kızlar karnımın ağrısı daha yeni geçti bu kadar üzmeyi başaranda kendi annem aklım durdu bu akşamdan beri sizden fikir almak istedim. öncelikle ailemle eşimin ailesi anlaşamıyorlar ama en kötüsü hamile kaldığımdan beri kendi annemin zıvanadan çıkmış gibi davranması ve beni kendi işlerinde kullanıp benim ihtiyacım olduğunda zerre kadar yanımda olmaması.bu sene tayinimiz çıkıyor ve yeni ev bulma yerleştirme gibi dertlermiz olacak doğum öncesi. o yüzden doğumum kendi memleketimde ailemin yanında yapayım dedim keşke demez olaydım.annem sürekli eşimi yok gibi davranıyor nasıl derseniz şöyle söylim annemin geçen yıl rahim ameliyatı oldu babaannemle kalmasına rağmen bende bakmaya gittim 15 saatlik yola 1 ay yanında kaldım anneme sürekli doktor abartıyorsun hiç birşeyin yok demesine rağmen ben eve dönmeyeyim diye burnumdan getirdi hakaretlerle senin eşinin ihtiyacı ne var yapsın yemek baksın kendine bana bakacaksın falan deyip durdu hastalığına verdim o zamanlar.
daha sonra ben evde çok kötü rahatsızlandığım bir dönem düşük yaptım annem kalkıp gelmedi beni bakmaya sen gel buraya burada bakarım deyip durdu eşim tek kalıyor sen gel dediğimde kendine bakar o diyor.
iki yıldır sürekli bizim oraya gitmemizi bekleyip kendisi her seferinde söz vermesine rağmen geleceğim diye dediği tarih yaklaşınca gelmemek için kavga çıkarıyor. eşimle mi anlaşamıyor diyenleriniz olur belki .eşim anneme kendi annesinden daha çok hürmet gösterdi benim annem sorunlu.
bir hafta önce bana yine yanına geleceğim dedi bizde sevindik. bugünse 5 kere cebini 3 kere evi aradım evde olmasına rağmen açmamış nerden anladın derseniz birşey oldu zannedip erkek kardeşimi aradım liseye gidiyor annem nerede ablacım dedim evde abla şimdi açtı kapıyı dur vereyim dedi. bana verdi ne zaman geliyorsun diye soracaktım dedim azarlar kavga eder tonda gelemem de bilmem ne de ortada hiç sorun yokken hemde.
birde bugün utanmadan bana doğuma buraya gelirsin burada doğurursun 4, 5 ay kalırsın diyor ya kızllar en sonunda çıldırdım. benim çocuğumun benim senden çok eşimi görmeye ihtiyacımzı olacak eşimin işinin ne kadar zor olduğunu biliyorsun utanmıyor musun anne sürekli yok gibi davranmya onu dedi. ne var o kendine baksın diyor inanın eşimin onca iyiliğinden sonra anneme annemden nefret ettim. yazık anne dedim kendi rahatını bozmamak için canı nasıl istiyorsa öyle konuşuyor kadın. neymiş ben çocuk bakamaz mışım bana bırakırsınız diyor ya sen ne diyorsun dedim.
nihayet bu akşam eşimde bozuldu ben annenin bu kadar kötü olduğunu bilmezdim dedi. düğünümüzde kendi annem yakamıza takılan altınları gelip aldı düşünün bunları kız tarafı taktı deyip paraları sakladı bize gelen eşim o zaman bile beni o kadar utandırmasına rağmen ihtiyqcı vardır kadının dedi inanın zere ihtiyacı yoktu annemin. ve şimdi ben annemin ne yüzünü görmek ne sesini duymak ne de yanında doğurmak istiyorum kızlar.
ama işte tayinimiz 2 mayısta açıklanıyor hadi biz haziran başı izin kullanıp evi toplattık yeni ev bulduk düzenledik desem ben o arada 6-7 aylık oluyorum. eşimin birlikten ayrılma asıl tarihi 23 temmuz ben o tarihte 8 aylık oluyorum doğum 24 ağustos görünüyor. inanın ucu ucuna geliyor annemlerin yanına gitmeyeyim desem bile. yenievimizde dğum yapıp bazen kimse gelmesin istiyorum nedir bu yaşattıkları.
bunu kayınvalidem yapsa kıyamaet kopar hoş annemle ikiside kötülükte yarışırlar birbirleriyle ama annemden soğudum artık kızlar. evlenmeden önceki evde sürekli yarattığı kavga gürültü şimdi bize yaşattığı huzursuzluk aramamaya söz verdim kendime.
evi toplamaya kayınvalidemi çağırayım onunla gidip istanbulda doğurayım diyorum bazen ne bileyim kendi annemden soğudum bu akşam. o kadar nankör ki parsı pulu yerinde neymiş bileti benim eşim alsınmış daha yeni 2. arabayı aldı iki hafta önce bu kadar yüzsüz nasıl oluyor anlamıyorum .bizde burda para biriktirmeye uğraşıyoruz.
kızlar inanın çok üzgünüm ne yapayım ben bu kadına yaaaa soğuk duruyorum yok iyi davranıyorum yok off Allahım yoruldum bıktım
nasıl karnım ağrıyor akşamadan beri başımda çatlıyor sıkıntıdan