- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeetttt hastaneye çağırldım. Kızları merak ediyorum cepten takip etmeye çalışacağım. Ama nefes darlığım ve düşün tansiyonumu duyunca hemen gel dedi. KIzlar bunu yaşayan var mıydı? Daha 17. haftada normal mi ya.İlerleyen zamanlarda ne yapacağım ben..
canım korkma bende bile var hafiften nefes darlığı hatta tansiyonum keşke düşük olsa benimkide aksine yükseliyo daha tehlikeli yani allahım sanada acil şifalar versin ite kaka götürcez sonuçta hepimizin bünyasi farklı reaksiyon veriyor birimizde olan diğerimizde olmuyor ama çok korkulacak şeyler yaşatmıyor rabbim bizlere inşallah rabbim beterinden saklasın bu arada bende dün bebeğin olduğu yerde bir ağırlaşma hissettim sanki ayrı bir parça vardı içimde kalkmaya korktum önce birden bir sancı oldu sonra yavaş yavaş geçti çok ayakta kaldım dün evde ondan mı acaba birde şey soracağım sana gün içinde kremsi bir akıntı oluyor bende beyaz renkte krem kıvamında sizde de varmı
canım senin tsh kaç ilaç alıyorsun
dusuk ihtimalin yuksek dedi doktor. idrar yolu enf. veya bobrek sorunu gorunmuyor dedi. dogum sancisi cekiyornusum. bebeklerim benimle kalsin allahim. nolur dua edin. onlar benim mucizem..
sela kizlar bu aksam sekizde hastaneye ysttim. siddeti karin ve bel agrisi yuzunden. simdi en azindan nefes alabiliyorum. dualarinizi bekliyorum.
Kızlaarr gördüğünüz gibi gece hiç uyumadık. Önce 4 de karnımız acıktı kalktık yedik. Sonra uyuyamadım şimdi acayip çarpıntım var. Nefes almakta zorlanıyorum. Tansiyonum 9-5 kalp ritmim 93 çıktı. Sanırım böyle giderse eşimi kaldıracağımmm...
Sabah 7 gibi yeniden uyumayı denedik. Hayatımda ilk defa nefesimin gırtlağımda kaldığını hissettim. Şimdi de doktorumu arıyorum bakalım ne diyecek.
benim tsh ım 2.5 normal değerlerde yani.tabi ilacı kullandığım için.ben hafta içi 50 haftasonu 100 mcg kullanıyorum.bakalım önümüzdeki hafta kontrolum var inşallah iyi çıkar.sizlerin ki neden düşmedi anlamadım.inşallah biran önce normale döner canım.senin ilaç dozunu kadın doğum doktorun mu ayarlıyo,dahiliye doktorumu anlamdım canım .
Selam kızlar.
Az önce doktorum aradı 4'lü test sonuçlarım için.Ne yazık ki sonuçlar 2'li testteki gibi güzel çıkmadı.1/195 yaş riski varmış,genel risk de 1/245.Martın 19'una randevu aldım,detaylı usg.de bakılacak.Onun sonucuna göre amniyosentez yaptırıp yaptırmayacağımıza karar vericez.
Çok moralim bozuldu. İçimi ferah tutmak istiyorum ama olmuyor.Aklıma hep kötü şeyler geliyor.İlk bebeğimi 16. Haftada kaybetmiştim.Bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ;(
19 gün nasıl geçer ki?Bilsem ki detaylı usg.da herşey yolunda diyecekler,değil 19 gün,190 gün bile beklerim.Ama bu kuşku insanın içini,beynini kemiriyor.
Allah hepimizin yavrularına ve bizlere sağlık sıhhat versin,sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Kizlar ciktim doktordan. Akcigerlere giden kanallarda tikaniklik varmis. Bu yuzden akcigerlere tam oksijen gitmiyormus. Bu astim hastalarina verilen tuplerden verdi. Bir de midem eksi eksi agzima geliyor diye surup verdi. Midenin eksi eksi agza gelmsi de tetikliyormus bu hastaligi.
Kizlar ciktim doktordan. Akcigerlere giden kanallarda tikaniklik varmis. Bu yuzden akcigerlere tam oksijen gitmiyormus. Bu astim hastalarina verilen tuplerden verdi. Bir de midem eksi eksi agzima geliyor diye surup verdi. Midenin eksi eksi agza gelmsi de tetikliyormus bu hastaligi.
benim tsh ım 2.5 normal değerlerde yani.tabi ilacı kullandığım için.ben hafta içi 50 haftasonu 100 mcg kullanıyorum.bakalım önümüzdeki hafta kontrolum var inşallah iyi çıkar.sizlerin ki neden düşmedi anlamadım.inşallah biran önce normale döner canım.senin ilaç dozunu kadın doğum doktorun mu ayarlıyo,dahiliye doktorumu anlamdım canım .