- 18 Aralık 2012
- 1.457
- 4
Gunaydın gökçe canım inan benimde karnım hızla :) büyümeye başladı neolucak sonum diye düşünmeye başladım :)
Canım yaaa sana da geçmiş olsun. Daha bebeklerin ağırlığı ile ilgili değil bu ağrılar canım maalesef enfeksiyon kötü vurdu beni. Yaaa senin karnın ne durumda. Kocaman oldu benimmm :) Aldığım hamile bluzları bile dar geliyor göbişimeee...
buarada belim değilde daha yukarı kısımlar sırt ve omurga gibi. çok ağrıyor kızlar ya. devamlı değilde aynı pozisyonda 10-15 dk. duramıyorum. sizde de varmı
aynen benimde çok hızlı büyüyor ve midem de karnım kadar gergin. kıyafet almam lazım acil. yarın dr.dan sonra alışverişe çıkıcam. gökçe öğrendğin çok iyi oldu rahim ağzı açıklığı vajinal yolla olmak zorunda değil yazmışsın nasıl rahatladım. inşallah yarın öğrenebilirim cinsiyetini miniğimin
Kızlar günaydınnasılsınız uzun zamandır giremedim,cumartesi ikili taramamızı yaptırdık sonuçları cuma günü alıcaz ama onun dışında ense kalınlığı burun kemiği hepsine baktı herşey yolunda gözüküyo ddi inşaallah diiğer sonuçlarımızda iyi gelir bu arada erkeğe benziyor dedi
Kızlar günaydınnasılsınız uzun zamandır giremedim,cumartesi ikili taramamızı yaptırdık sonuçları cuma günü alıcaz ama onun dışında ense kalınlığı burun kemiği hepsine baktı herşey yolunda gözüküyo ddi inşaallah diiğer sonuçlarımızda iyi gelir bu arada erkeğe benziyor dedi
Gunaydın gökçe canım inan benimde karnım hızla :) büyümeye başladı neolucak sonum diye düşünmeye başladım :)
gunaydin kizlaaaar:) gokce ins doya doya uyumussundur canim benim Allah butun hamilelere kolay gunler gecirmeyi kismet etsin
ne güzel ya benim daha çok az çıktı acaba birden mi büyüyor bebikler
aynen benimde çok hızlı büyüyor ve midem de karnım kadar gergin. kıyafet almam lazım acil. yarın dr.dan sonra alışverişe çıkıcam. gökçe öğrendğin çok iyi oldu rahim ağzı açıklığı vajinal yolla olmak zorunda değil yazmışsın nasıl rahatladım. inşallah yarın öğrenebilirim cinsiyetini miniğimin
buarada belim değilde daha yukarı kısımlar sırt ve omurga gibi. çok ağrıyor kızlar ya. devamlı değilde aynı pozisyonda 10-15 dk. duramıyorum. sizde de varmı
Sağol Canım halen geçmedi çok fena dilimdeki aft. Hım anladım hani ikiz ya bizimkiler acaba dedim ondan mı ağrılar. Aman ne güzel iğnelerin iyi gelmesi. Benim karnım akşamları çok çıkıyor ama ne bilim bana sanki daha öle çok büyümesi gibi geliyor ama görenler öle demiyor.Üst olarak eski kıyafetlerim de oluyor bu arada sadece pantolonların beli olmuyor artık ay bende mi anormallik var merak ettim şimdi:)
bende de oluyor canım ağrı özellikle belimde kuyruk sokumumda nasıl batmalar oluyo anlatamam ayağa zor kalkıyorum. birde bende dün çok kötü şişkinlik oldu hiç hayatımda böyle birşey yaşamamıştım nefesi bile zor aldımbacaklarımı havaya kaldırıp uzandımda öyle geçti Allah sağlıklı hamilelikler versin ilaç da içemeyince çaresiz kalıyor insan
bende 2 tane alt eşofman aldım beli lastikli olan bir tanede kot aldım iyi oluyor bayağı. rahat oturup kalkıyor insan.iyi yaparsın almakla rahat edersin :) bende hala cinsiyet,i öğrenmedim acaba öğrnebilir miyim 14. hafta içinde gidiyorum ama bebek bir hafta önden gidiyor demişti doktorum maşallah
kızlar bugünden beri midem nasıl şiş karnım gerildi oturamiyorum uzamamiyorum cok kotuyum. bu midemdeki siskinlik gsz sancisi nasil gecer :-( cok ama cok acitiyor canimi ne yapicam bikemedim
Yok tatlım ne anormalliği ben hamile kıyafetlerin bedenini de small almıştım. Çuval gibi durmasın üstümde diye. Şimdi göbiş büyüyünce small dar geliyor tabi.
Bu arada ben tedaviye başladığımda 48 kiloydum. Transfer zamanı 54 kiloya çıktım. Benim evdeki eşyalarımın bile şu an bana olmaması çok normal :) İncecik kadındım şimdi tartı da hiç görmediğim kiloları görüyorum. 59