Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım okuyordum yine ağrıların olmuş gelmiş olsun nazar nazar :) kesinlikle nazar boncuğu takmamız lazım bütün arkadaşlar. Yok yawyum cuma 9 da kısmetse bende heyecanla bekliyorum. Bu arada resmini de gördüm maşallah maşallah süpersin:) ya benimde akşamları karnım bir çıkıyor bide sert ama sabah o kadar olmuyor niye öyle anlamadım.

akşamlarıda benmde öyle canım . ama sabah yumuşak oluyor göbüşüm kendimi hamile hissetmiyorum. ve hepimizin tedirgn olduğu duruma düşüyorum acaba bişeym oldu. diye.. idrarım sıkıştırmasa tam korkucam .. ama yemek yedikten sonra bariz çıkıyor..sakalamak ne mümkün :)

akşamlarıda benmde öyle canım . ama sabah yumuşak oluyor göbüşüm kendimi hamile hissetmiyorum. ve hepimizin tedirgn olduğu duruma düşüyorum acaba bişeym oldu. diye.. idrarım sıkıştırmasa tam korkucam .. ama yemek yedikten sonra bariz çıkıyor..sakalamak ne mümkün :)

Hım demekki bu durum normal şu an bir görseniz bildiğin davul Patlıcak:) benimde gün içinde kasıklarım da bir ağırlık göbeğim de değişik bişeyler olunca rahatlıyorum :) Ey büyük allahım sen koru bebişlerimizi..

Hım demekki bu durum normal şu an bir görseniz bildiğin davul Patlıcak:) benimde gün içinde kasıklarım da bir ağırlık göbeğim de değişik bişeyler olunca rahatlıyorum :) Ey büyük allahım sen koru bebişlerimizi..

amin canım ..valla öyle her işte bir hayır vardır diyorum daha yeni yenş geçti mide bulantılarım . midem bulanmasaydı çok tedirgn olurudm hergün acaba bişey mi oldu diye.. rabbim hiç bir şeyi boşuna vermiyor bize.. e şimdi geçiyor az kaldı çok şükür mide bulantım ama kıpırtılarını hissediyorum artık çok şükür.. bu arada kızlar gerçek dokunuşları yeni hissettim . ben diretiyorudum ya 10 haftalıkken den hissetmeye başladım diye.. asıl şimdi tam anlamıyla hissettim. boşuna druma kocişime siz bilmiyorsunuz ben hissediyorum diyormuşum :) gerçi doktoruma sorsam hala hissetmezsin der ama .neyse.. :)

amin canım ..valla öyle her işte bir hayır vardır diyorum daha yeni yenş geçti mide bulantılarım . midem bulanmasaydı çok tedirgn olurudm hergün acaba bişey mi oldu diye.. rabbim hiç bir şeyi boşuna vermiyor bize.. e şimdi geçiyor az kaldı çok şükür mide bulantım ama kıpırtılarını hissediyorum artık çok şükür.. bu arada kızlar gerçek dokunuşları yeni hissettim . ben diretiyorudum ya 10 haftalıkken den hissetmeye başladım diye.. asıl şimdi tam anlamıyla hissettim. boşuna druma kocişime siz bilmiyorsunuz ben hissediyorum diyormuşum :) gerçi doktoruma sorsam hala hissetmezsin der ama .neyse.. :)

Senin ilk mi ikinci mi bebeğin canımm..

sela kizlar bu aksam sekizde hastaneye ysttim. siddeti karin ve bel agrisi yuzunden. simdi en azindan nefes alabiliyorum. dualarinizi bekliyorum.

Kızlaarr gördüğünüz gibi gece hiç uyumadık. Önce 4 de karnımız acıktı kalktık yedik. Sonra uyuyamadım şimdi acayip çarpıntım var. Nefes almakta zorlanıyorum. Tansiyonum 9-5 kalp ritmim 93 çıktı. Sanırım böyle giderse eşimi kaldıracağımmm...:KK14:

dusuk ihtimalin yuksek dedi doktor. idrar yolu enf. veya bobrek sorunu gorunmuyor dedi. dogum sancisi cekiyornusum. bebeklerim benimle kalsin allahim. nolur dua edin. onlar benim mucizem..

Aklina kotu biseyler getirme.Insallah sag salim cikarsiniz hep birlite hastaneden ve bebislerin de zamaninda gelir.Kotu dusunme annesi..Onlar nasil senden besleniyorsa , duygusal olarakta enerjin onlara geciyor.Bence seninle kalacaklar onlar .. :) Seni cok seviyorlar ayni senin onlari cok sevdiginn gibi..Insallah saglikli bir sekilde en kisa zamanda cikacaksiniz.Ben inaniyorum.sende kotu dusunme annesi olur mu ?

Kızlaarr gördüğünüz gibi gece hiç uyumadık. Önce 4 de karnımız acıktı kalktık yedik. Sonra uyuyamadım şimdi acayip çarpıntım var. Nefes almakta zorlanıyorum. Tansiyonum 9-5 kalp ritmim 93 çıktı. Sanırım böyle giderse eşimi kaldıracağımmm...:KK14:

Nasıl oldun sıkıntıların geçmiştir inşallah :KK43:

dusuk ihtimalin yuksek dedi doktor. idrar yolu enf. veya bobrek sorunu gorunmuyor dedi. dogum sancisi cekiyornusum. bebeklerim benimle kalsin allahim. nolur dua edin. onlar benim mucizem..

Canım benim çok geçmiş olsun. Bak benden sana tavsiye. Benimde ilk bebeğim ve 6 yıl sonra geldi. Daha 15-20 güne kadar kendimi o kadar çok dinliyordum ki biraz karnım ağırsın hemen doktordaydım ki en son gidişimde artık beni o kadar sinir ettiki doktorum. Ben Kurtköyde Emsey Hospital e gidiyordum ve Gebzede oturuyorum. Ama hafta içi bende eşimde çalıştığımız için bir türlü saatlerde anlaşamadık. Gebzede bir doktor buldum ona gitmeye başladım. Bu adamada Ne zaman gitsem kontrol veya başka bir şey için bakıyor bebeğe gayet iyi diyor e öyle deyince mutlusun tabi dünyalar senin oluyor ama en sonunda ama annesi bir şeye stres yapmışsın veya üzülmüşsün bebek yorulmuş. Allahım yarabbim dedim en sonunda. Şimdi bundan ne anlamam gerekiyor dedim her geldiğimde bana aynı şeyi söylüyorsunuz stressiz olsam bile beni siz strese sokuyorsunuz. O an dedim Zeynep bir dur herkes bişi söylüyor iyi düşün herşey iyi olsun. O günden beri hiç kimseyi ne takıyorum, ne internette birşey okuyorum. Dikkatli ve iyi beslenirsen hiç bişi yok Allaha emanetler. O nedenle hiç takma hiç birşey olmayacak bebeklerine annesi. Onların sana ihtiyacı var. Sen kötü olursan onlarda üzülür. Allaha emnaet olun, dualarım sizinle.

sela kizlar bu aksam sekizde hastaneye ysttim. siddeti karin ve bel agrisi yuzunden. simdi en azindan nefes alabiliyorum. dualarinizi bekliyorum.

Gökçecim teşekkür ederim.Umarım hep güzel şeylerle karşılaşırız.
Karakedi ne yazacağımı bilmedim ama hep aklımdasın.Allahım korusun sizleri.Her şeyin hayırlısı versin.Dualarım seninle.

BEBEĞİN KARARI

Hiç düşündün mü, sevgili annem,
Benim tohumlarımı ekerken,
Bana yeni bir hayat verirken,
Ve yavaşça büyümemi izlerken,
Beni kusursuzca planladığın
Benimle ilgili hayaller kurduğun
Gelmemi sabırsızlıkla beklediğin her an
Kalbinin derinliklerinde yaşayayım diye
Hiç düşündün mü beklide
Ben de seni planlıyordum
Ve kendime tam da
Senin gibi bir anne arıyordum
Mis gibi kokan bir anne
Elleri kaymak gibi beyaz
Geceleri beni avutan
Şefkatli sevgi dolu bir varlık
Hiç düşündün mü o günlerde
Doğumum yaklaşıyordu
Sen benim hayatımı planlarken
Ben de seninle bir hayat arıyordum
Şimdi senin kollarında yatarken
Biliyor musun diye merak ediyorum
Sen beni yapmakla meşgulken
Ben, seni seçiyordum !

dusuk ihtimalin yuksek dedi doktor. Idrar yolu enf. Veya bobrek sorunu gorunmuyor dedi. Dogum sancisi cekiyornusum. Bebeklerim benimle kalsin allahim. Nolur dua edin. Onlar benim mucizem..

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin korkma inşallah bugünleride atlatacaksınız yordun mu acaba kendini gözetim altında kal bakalım biraz dinlen kalkma inşallah kalacaklar seninle annelri üzülme sen moralini yüksek tut ki alsınlar senden o enerjiyi

kızlar günaydın bende dişçimden geliyorum tellerimi sıktırdım diş taşım oluşmuş onlar temizlendi yanlız diş etlerimde aşırı büyüme var1 ayda inanılmaz büyümüşler doktorumda şaşırdı 1 hafta sonraya randevu verdiler az bir anesteziyle etlerim küçültülecek ama doktoruma soracağım bugün olur derse yapılacak lazerlede inceltilecekmiş offff :KK43: nasıl bu kadar zamanda büyüme yaptı dedim doktoruma normal hayatım daha inanılmaz değişimler olacak vücudunda son aylarda kemikleriniz bile yumuşayacak diyor

Canım Allahım acil şifa versin meleklerini sana bağışlasın. Çok üzüldüm ama moralini yüksek tutman lazım. Stresin onları daha kötü etkiler. Hem öyle sancıyla gidip birşey olmayan bir arkadaşıma şahidim ben. Sadece istirahat verdi pek yerinden kalkamadı.

X