.Ama bu kuşku insanın içini,beynini kemiriyor.

Allah hepimizin yavrularına ve bizlere sağlık sıhhat versin,sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.

moralini yüksek tut cnm çünkü en güvenilir test 2li testtir. diğerleri yanıltabilir. o yüzden rahat ol. allahın izniyle iyi sonuçlar alacaksın. sadece yavrunu hissetmeye çalış. baksana herkes hissedio :KK70:

kızlar doktorlarınızda söyleyecektir zatten çarpıntılarınıza aldırmayın normalmiş bendede kalbim ağzımdan çıkcak gibi oluyordu. şükür biraz hafifledi fakat hala devam ediyor. düşük tansiyonda çıkabilirmiş oda normalmiş. canınızı dinlemeyin amannn. allahın izniyle bişicik olmaz.

Kizlar ciktim doktordan. Akcigerlere giden kanallarda tikaniklik varmis. Bu yuzden akcigerlere tam oksijen gitmiyormus. Bu astim hastalarina verilen tuplerden verdi. Bir de midem eksi eksi agzima geliyor diye surup verdi. Midenin eksi eksi agza gelmsi de tetikliyormus bu hastaligi.

Kizlar ciktim doktordan. Akcigerlere giden kanallarda tikaniklik varmis. Bu yuzden akcigerlere tam oksijen gitmiyormus. Bu astim hastalarina verilen tuplerden verdi. Bir de midem eksi eksi agzima geliyor diye surup verdi. Midenin eksi eksi agza gelmsi de tetikliyormus bu hastaligi.

Çok geçmiş olsun tatlım. Bende de vardı o mide ekşiliği sorunu. Gaviscon şurup içiyorum çok iyi geldi. Bende de bugün öğlen yemekten sonra bir mide bulantısı başladı. Gittim kustum o saatten beri midem boş su içsem kusuyorum artık safra geliyor :KK43: aradım doktorumu muayenedeymiş. Ne yapayım bilemedim. Allahım biran evvel kurtarsın hepimizi.

karakedi ne oldu yaz bize, nasıl gidiyor bir gelişme varmı, inşallah rabbim bebeğini sana bağışlar canım ya:KK43: bol bol dua et hepimiz her anımızı aynı riskle geçiriyoruz inşallah bebeğin bırakamayacak seni annesi hep olumlu düşünmeye çalış. Allah yardımcımız olsun

ay canım ya sende de gebelikle beraber yeni yeni şeylerle tanışıyo vucudun wallaa... Allah sağlık versin nefes darlığı bende de oluyor bir iki haftadır ama geçiyor kendnden. bide sol tarafımdan kesik bir ağrı giriyor bgndür.. ctsyi iple çekiyorum her ağrıda huzursuzum minişime bişey oldu diye zaten..

irishcoffee canım Allah a emanet bebeklerimiz. bu testler keşke hiç icat edilmeseydi ya.. bnmde 3 lü test var sırada. şimdiden içim içimi yiyo. oysaki ne doğrulukları kesin ne yanlışlıkları. belirsizliğin içinde belirsizlik. sanki yeterince pinpirikli değilmişiz gibi aklımıza takacak yeni yeni birşeyler çıkıyor hep. yazmıştım kardeşim için amniyosentez iyi çıkmamıştı sakt olacaktı. ama şükür rabbime 12 yaşında sapasağlam hemde başarıda ankara derecesi var. Dua etmekten başka hiçbir çaremiz yok. rabbim hepimize bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

çiçekdemeti bgn senin kontrolun dişten miydi yau? ben mi kaçırdım okurken bebiş ne alemde dr.a gitmiycekmiydin?

Sıkıntili olan arkadaslar icinizi ferah tutun testler sadece ihtimaller uzerine kurulu...Kizlar doktordaydim bnde bugun..ikili test sonucum iyi oldugu icin ucluye gerek yok dedi ayrintili icin 20-24 hafta arasinda yaptirmami soledi.. Bu arada cinsiyetimiz erkek :)

İşte arkadaşlar inanılır gibi değil.Benim doktorum da 1.5 olacak diye parçalıyor beni....
Katumela senin doz olayını pek anlamadım.Nasıl yani hafta içi 50 hafta sonu 100 mcg kullanıyorsun? Acaba kullandığın ilacın kullanım şekli mi böyle? Ben levetron kullanıyorum.50 ile başladım şimdi 100e çıktım.Yavaş yavaş olsa da düşüş gösterdi.Fakat ben hep sağlık ocağında yaptırdığım için bundan sonra orada yaptırmamayı düşünüyorum.Sanki sağlık ocağı yanılıyor gibi geldi.Böyle bir şeyin varlığını başka arkadaşlarımdan da duydum.
Sen ne kullandığını yazar mısın? Birde benim doz ayarımı hep kadın doğumcu yaptı ne dahiliye ne de endokrine göndermedi.Senin ayarını kim yapıyor?

X