kızlar bgn yeni dr.uma gittim. hangi testleri yaptırdığımı sordu falan filan.. neyse sonra ben geçtim ultrason koltuğuna. monitörü olduğu gibi kendine çevirdi. bişeyler ölçtü biçti. sinir oldum tabi bende görebilirmiyim dedim. öce ben bir bebekle tanışayım sonra sana da izleticem dedi. neyse çevirdi sonra monitörü. işte bu eli, midesi:) onu yerim ben ya:) neyse sonra bacaklarını gösterdi. kapatmış resmen. çekmiş kendine doğru. cinsiyeti ne peki dedim. pek belli olmuyor. pozisyonu belli değil dedi. ısrar ettim tabi tahminde de mi bulunamazsınız dedim. bebek bayağı hareketliydi buarada. tam poposunu dönüyordu bize dr. durdurdu ekranı. tam göremedim ama kız olabilir dedi. bir dahaki geldiğinde hem 3lü testini hem cinsiyetini gösterirse söyleriz dedi...
ama demekki kız yoksa hiç sölemezdi yada ne biliyim ben çok ısrar ettim ondan mı acaba orasını anlayamadım
buarada kızlar bebeğin103 gr. ve 8.5 cm. doğum tarihin 12 ağustos. ulrason kağıdında da 14+6 yazıyor. niye birbirini tutmadı acaba. benim eski hastaneme göre.14+1 olması lazı. niye farklı oldu acaba ya