Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim belim çok ağrıyor ayağıma vuruyo bazen hatta.bide karnımda tüylenme oldu sizde de oldumu bunlar ?
It's a BOY It's a BOY It's a BOY It's a BOY
:129:
benim belim çok ağrıyor ayağıma vuruyo bazen hatta.bide karnımda tüylenme oldu sizde de oldumu bunlar ?
Oyunun mart ayinda baslayacak ama ben yokum dememis miyidin ? Simdilik kisa bir ara versende sen yonetmissin okadar.. Bende tiyatroyu cok severim.Izlemek isterim yani..Onu dedim..
It's a BOY It's a BOY It's a BOY It's a BOY
:129:
canım bebek erkekse hormonları anneye geçiyormuş ama sonra o tüyler dökülüyormuş korkma
bir an önce perşembe olsuuuuun bebiş ne alemde ne kadar büyüdü cinsiyeti ne ay herşeyi merak ediyorum inş belli olur cinsiyeti çok merak ediyorum belli olur mu kızlar sizce :44:
kızlar bende de var o tüylenme hele göbeğimi görseniz eşimle yarışıyoruz normalde hiç yoktu birden nasıl büyüdü anlayamadım bende krem yaptı sanmıştım ama hormondanmış
Canım öğrenir mitim değil öğren artık bence. Sıkıştır doktorunu baksın iyice.. Perşembe ye bir şey kalmamış. Az kalmış annesi..
[sıze=3]canım benim seninle aramızda bir gün var doğum için berbaer koştururuz belki hastahaneye Bebişlerimiz sağlıkla helir inş hepimizin kucağına
Bu arada kızlar biz haziran temmuz ağustos sıcaklarında ne yapacağıııııızzz ben onu hiç düşünmemiştim bir son 3 aylar allah yardımcımız olsun kolaylık versin bize[/sıze]
Ben ne nemlendirici ne catlak onleyici kullanmiyorum henuz Kasintim da yok.Sali gunu dr. a soracagim ne zaman baslayayim diye ama siz ne dersiniz kizlar ? Baslasam mi ki ? Kilo almadim sayilir ama yinede karnim cikti.Herkes baslamis ya ben de mi baslasam kreme ?
1 paşa daha geliyor yani:) sağlıkla inşallah