Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlaaarrr hamile eşortman altı arıyorum bulamıyorum. Alabileceğim bir yer bilen var mı??? Çok zordayım vallaaa :):KK34:

canım evde giymek için lcw de gördüm ben hamile reyonu diye küçücük bir bölüm var:) orada bulabilrsin. bende yarın çarşıya çıkıcam eşimle. bişeyler alıcam. buarada pentide süper indirim var. iç çamaşırı ihtiyacı olanlar kaçırmayın kızlar. %70 indirim var. gökçecim bide hamileler için alt üst polar takım aldım ve iç çamaşırı ihtiyacını oradan giderdim ama pantolon elbise bişey bulmam lazım kendime

hatta bak canım resmini buldum fikrin olsun. ben altını ayıcıklı değil tek renk olarak seçtim. soluk mor gibi bişey. rahat yani. evde takılmak için:) $penti-ayicikli-pijama.jpg

Merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olucağim inşallah daha önce diğer ağustos anneleri topiğindeydim ama hergün bir tartişma gerginlik oluşmaya başladi sizi uzun zamandır takip ediyorum çok seviyeli ve samimi gördüm beni de aranıza alırsaniz sevinirim.
Sat 28 ekim benim 5. Evladim olucak insallah 2 sağ oğlum var 2 evladimi da karnimda birini 7.5 aylik diğerini 6 aylik kaybettim insallah bunu sağ salim kucağıma alırım, hepimiz alalım inşallah.

hoşgeldin aramıza:) Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı:KK49:

Hepinize cok tesekkur ederim.insan basina gelince mecburen gucleniyor.bu hamileligi ogrendigim ay rahim agzi kanseri oldugumu ogrendim.onu sindirmeye calişirken bir trafik kazasi gecirdik 8 yasindaki oglum beyin kanamasindan 10 gun yogun bakimda yatti Allah'a şukur şimdi iyi yaşadiklarimi yazsam roman olur . Neyse bugune şukur kötüsünden korusun Mevlam.

Allah sabır versin şifa versin inşallah. çok büyük geçmişler olsun :KK43: şimdi iyi olmasına sevindim. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah...

evet canım bugün internetten baktım karaciğerdeki değerler artıncada böyle kaşıntı sorunu oluyormuş. benim salıya randevum vardı ama eşim nöbetçi diye 28ine aldık randevuyu tekrar ultrasonda göremiyordu işleri yüzünden hiç gidince ilk onu soracağım.hiç normal değildi çünkü kaşıntım çıldırttı beni.bakalım doktor ne diyecek.

cnm çok geçmiş olsun Allah korusun benim babanemdede var bu karaciğer rahatsızlığı. kaşıntıdan duramıyor kadın. inşallah artmaz ve inaşallah önemli bişey değildir belki bişey alerji falan yapmıştır..

kızlar benim eşimin canı niye sürekli birşey istiyor anlamıyorum :KK70: :KK70: :KK70: sanki o hamile gibi. tutturmuş akşam aşkım şu olsada yesem keşke bunu daypsan çok canım çekti diyor tövbe tövbe dediiim acaba bebiş beni bırakıp babasının karnına mı kaçtı ne yaptı :KK70: :KK70:

şaka bir yana öldüm vallahi. bende çok çatlayacaklardan gibiyim karnım sürekli kaşınmıştı birde 45 kiloyla başladım zaten çok zayıftım gerildikçe geriliyor şimdi karnım. su içmek en güzeli diyorlar ama kremde şart ne yapalım artık sağlıkla kurtulalımda gerisi boş :KK70:

canım bende 43-44 kilo ile başladım. şuan patlayacak gibi hissediyorum kendimi. tartıldım dün hastanede. 48 kilo olmuşum. hepsi ful göbekde başka biyerimde hiçbişey yok. düşün ne haldeyim. yürüyen göbek.. bende sordum soruşturdum genetiğinle alakalı vucudun elastik mi değilmi. bol su birde. nemlendirici falan iyi hissettiyor olabilir ama çatlayacasa çatlar dediler. olsun napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunda dünyanın sonu değil sonuçta:KK50: aslında dürüst olmak gerekirse felaket can sıkıcı bir durum. ama böyle düüşünüp hem hamileliğimizi hemde zaten bir anı bir anını tutmayan ruh halimizi tetiklemeye ne gerek var:KK14:

Ahahhahaa enteresanmış. Geçen kocam gelirken Hoşbeş almış. Aldım kucağıma hem kızdım hem hepsini yedim. Güya bende şekerden kaçıyorum. Sanki hayatımda hiç hoşbeş görmemiş gibiydim....Zavallı kocam ağzı açık beni izledi.

ben kocamı fırçaladım birdaha eti hoşbeş alma diye:) ama şuan felaket canım çekti ya. ben kendimi pek tutamam. küçüğü de yetmez daha kötü olurum o hemen bitiyo:) bana büyük boy lazım. nefes almadan yemem lazım. hemen yolluyorum eşimi:KK70:

kızlar karnımın ağrısı daha yeni geçti bu kadar üzmeyi başaranda kendi annem aklım durdu bu akşamdan beri sizden fikir almak istedim. öncelikle ailemle eşimin ailesi anlaşamıyorlar ama en kötüsü hamile kaldığımdan beri kendi annemin zıvanadan çıkmış gibi davranması ve beni kendi işlerinde kullanıp benim ihtiyacım olduğunda zerre kadar yanımda olmaması.bu sene tayinimiz çıkıyor ve yeni ev bulma yerleştirme gibi dertlermiz olacak doğum öncesi. o yüzden doğumum kendi memleketimde ailemin yanında yapayım dedim keşke demez olaydım.annem sürekli eşimi yok gibi davranıyor nasıl derseniz şöyle söylim annemin geçen yıl rahim ameliyatı oldu babaannemle kalmasına rağmen bende bakmaya gittim 15 saatlik yola 1 ay yanında kaldım anneme sürekli doktor abartıyorsun hiç birşeyin yok demesine rağmen ben eve dönmeyeyim diye burnumdan getirdi hakaretlerle senin eşinin ihtiyacı ne var yapsın yemek baksın kendine bana bakacaksın falan deyip durdu hastalığına verdim o zamanlar.

daha sonra ben evde çok kötü rahatsızlandığım bir dönem düşük yaptım annem kalkıp gelmedi beni bakmaya sen gel buraya burada bakarım deyip durdu eşim tek kalıyor sen gel dediğimde kendine bakar o diyor.

iki yıldır sürekli bizim oraya gitmemizi bekleyip kendisi her seferinde söz vermesine rağmen geleceğim diye dediği tarih yaklaşınca gelmemek için kavga çıkarıyor. eşimle mi anlaşamıyor diyenleriniz olur belki .eşim anneme kendi annesinden daha çok hürmet gösterdi benim annem sorunlu.

bir hafta önce bana yine yanına geleceğim dedi bizde sevindik. bugünse 5 kere cebini 3 kere evi aradım evde olmasına rağmen açmamış nerden anladın derseniz birşey oldu zannedip erkek kardeşimi aradım liseye gidiyor annem nerede ablacım dedim evde abla şimdi açtı kapıyı dur vereyim dedi. bana verdi ne zaman geliyorsun diye soracaktım dedim azarlar kavga eder tonda gelemem de bilmem ne de ortada hiç sorun yokken hemde.

birde bugün utanmadan bana doğuma buraya gelirsin burada doğurursun 4, 5 ay kalırsın diyor ya kızllar en sonunda çıldırdım. benim çocuğumun benim senden çok eşimi görmeye ihtiyacımzı olacak eşimin işinin ne kadar zor olduğunu biliyorsun utanmıyor musun anne sürekli yok gibi davranmya onu dedi. ne var o kendine baksın diyor inanın eşimin onca iyiliğinden sonra anneme annemden nefret ettim. yazık anne dedim kendi rahatını bozmamak için canı nasıl istiyorsa öyle konuşuyor kadın. neymiş ben çocuk bakamaz mışım bana bırakırsınız diyor ya sen ne diyorsun dedim.

nihayet bu akşam eşimde bozuldu ben annenin bu kadar kötü olduğunu bilmezdim dedi. düğünümüzde kendi annem yakamıza takılan altınları gelip aldı düşünün bunları kız tarafı taktı deyip paraları sakladı bize gelen eşim o zaman bile beni o kadar utandırmasına rağmen ihtiyqcı vardır kadının dedi inanın zere ihtiyacı yoktu annemin. ve şimdi ben annemin ne yüzünü görmek ne sesini duymak ne de yanında doğurmak istiyorum kızlar.

ama işte tayinimiz 2 mayısta açıklanıyor hadi biz haziran başı izin kullanıp evi toplattık yeni ev bulduk düzenledik desem ben o arada 6-7 aylık oluyorum. eşimin birlikten ayrılma asıl tarihi 23 temmuz ben o tarihte 8 aylık oluyorum doğum 24 ağustos görünüyor. inanın ucu ucuna geliyor annemlerin yanına gitmeyeyim desem bile. yenievimizde dğum yapıp bazen kimse gelmesin istiyorum nedir bu yaşattıkları.

bunu kayınvalidem yapsa kıyamaet kopar hoş annemle ikiside kötülükte yarışırlar birbirleriyle ama annemden soğudum artık kızlar. evlenmeden önceki evde sürekli yarattığı kavga gürültü şimdi bize yaşattığı huzursuzluk aramamaya söz verdim kendime.

evi toplamaya kayınvalidemi çağırayım onunla gidip istanbulda doğurayım diyorum bazen ne bileyim kendi annemden soğudum bu akşam. o kadar nankör ki parsı pulu yerinde neymiş bileti benim eşim alsınmış daha yeni 2. arabayı aldı iki hafta önce bu kadar yüzsüz nasıl oluyor anlamıyorum .bizde burda para biriktirmeye uğraşıyoruz.

kızlar inanın çok üzgünüm ne yapayım ben bu kadına yaaaa soğuk duruyorum yok iyi davranıyorum yok off Allahım yoruldum bıktım :KK43: nasıl karnım ağrıyor akşamadan beri başımda çatlıyor sıkıntıdan :KK43:

Son düzenleme:
canım lütfen üzme kendini, karnın ne zamandır ağrıyor, eğer uzunsa doktoruna aç söyle.. korkutmak istemem ama karın ağrısıyla doğum ve düşük ağrısı birbirine çok benzer, sıkıntıdan bişey olmuş olabilir.. başın için mutlaka parasetamol al, ılık bir duş al ve düşünmemeye çalış canım benim.. illa annen olması gerekmezki doğum için çok yakın bir arkadaşın veya akraba falan yokmu canım gidip onun yanında doğum yapsan.. söyleyecek birşey bulamıyorum canım, belki aramazsan annen hatasını anlar canım, bir süre mesafe koy bakalım ve lütfen bebeğini düşün ve moralini yüksek tut, hiçbir şey bebeğimden daha önemli değil diye düşün..

canım lütfen üzme kendini, karnın ne zamandır ağrıyor, eğer uzunsa doktoruna aç söyle.. korkutmak istemem ama karın ağrısıyla doğum ve düşük ağrısı birbirine çok benzer, sıkıntıdan bişey olmuş olabilir.. başın için mutlaka parasetamol al, ılık bir duş al ve düşünmemeye çalış canım benim.. illa annen olması gerekmezki doğum için çok yakın bir arkadaşın veya akraba falan yokmu canım gidip onun yanında doğum yapsan.. söyleyecek birşey bulamıyorum canım, belki aramazsan annen hatasını anlar canım, bir süre mesafe koy bakalım ve lütfen bebeğini düşün ve moralini yüksek tut, hiçbir şey bebeğimden daha önemli değil diye düşün..

yaptıklarını söylediklerini utanıyorum yazmaya ama nasıl bu kada kötü olabiliyor aklım almıyor.saat 18.30dan beri ağrım varbacaklarımı uzattım o biraz iyi geldi ama gözlerim boğazım dolu dolu yutkunamıyorum ağlama isteği var içimde dolu dolu. şu andaki yerimizde kalsak arkadaşım çok lojmandan ama işte tayin olacağımız yerde kimsem olmayacak :KK43: bebeğimi düşünüyorum sadece birşey olmasın ona :KK43:

Son düzenleme:
kızlar karnımın ağrısı daha yeni geçti bu kadar üzmeyi başaranda kendi annem aklım durdu bu akşamdan beri sizden fikir almak istedim. öncelikle ailemle eşimin ailesi anlaşamıyorlar ama en kötüsü hamile kaldığımdan beri kendi annemin zıvanadan çıkmış gibi davranması ve beni kendi işlerinde kullanıp benim ihtiyacım olduğunda zerre kadar yanımda olmaması.bu sene tayinimiz çıkıyor ve yeni ev bulma yerleştirme gibi dertlermiz olacak doğum öncesi. o yüzden doğumum kendi memleketimde ailemin yanında yapayım dedim keşke demez olaydım.annem sürekli eşimi yok gibi davranıyor nasıl derseniz şöyle söylim annemin geçen yıl rahim ameliyatı oldu babaannemle kalmasına rağmen bende bakmaya gittim 15 saatlik yola 1 ay yanında kaldım anneme sürekli doktor abartıyorsun hiç birşeyin yok demesine rağmen ben eve dönmeyeyim diye burnumdan getirdi hakaretlerle senin eşinin ihtiyacı ne var yapsın yemek baksın kendine bana bakacaksın falan deyip durdu hastalığına verdim o zamanlar.

daha sonra ben evde çok kötü rahatsızlandığım bir dönem düşük yaptım annem kalkıp gelmedi beni bakmaya sen gel buraya burada bakarım deyip durdu eşim tek kalıyor sen gel dediğimde kendine bakar o diyor.

iki yıldır sürekli bizim oraya gitmemizi bekleyip kendisi her seferinde söz vermesine rağmen geleceğim diye dediği tarih yaklaşınca gelmemek için kavga çıkarıyor. eşimle mi anlaşamıyor diyenleriniz olur belki .eşim anneme kendi annesinden daha çok hürmet gösterdi benim annem sorunlu.

bir hafta önce bana yine yanına geleceğim dedi bizde sevindik. bugünse 5 kere cebini 3 kere evi aradım evde olmasına rağmen açmamış nerden anladın derseniz birşey oldu zannedip erkek kardeşimi aradım liseye gidiyor annem nerede ablacım dedim evde abla şimdi açtı kapıyı dur vereyim dedi. bana verdi ne zaman geliyorsun diye soracaktım dedim azarlar kavga eder tonda gelemem de bilmem ne de ortada hiç sorun yokken hemde.

birde bugün utanmadan bana doğuma buraya gelirsin burada doğurursun 4, 5 ay kalırsın diyor ya kızllar en sonunda çıldırdım. benim çocuğumun benim senden çok eşimi görmeye ihtiyacımzı olacak eşimin işinin ne kadar zor olduğunu biliyorsun utanmıyor musun anne sürekli yok gibi davranmya onu dedi. ne var o kendine baksın diyor inanın eşimin onca iyiliğinden sonra anneme annemden nefret ettim. yazık anne dedim kendi rahatını bozmamak için canı nasıl istiyorsa öyle konuşuyor kadın. neymiş ben çocuk bakamaz mışım bana bırakırsınız diyor ya sen ne diyorsun dedim.

nihayet bu akşam eşimde bozuldu ben annenin bu kadar kötü olduğunu bilmezdim dedi. düğünümüzde kendi annem yakamıza takılan altınları gelip aldı düşünün bunları kız tarafı taktı deyip paraları sakladı bize gelen eşim o zaman bile beni o kadar utandırmasına rağmen ihtiyqcı vardır kadının dedi inanın zere ihtiyacı yoktu annemin. ve şimdi ben annemin ne yüzünü görmek ne sesini duymak ne de yanında doğurmak istiyorum kızlar.

ama işte tayinimiz 2 mayısta açıklanıyor hadi biz haziran başı izin kullanıp evi toplattık yeni ev bulduk düzenledik desem ben o arada 6-7 aylık oluyorum. eşimin birlikten ayrılma asıl tarihi 23 temmuz ben o tarihte 8 aylık oluyorum doğum 24 ağustos görünüyor. inanın ucu ucuna geliyor annemlerin yanına gitmeyeyim desem bile. yenievimizde dğum yapıp bazen kimse gelmesin istiyorum nedir bu yaşattıkları.

bunu kayınvalidem yapsa kıyamaet kopar hoş annemle ikiside kötülükte yarışırlar birbirleriyle ama annemden soğudum artık kızlar. evlenmeden önceki evde sürekli yarattığı kavga gürültü şimdi bize yaşattığı huzursuzluk aramamaya söz verdim kendime.

evi toplamaya kayınvalidemi çağırayım onunla gidip istanbulda doğurayım diyorum bazen ne bileyim kendi annemden soğudum bu akşam. o kadar nankör ki parsı pulu yerinde neymiş bileti benim eşim alsınmış daha yeni 2. arabayı aldı iki hafta önce bu kadar yüzsüz nasıl oluyor anlamıyorum .bizde burda para biriktirmeye uğraşıyoruz.

kızlar inanın çok üzgünüm ne yapayım ben bu kadına yaaaa soğuk duruyorum yok iyi davranıyorum yok off Allahım yoruldum bıktım :KK43: nasıl karnım ağrıyor akşamadan beri başımda çatlıyor sıkıntıdan :KK43:

canım çok üzüldüm yaşadıklarına ama bak seni çok seven bir eşin var ve karnında bebeğin var artık anneni ve kayınvalideni olduğu gibi kabul et ve kendini üzmemeye çalış bence sen evladına kimse olmasa bile en güzel şekilde bakabilirsin çağırma bence kimseyi onlar zaten gelecekler senden çekinmeseler elalem ne der diye yine elbet biri gelecek ama gelmeselerde olur yani bu dönemde zaten kendi hormonlarımız tavan yapmış ve olduk olmadık şeylere üzülürken onların yaptığına bak hayret bişey ya sende artık bir anne oluyorsun bebeğini daha karnındayken üzme bencil insanlar için

canım yaşadıklarına üzüldüm ama ne olursa olsun şükür kendi başınada evladına bakabilirsin. hiç kafana takma annendir sonuçta allah eksikliklerini göstermesin. herkes yerinde iyi olsun. sende iyi ol. bak eşinle bebişine ohh değmesin kimse keyfine. ne güzel ki eşin çok anlayışlı allah sizi birbirinize bağışlasın :KK70:

afiyet bal şeker olsun. okadar torpil geçiceksin artık kendine. bende cips ve çikolata için vicdan yapmıştım ama o biraz bizim pimpiriğimiz. sonuçta sadece bunlarla beslenmiyorsun. sen zaten ona yararlı birşeyler yiyorsan zararlı olan sana kalıyor merak etme:) o sadece ihtiyacı olanı ve işine yarıycakları alır. yarasın paşalarına:)

Ohhh iyiymiş. Dediğin gibi yarasın aşklarıma...

canım evde giymek için lcw de gördüm ben hamile reyonu diye küçücük bir bölüm var:) orada bulabilrsin. bende yarın çarşıya çıkıcam eşimle. bişeyler alıcam. buarada pentide süper indirim var. iç çamaşırı ihtiyacı olanlar kaçırmayın kızlar. %70 indirim var. gökçecim bide hamileler için alt üst polar takım aldım ve iç çamaşırı ihtiyacını oradan giderdim ama pantolon elbise bişey bulmam lazım kendime

Canım yaa polar diyince bile afakanlar basıyor bana. O kadar sıcaklıyorum ki. ellerim vücudum yanıyor. Evde atlet bluzlarla oturuyorum. Bahçe katı olmasa iç çamaşırıyla gezicem valla. Benim göğüsler 85 den 90 a yol aldı o yüzden bir kaç tane 90 beden almam lazım. Pentiden hamile çorabi da alın Elbiselerin altına iyi oluyor. Ben benimkini bulamıyorum gidip alayım bari.

kızlar bu cips olayını fazla abartmayın bende yedim 1 2 sefer muhteviyatına baktım monosodyum glutomat var birdaha yememe kararı aldım

Canım ben hayatta çok sivri ve çok netimdir. Benim söyleyeceklerim eminim birçok arkadaş tarafından kabul edilmeyecektir. Ama ben kimseye bu kadar tölerans vermem. Yalnız kalacağımı tek başıma mücadele edeceğimi bilsem bile asla eyvallah demedim kimseye. Bu ister anam, ister kardeşlerim olsun.

Sonuçta sen kimseye güvenerek çocuk doğurmuyorsun. Doğurursun paşalar gibi de kendin bakarsın. Anneni bayramda seyranda arayıp hatır sorarsın olur biter. 18 yaşımda bir karar aldım. Bana yük olan, bana ağırlık veren, canımı sıkan, üzen, bana bir şey katmayan insanlarla ilişiğimi keseceğim diye. Kestim de. İlk önce evden ayrıldım çünkü babamdan nefret ediyordum. Benden 1 sene sonra da annem boşandı. Ne dedim ailem bile olsa takmam kimseyi.Şimdi 3-5 arkadaşım ve canım kocam var. Öyle mutluyum ki anlatamam.

Kendime hep şunu söyledim önce benim mutluluğum. Kocamla kimseyi karşı karşıya getirmedim. Benim ailemin ona saygısızlığı zaten hiç olmadı şimdiye kadar. Ama ben kocamın ailesinin bana karşı çok saygısızlığını gördüm. Düğünümü cenazeye çevirdiler. Gitmiyorum, gelmiyorum, aramıyorum, sormuyorum. Ama kaynanam gelir ben hamileyim diye evimi temizler, yemek yapar, ütülerimi yapar gider. Hiç bir zaman yüz de çevirmedim. Hatta transfer zamanı 10 gün kaynanam baktı bana. Önüme yemeğim geldi önümden kalktı gık demedi. Diyemez de. Öyle bir duruşum vardır onların karşısında.

Bana herkes çok acımasızsın diyor. Evet öyleyim.Hayatımdan çok kolay bir insanı siler atarım çok sevdiğim kocam bile olsa. Ama senin durumuna baktığımda ne kendimi sıkıntıya sokar karnımdaki günahsızı üzerdim ne de senin telefonlarına çıkmayan annene gelecek misin diye bile sormazdım. Ne arar ne sorardım..

Ben Ankara'ya gittimde bir olay yaşadık. Dönüş günü midem bulanıyor diye yola erken çıkamadık. Annem beni dinlemeden bana nasıl olduğumu sormadan tartışmaya başladı benimle. Öyle mi dedim. Gerekeni söyledim aldım ablamla yeğenimi İstanbul' a döndüm. 1 ay aramadı beni. Ben hiç aramam. Nasıl katı olduğumu bilir bu konuda. Düşünün Ankara'dan geldiğimden beri ağrım var biliyorsunuz biliyor ve aramıyor. Gelip iki lokma yemek yapmıyor. 1 ayın sonunda aradı. Evde bilmem ne yemeği yapacağım akşam siz de gelin kocanla. Ağzıma geleni saydım sustu dinledi. Sonra ben midenin bulandığını bilmiyordum dedi. Çünkü dinlemiyordu tek bildiği yola çıkmaktı. Bir daha da hiç aramadım. Geçen hafta sonu geldi yemekler yaptı evi temizledi. Ama bunları ben onun kalbini kırmadan önce yapsaydı keşke...

O yüzden ben hiç affetmiyorum kalp de kırarım, hayatımdan da çıkarırım. Canımı bile sıkıp hayatı kendime zindan etmedim. Çocuklarıma yansıtmadım bile. Sallamam ki..

Sende sallamayacaksın, aramayacak sormayacaksın yapabiliyorsan. Şu an sadece kendini ve evladını düşüneceksin. Kocan sana pamuklar gibi bakıyorsa emin ol doğumdan sonra da bakar. Kimseye muhtaç değilsin. Kimseye güvenerek de hamile kalmadın. Ben iki çocukla bunu söylüyorum. Sen tek çocukla mı yapamayacaksın.

Güzel haber vereyim size.. Veletlerin hareketlerini hissediyorum galibaaa... Sadece oturduğumda ama elimi koyunca hissetmiyorum daha o kadar büyümemişler. Koltuğa oturup sırtımı yaslayıp, ayaklarımı uzatıp pc de bir şey yaparkene göbek değiliğimin biraz altında pıt pıtlar hissediyorum. Hatta şu an devam ediyor. Ablamı aradım hemen böyle böyle diye hissetmeye başlamışsın dedi. Zaten ikiz gebelikler 16. haftadan sonra hissedilebilirmiş. Biz 17. haftamızdayız. Biraz derinden o yüzden elimle hissedecek aşamada değiller. Ama şu an yarışıyorlar sanki çok hareketliler :)

Ayyy çok güzel birşeymiş...

Güzel haber vereyim size.. Veletlerin hareketlerini hissediyorum galibaaa... Sadece oturduğumda ama elimi koyunca hissetmiyorum daha o kadar büyümemişler. Koltuğa oturup sırtımı yaslayıp, ayaklarımı uzatıp pc de bir şey yaparkene göbek değiliğimin biraz altında pıt pıtlar hissediyorum. Hatta şu an devam ediyor. Ablamı aradım hemen böyle böyle diye hissetmeye başlamışsın dedi. Zaten ikiz gebelikler 16. haftadan sonra hissedilebilirmiş. Biz 17. haftamızdayız. Biraz derinden o yüzden elimle hissedecek aşamada değiller. Ama şu an yarışıyorlar sanki çok hareketliler :)

Ayyy çok güzel birşeymiş...

ayy canım hadi gözün aydın darısı bize inşallah:) 14 haftayı devirdik bizde allahın izniyle bulantılarımda hafifledi sanki biraz çoooooooookkkkk seviniyorum:nazar::KK49:

X