Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım hoşgeldinnnn... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sende ikili test zamanına gelmişsin. Güzel sonuçlar alırsın inş..Topiğe de ekleyelim.

:KK70: tşk ederim hoşbulduk. amin nerde varsa rabbim nasip etsin. testimi salı günü yaptırdım. çok şükür bişey çıkmadı. iyi dedi doktor. topiğe ne ya bilemedim. yeni üye oldum.

Ooooo canım benimmm eşin gelince al karşına...Senim eliNde olmadığını anlat bu duygusal durumun...İstem dışı hep ilgi beklediğini ve kendisinide istemeden üzdüğünü anlattt...Birisi şişşşt dese ağlayacak durumdayız..Eşlerimiz anlayışlılar ama biraz daha istiyoruz sanırım biz :) Üzülme bazen bu patlamalarda rahatlatıyor insanı :)

canım çok saol akşam deneyeceğim

kızlar bgn yeni dr.uma gittim. hangi testleri yaptırdığımı sordu falan filan.. neyse sonra ben geçtim ultrason koltuğuna. monitörü olduğu gibi kendine çevirdi. bişeyler ölçtü biçti. sinir oldum tabi bende görebilirmiyim dedim. öce ben bir bebekle tanışayım sonra sana da izleticem dedi. neyse çevirdi sonra monitörü. işte bu eli, midesi:) onu yerim ben ya:) neyse sonra bacaklarını gösterdi. kapatmış resmen. çekmiş kendine doğru. cinsiyeti ne peki dedim. pek belli olmuyor. pozisyonu belli değil dedi. ısrar ettim tabi tahminde de mi bulunamazsınız dedim. bebek bayağı hareketliydi buarada. tam poposunu dönüyordu bize dr. durdurdu ekranı. tam göremedim ama kız olabilir dedi. bir dahaki geldiğinde hem 3lü testini hem cinsiyetini gösterirse söyleriz dedi... :KK49: ama demekki kız yoksa hiç sölemezdi yada ne biliyim ben çok ısrar ettim ondan mı acaba orasını anlayamadım:KK52:

buarada kızlar bebeğin103 gr. ve 8.5 cm. doğum tarihin 12 ağustos. ulrason kağıdında da 14+6 yazıyor. niye birbirini tutmadı acaba. benim eski hastaneme göre.14+1 olması lazı. niye farklı oldu acaba ya

ayyy minik kurbağası annesinin kıyamam ona ya

Son düzenleme:
evi temizleyeyim dedim muhabbeti kaynatmış kızlar :KK70: :KK70: bebeğinin cinsiyetini öğrenenler testleri güzel çıkanlar ayyy ne güzel bugün yaaaa :KK70: :KK70: :KK70: hep böyle güzel habwrler yazalım vallahi :KK70:

bugün ortodonti randevumda vardı tamamen çıkmış aklımdan aradı doktorum canım gelmedin bir problemmi var diye ben onu 25 i sanıyodum ya gülay hanım dedim:KK52: 28 i sabahtan dişçimize akşam üzeride doğumcumuza gidicez nasipse yavruşum gösterirse cinsiyetinide söyler inşallah:KK49:

bugün ortodonti randevumda vardı tamamen çıkmış aklımdan aradı doktorum canım gelmedin bir problemmi var diye ben onu 25 i sanıyodum ya gülay hanım dedim:KK52: 28 i sabahtan dişçimize akşam üzeride doğumcumuza gidicez nasipse yavruşum gösterirse cinsiyetinide söyler inşallah:KK49:

inşallah gösterirde cinsiyetini öğrenirsin. bide ultrasonda bebeğin görüntüleri hep sırt üstümü oluyor? bende öyleydide

kızlar ablamla konuştum. arkadaşının bebeği benimkinden 10 gün önde gidiyor. geçen gittiğinde bacakları kapalı göstermiyor ama kız olabilir demiş dr. bu gittiğinde erkek olduğunu öğrenmiş:KK53: bana birşey satın alma dedi. 2 martta tekrar gidiyorum. 3 lü test için. ozaman ablamda burada oluyor. teyzesiyle tanıştırıcam miniğimi. ordan da alışverişeeeeeeeeeeeeeeeee:KK9:

Canım benim gösterene kadar beklicez artık benimkide göstermedi pozisyonu yüzünden göremedik daha doğrusu... bu ayın sonunda randevu verdi o gün görebilirsek gözücez artık inşallah gösterir. Her göstermeyen bebek kız cıkmayabiliyo benim eltimin bebeği hic göstermedi herkes kız bekledi erkek cıktı :) o yüzden görene kadar beklemek lazım.. Bakalım hayırlısı olsun

inşallah gösterirde cinsiyetini öğrenirsin. bide ultrasonda bebeğin görüntüleri hep sırt üstümü oluyor? bende öyleydide

Benimkide hep sırt üstüydü bu sefer dizlerinin üzerine cökmüş yüzüstü yatıyodu bende şaşırdım :) her türlü olabiliyo Canım..onu anladım.. değişiyo bence

Yok canım. Seninki de yavaş yavaş hareketlenmiştir artık. Mesela benimkinin bir tanesi yüzüstü iken bir anda bize doğru dönebiliyor. Sonra sırt üstü balık gibi yüzüyor. Ama ikinci bebeğim hep düşünen bebek gibi duruyor. Yüzüstü ve öne eğik. Elini de çenesinin altına koysa tam olacak. Neyseki beni endişelendiren düşünen bebeğim son iki kontrolde hareketliydi :) Bazen uyuduğuna şahit olacaksın. Top patlasa uyanmıyor valla. Neler yaptık uyandırmak için bana mısın demedi. Kardeşi de yanından dürtüyor ama nafile.

sağolun kızlar böyle giderse hiç göremem diyodum. bidaha ki randevuyada çok var. taa 20 martta ozamana kadar cinsiyet için beklicem. inşallah gösterir :)

Yok canım. Seninki de yavaş yavaş hareketlenmiştir artık. Mesela benimkinin bir tanesi yüzüstü iken bir anda bize doğru dönebiliyor. Sonra sırt üstü balık gibi yüzüyor. Ama ikinci bebeğim hep düşünen bebek gibi duruyor. Yüzüstü ve öne eğik. Elini de çenesinin altına koysa tam olacak. Neyseki beni endişelendiren düşünen bebeğim son iki kontrolde hareketliydi :) Bazen uyuduğuna şahit olacaksın. Top patlasa uyanmıyor valla. Neler yaptık uyandırmak için bana mısın demedi. Kardeşi de yanından dürtüyor ama nafile.

ay küçük adamlar :)

eveeeettt doktora gittik çok şükür ve maşallah bebeğimin sağlığı da ölçümleride gayet güzel.. 15 cm ve 137 gr olmuş. multivitamin kullanmıyorum ben dedim, gerek yok dedi iyi beslenemeyen annelere verilir o vitaminler dedi.. salatanı, sebzeni, baklagilini, yoğurdunu, meyveni yiyorsan gerek yok dedi. sadece folikasitli demir ilacı verdi. sucuk yiyebilirmiyim dedim çünkü şu son zamanlarda çıkan reklamlar beni delirtmişti, salam ve sosis asla yiyemezsin ama sucuku iyi pişirmek kaydıyla ve güvendiğin markada %100 dana olması kaydıyla yiyebilirsin dedi çok mutlu etti beni:)))

eveeeettt doktora gittik çok şükür ve maşallah bebeğimin sağlığı da ölçümleride gayet güzel.. 15 cm ve 137 gr olmuş. multivitamin kullanmıyorum ben dedim, gerek yok dedi iyi beslenemeyen annelere verilir o vitaminler dedi.. salatanı, sebzeni, baklagilini, yoğurdunu, meyveni yiyorsan gerek yok dedi. sadece folikasitli demir ilacı verdi. sucuk yiyebilirmiyim dedim çünkü şu son zamanlarda çıkan reklamlar beni delirtmişti, salam ve sosis asla yiyemezsin ama sucuku iyi pişirmek kaydıyla ve güvendiğin markada %100 dana olması kaydıyla yiyebilirsin dedi çok mutlu etti beni:)))

Oooh ne güzel afiyet bal şeker olsun :) sonuçlarında iyi çıkmış hadi gözün aydın:)

slm canm ben eski topiktenim seni ordn hatırladım hamilesin ve kızın olucak ayyy çok sevindim canm çok mutlu oldum inan allah tamamını erdirsin inş

Kızlar ikizlerimden birinin erkek olduğu kesinleşti. :)diğeri secdeye kapanmış gibi yüzüstü yatmış hiç bir şey göstermedi. sağlıkları iyi çok şükür. tosbalarım benim. çok seviyom onları yavv. doktordan çıkınca kendimi babanne olarak hayal ederken buldum :) yuhh dedim kendime. hayallerin sınırı yok.
bu arada göbeğim 6 aylık gibi oldu kocaman.
sizinle bu mutluluğu paylaşabilmek çok güzel. öpüyorum hepinizi.:KK54:

Oyyy kardeşini yerim onunnn...Ne hoş geliyor kulağaaa:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bgn yeni dr.uma gittim. hangi testleri yaptırdığımı sordu falan filan.. neyse sonra ben geçtim ultrason koltuğuna. monitörü olduğu gibi kendine çevirdi. bişeyler ölçtü biçti. sinir oldum tabi bende görebilirmiyim dedim. öce ben bir bebekle tanışayım sonra sana da izleticem dedi. neyse çevirdi sonra monitörü. işte bu eli, midesi:) onu yerim ben ya:) neyse sonra bacaklarını gösterdi. kapatmış resmen. çekmiş kendine doğru. cinsiyeti ne peki dedim. pek belli olmuyor. pozisyonu belli değil dedi. ısrar ettim tabi tahminde de mi bulunamazsınız dedim. bebek bayağı hareketliydi buarada. tam poposunu dönüyordu bize dr. durdurdu ekranı. tam göremedim ama kız olabilir dedi. bir dahaki geldiğinde hem 3lü testini hem cinsiyetini gösterirse söyleriz dedi... :KK49: ama demekki kız yoksa hiç sölemezdi yada ne biliyim ben çok ısrar ettim ondan mı acaba orasını anlayamadım:KK52:

buarada kızlar bebeğin103 gr. ve 8.5 cm. doğum tarihin 12 ağustos. ulrason kağıdında da 14+6 yazıyor. niye birbirini tutmadı acaba. benim eski hastaneme göre.14+1 olması lazı. niye farklı oldu acaba ya

Canımmm ne güzel anlatmışsınnn heyecanına ortak oldum :) Kıza benziyor dedi he...Ben neredeyse 1,5 ay önce gittiğimde erkeğe benziyor demişti ya ama bir dahakine kesinleştiririz dedi o yüzden hala alıştırmıyorum kendimi :)) Bu seferde açmadı bacaklarını kaldık 9 marta...2 kere üst üste söylemeden inanamayacağım sanırım...Bu arada en garantici en pimpirikli topik sanırım bizim kiiii :KK70:DD Doktorlara bile güvenimiz yok ama birbirimize tam...:nazar::nazar::nazar:
Ben 7 cm den 1 ay sonra gittiğimde 17 cm demişti şok oldum nasıl bir gelişmee...Şimdi sıra sende bir dahaki ultrasonda gördüğün şeye inanamayacaksınnnn :))
Benimde doğum tarihi her gidişimde 2 gün 2 gün geri geliyor derkennn 26 Temmuz oldu şimdilik...Seninde öyle bak maşallahı var gelişimi gayet düzgün ki öne gelmiş doğumun :)

Kızlar ikizlerimden birinin erkek olduğu kesinleşti. :)diğeri secdeye kapanmış gibi yüzüstü yatmış hiç bir şey göstermedi. sağlıkları iyi çok şükür. tosbalarım benim. çok seviyom onları yavv. doktordan çıkınca kendimi babanne olarak hayal ederken buldum :) yuhh dedim kendime. hayallerin sınırı yok.
bu arada göbeğim 6 aylık gibi oldu kocaman.
sizinle bu mutluluğu paylaşabilmek çok güzel. öpüyorum hepinizi.:KK54:

Paylaşınca mutlu oluyor insannn tabiki paylaşacağız...Tosbalarını sev benim içinnnn...İkiz de başka güzel sanırım yahu :))):KK49::KK49:

X