- 18 Şubat 2013
- 63
- 0
ben sağlık ocağına kayıt yaptırdığımda hemşire sen 2009 da olmuşsun bir doz tekrar yapacağız ama şanslısın tek doz olacaksın dedi yaaaa olmasa olmaz mı dedim çünkü bende aşırı ağrı yaptı 2 gün resmen kolumu kaldıramadım ve anlattımda çok ağrımın olduğunu hamilelerin kullanabileceği ağrı kesiciler var onlardan yazarız sana bişey olmaz korkma demişti yani bende kesin yapılıyor diye biliyorum
ben sağlık ocağına kayıt yaptırdığımda hemşire sen 2009 da olmuşsun bir doz tekrar yapacağız ama şanslısın tek doz olacaksın dedi yaaaa olmasa olmaz mı dedim çünkü bende aşırı ağrı yaptı 2 gün resmen kolumu kaldıramadım ve anlattımda çok ağrımın olduğunu hamilelerin kullanabileceği ağrı kesiciler var onlardan yazarız sana bişey olmaz korkma demişti yani bende kesin yapılıyor diye biliyorum
Kızlar yönetmenliğini yaptığım aynı zamanda oynadığım oyunun fragmanını gönderiyorum size. Ne yazık ki hamileliğimden dolayı oyunu durdurmak zorunda kaldım. Mart da yeni oyunun provalarına başlayacağız. Bu sefer ben oynamıyorum. Doğuma kadar da hazır hale getirmem lazım.. Buyrun izleyin.. Heee bu arada başı sargılı olan kocam olur :)
Tena Tiyatrosu Hangisi Karısı (Haydi Karına Koş) Oyun Fragmanı - YouTube
selam cnm;
bende nasip olursa eğer özelde istiyorum doğumu ama tetanozuda sağlık ocağı şart dedi doktoruma sormadım daha yaptırırım büyük ihtimal. zarar olsa yapmazlar herhalde diye düşünüyorum. susam yağınada tüy müy yapmasın
Kızlar yönetmenliğini yaptığım aynı zamanda oynadığım oyunun fragmanını gönderiyorum size. Ne yazık ki hamileliğimden dolayı oyunu durdurmak zorunda kaldım. Mart da yeni oyunun provalarına başlayacağız. Bu sefer ben oynamıyorum. Doğuma kadar da hazır hale getirmem lazım.. Buyrun izleyin.. Heee bu arada başı sargılı olan kocam olur :)
Tena Tiyatrosu Hangisi Karısı (Haydi Karına Koş) Oyun Fragmanı - YouTube
herkese merhaba doktordan geldim oğlanım büyümüş :) bende bugün tetanoz aşısını sordum ol dedi bakalım yaptıranınız var mı ?
ayrıca kalsiyum demir ve balık yagı verdı elevitin yanında
Yok canım yapmıyor tüylenme.Dedim ya ben kızıma hamileyken kullandım diye.Bende ne tüylenme ne de çatlak oldu.
Olsa tavsiye eder miyim hiç?Şu anda da kullanıyorum.Çok da ekonomik ve bebe yağından çok daha uzun süre nemli tutuyor.
Banyodan sonra hiç kurulanmadan bebe yağı sürüyorum tüm vücuduma.Kurulandıktan sonra ve de her akşam yatmadan önce de susam yağı.:)
Selam anneciklerrrr :)
Tetanos aşısıyla ilgili yazılanları görünce kafam karıştı şimdi biraz :S
Kızımı 2009 Ağustos da özel hastanede dünyaya getirdim ve doktorum tetanos aşısının gereksiz olduğunu söylemişti ben de yaptırmamıştım.Devlet hastanelerinde zorunlu diye biliyorum ama özelde doğum yapacağı halde tetanos aşısı yaptıracak olan var mı merak ediyorum.
Çatlaklara karşı savaşta benim en etkili silahım susam yağı .İlk hamileliğimde de kullanmıştım en ufak bir çatlağım olmadı.Badem yağı tüylenmeyi artırır diye biliyorum ben de .Sonuçta hergün kullanımda Kaş-kirpik bile gürleşiyor.Karnımızda bir kürk kalmasın bize sonra bebelerden yadigar :))
oyyy masallah benimde o kalsiyum balık yağına çok ihtiyacım var çünkü vitaminimi hiç içemiyorum hatta 3 tanhe ancak içmişimdir hamilelik boyunca midemi bulandırıyor sen nasıl içiyorsun ilacı midene ağır gelmiyor mu elevit canım
enemmm korktum şimdi tetanozdan puff
Ben sağlık Ocağı'na gitmiyorum hiç.Geçen sefer de gitmemiştim.Doktoruma sormuştum herkes yaptırıyor ama diye,o da "Devlet hastaneleri zorunlu kılıyor,tamamen steril bir ortamda tetanosdan bahsetmek imkansız. Bu hastanede doğum yapacağına göre boşuna aşı olmana da gerek yok" demişti bana.
Sonuçta doğum dışı ameliyatlara da giriyor onca insan,onlara da ameliyattan önce tetanos aşısı yapılıyor mu ki,zannetmiyorum.
canım tetanoz aşısından daha korkuncu doğumnapalım bu onun yanında herhalde sinek ısırığı gibi diyelim bebeler herşeye değer
canım sen daha tecrübelisin tabi bizden 2. bebiş nede olsa ama ihtimalleride göz önünde bulundurmak lazım bir sakıncası yok vücuda hem doktorum hemde sağlık ocağı olacaksın dedi artık mecbur ne yapalım başa gelen çekilecek
Selam anneciklerrrr :)
Tetanos aşısıyla ilgili yazılanları görünce kafam karıştı şimdi biraz :S
Kızımı 2009 Ağustos da özel hastanede dünyaya getirdim ve doktorum tetanos aşısının gereksiz olduğunu söylemişti ben de yaptırmamıştım.Devlet hastanelerinde zorunlu diye biliyorum ama özelde doğum yapacağı halde tetanos aşısı yaptıracak olan var mı merak ediyorum.
Çatlaklara karşı savaşta benim en etkili silahım susam yağı .İlk hamileliğimde de kullanmıştım en ufak bir çatlağım olmadı.Badem yağı tüylenmeyi artırır diye biliyorum ben de .Sonuçta hergün kullanımda Kaş-kirpik bile gürleşiyor.Karnımızda bir kürk kalmasın bize sonra bebelerden yadigar :))
anladım bende badem yağı kullanmaya başlamıştım ama tüylenme yapıyor dediler bıraktım bebe yağı alayım bari bende hangi marka aldın sen
ooooo çok güzel yaaa gökçe sende ayrı bir güzelmişsin maşallah vallahi bıdıklarının fıstık gibi bir annesi varben seni hukukçuyum deyince avukat sanmıştım desene bebişlerimizin sanatçı teyzesi var
gökçecim affet canım bilemedim işte o fıstığın sen olduğunu:))) saçını niye kestirdin? rengini değiştirmeni anladım bende uzun zamandır kendi renginde tutuyordum hamilelik düşündüğümden ama nasıl kıyıp kestirebildin saçlarını((
Dün canım sosisli istedi. Gece açık yer buldum yedim. Vicdan azabı çekiyorum
Bugün de elma şekeri istedi. Onu da yedim. Sonra yine vicdan azabı çektim. Ya benimkilerde nerede sağlıksız şey var onları istiyor ben ne yapayım..