Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

enemmm korktum şimdi tetanozdan puff

Ben sağlık Ocağı'na gitmiyorum hiç.Geçen sefer de gitmemiştim.Doktoruma sormuştum herkes yaptırıyor ama diye,o da "Devlet hastaneleri zorunlu kılıyor,tamamen steril bir ortamda tetanosdan bahsetmek imkansız. Bu hastanede doğum yapacağına göre boşuna aşı olmana da gerek yok" demişti bana.
Sonuçta doğum dışı ameliyatlara da giriyor onca insan,onlara da ameliyattan önce tetanos aşısı yapılıyor mu ki,zannetmiyorum.

kızlar benim eşimin canı niye sürekli birşey istiyor anlamıyorum sanki o hamile gibi. tutturmuş akşam aşkım şu olsada yesem keşke bunu daypsan çok canım çekti diyor tövbe tövbe dediiim acaba bebiş beni bırakıp babasının karnına mı kaçtı ne yaptı

şaka bir yana öldüm vallahi. bende çok çatlayacaklardan gibiyim karnım sürekli kaşınmıştı birde 45 kiloyla başladım zaten çok zayıftım gerildikçe geriliyor şimdi karnım. su içmek en güzeli diyorlar ama kremde şart ne yapalım artık sağlıkla kurtulalımda gerisi boş

Son düzenleme:

Harikasın tatlımmm...Üzülme bebeklerinle devam edersinnn

Yok canım yapmıyor tüylenme.Dedim ya ben kızıma hamileyken kullandım diye.Bende ne tüylenme ne de çatlak oldu.
Olsa tavsiye eder miyim hiç?Şu anda da kullanıyorum.Çok da ekonomik ve bebe yağından çok daha uzun süre nemli tutuyor.
Banyodan sonra hiç kurulanmadan bebe yağı sürüyorum tüm vücuduma.Kurulandıktan sonra ve de her akşam yatmadan önce de susam yağı.:)

herkese merhaba doktordan geldim oğlanım büyümüş :) bende bugün tetanoz aşısını sordum ol dedi bakalım yaptıranınız var mı ?
ayrıca kalsiyum demir ve balık yagı verdı elevitin yanında

ooooo çok güzel yaaa gökçe sende ayrı bir güzelmişsin maşallah vallahi bıdıklarının fıstık gibi bir annesi var ben seni hukukçuyum deyince avukat sanmıştım desene bebişlerimizin sanatçı teyzesi var

herkese merhaba doktordan geldim oğlanım büyümüş :) bende bugün tetanoz aşısını sordum ol dedi bakalım yaptıranınız var mı ?
ayrıca kalsiyum demir ve balık yagı verdı elevitin yanında

oyyy masallah benimde o kalsiyum balık yağına çok ihtiyacım var çünkü vitaminimi hiç içemiyorum hatta 3 tanhe ancak içmişimdir hamilelik boyunca midemi bulandırıyor sen nasıl içiyorsun ilacı midene ağır gelmiyor mu elevit canım

saolasın cnm alayım bari bende aktarcılarda olur herhalde susam yağı

Bende özelde yapacağım doğumumu ama sağlık ocağından 20. haftada çağırdılar ve ben bunu dr.uma sordum bana olacaksın dedi...Bence sende ol...İnsanın başına ne geleceği belli olmaz...
Susam yağını da araştıracağım :) Kürk olayını duyuncaaa

bana da tadı kötü geliyor ama hamillelik boyunca içiliyormuş hatta emzirmede bile ben bebişimi düşünüp içiyorum hemen :)
kalsiyumda balık yagı ile dönüşümlü içicekmişim bakalım herşey onlar için :)

enemmm korktum şimdi tetanozdan puff

canım tetanoz aşısından daha korkuncu doğum napalım bu onun yanında herhalde sinek ısırığı gibi diyelim bebeler herşeye değer

canım sen daha tecrübelisin tabi bizden 2. bebiş nede olsa ama ihtimalleride göz önünde bulundurmak lazım bir sakıncası yok vücuda hem doktorum hemde sağlık ocağı olacaksın dedi artık mecbur ne yapalım başa gelen çekilecek

çok haklısın onlar için herşeye katlancaz artık. heleki ben rabbim bu mucizeyi nasip etti hiç sesimi çıkarmayayım kih kah koh

gökçecim affet canım bilemedim işte o fıstığın sen olduğunu:))) saçını niye kestirdin? rengini değiştirmeni anladım bende uzun zamandır kendi renginde tutuyordum hamilelik düşündüğümden ama nasıl kıyıp kestirebildin saçlarını((

valla bana ilk hamileliğimde sağlık ocağı yapalım dedi bende doktora bile sormadım, özelde doğurmama rağmen 2 doz oldum, doğumdan sonra kızımın aşıları için gittikçe 2 doz daha oldum. buradaki sağlık ocağı 20. haftada tek doz yeter dedi ama zorunluluk koşmadı, doktoruna sor yaptır derse gel yapalım dedi bende bir ara sorucam doktoruma, özelde doğurucam ama yaptır derse yaptırırım noolcek 4 doz olmuşum tek dozdan kaçmam artık:)))

ben ilk hamileliğimde normal niveanın badem yağlı yoğun nemlendiricisini sürmüştüm ve hiç çatlamadım, şimdi hiçbir şey kullanmıyorum ama yine aynısını uygularım diyorum. bu birazda yapı meselesi diye düşünüyorum, bazısı hiçbişey kullanmıyor ama çatlamıyor bazısı en kalitesini kullanıyor ama çatlıyor.. asıl ben selülitlerden müzdaribim, çok selülitlendim yine yaaaa((

Canım hem hukukçuyum hem tiyatrocu. İşin yanında hobiye de yer ayıranlardanım...

Kih kih kih kestirmedim. Kaynaktı :)

afiyet bal şeker olsun. okadar torpil geçiceksin artık kendine. bende cips ve çikolata için vicdan yapmıştım ama o biraz bizim pimpiriğimiz. sonuçta sadece bunlarla beslenmiyorsun. sen zaten ona yararlı birşeyler yiyorsan zararlı olan sana kalıyor merak etme:) o sadece ihtiyacı olanı ve işine yarıycakları alır. yarasın paşalarına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…