Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

gunaydin kizlaaaar:) gokce ins doya doya uyumussundur canim benim Allah butun hamilelere kolay gunler gecirmeyi kismet etsin

aynen benimde çok hızlı büyüyor ve midem de karnım kadar gergin. kıyafet almam lazım acil. yarın dr.dan sonra alışverişe çıkıcam. gökçe öğrendğin çok iyi oldu rahim ağzı açıklığı vajinal yolla olmak zorunda değil yazmışsın nasıl rahatladım. inşallah yarın öğrenebilirim cinsiyetini miniğimin

buarada belim değilde daha yukarı kısımlar sırt ve omurga gibi. çok ağrıyor kızlar ya. devamlı değilde aynı pozisyonda 10-15 dk. duramıyorum. sizde de varmı

Sağol Canım halen geçmedi çok fena dilimdeki aft. Hım anladım hani ikiz ya bizimkiler acaba dedim ondan mı ağrılar. Aman ne güzel iğnelerin iyi gelmesi. Benim karnım akşamları çok çıkıyor ama ne bilim bana sanki daha öle çok büyümesi gibi geliyor ama görenler öle demiyor.Üst olarak eski kıyafetlerim de oluyor bu arada sadece pantolonların beli olmuyor artık ay bende mi anormallik var merak ettim şimdi:)

buarada belim değilde daha yukarı kısımlar sırt ve omurga gibi. çok ağrıyor kızlar ya. devamlı değilde aynı pozisyonda 10-15 dk. duramıyorum. sizde de varmı

bende de oluyor canım ağrı özellikle belimde kuyruk sokumumda nasıl batmalar oluyo anlatamam ayağa zor kalkıyorum. birde bende dün çok kötü şişkinlik oldu hiç hayatımda böyle birşey yaşamamıştım nefesi bile zor aldım bacaklarımı havaya kaldırıp uzandımda öyle geçti Allah sağlıklı hamilelikler versin ilaç da içemeyince çaresiz kalıyor insan

bende 2 tane alt eşofman aldım beli lastikli olan bir tanede kot aldım iyi oluyor bayağı. rahat oturup kalkıyor insan.iyi yaparsın almakla rahat edersin :) bende hala cinsiyet,i öğrenmedim acaba öğrnebilir miyim 14. hafta içinde gidiyorum ama bebek bir hafta önden gidiyor demişti doktorum maşallah

Canım sağlıklı olmanıza, güzel haberlerinize çok sevindim. Bir dahaki kontrolün ne zaman. Kesinleştirince eklerim senin bebeğin cinsiyetini de topiğe. Mutlu oldum valla...

İnşallah güzel çıkar. Ense kalınlığı burun kemiği normal çıkınca diğerleride normal çıkıo büyük ihtimal. Bi erkek daha geldi desenee :) benimki haftaya belli olacak doktor bu hafta göremedi cünkü bacakları kapalı ve yüz üstü yatıyodu haftaya gün verdi .Gösterirse söylerim bende ama herkes erkek hissedşyo bende de....meraktayım .... :)

Bu arada karnı büyüyen arkadaşlar var benimki sanki hafiften cıkmaya başladı ama hala aynı gibi bebek tam haftamda gözüküyo, büyüyo ama karnım hala aynı :)

Gunaydın gökçe canım inan benimde karnım hızla :) büyümeye başladı neolucak sonum diye düşünmeye başladım :)

En güzel elbise sanırım. Hem tek parça hem daha rahat. Kesinlikle çatlak kremi kullanmaya başla. Vucudunu nemlendirmek için de bebe yağı banyoda sür tekrar su dökün mis gibi nemlisin. Beni o 2 gün götürüyor. İki günde bir duş aldığım için yetiyor yani :)

gunaydin kizlaaaar:) gokce ins doya doya uyumussundur canim benim Allah butun hamilelere kolay gunler gecirmeyi kismet etsin

Uyumam mı canımmm. Daha yeni kalktım valla. Uykusuz gecelerimin acısını çıkardım bugün. Ama çok mutluyuz ne ağrımız ne sızımız var... Sanırım tadı şimdi çıkmaya başlayacak.

Ayy ne olur öğrenin yaaa çatlayacağım artık meraktan. Ne yapın edin doktorunuzu ikna edin.

Canım 7. haftadan sonra vajinal muayene yapıldığını hiç duymadım. Ortada bir yanlışlık var ama çözemedim. Doktorlar ilişkiyi bile yasaklarken o aleti kullanmaları saçma geldi bana.

Canımmm yatarken yan mı yatıyorsun sürekli. Sağ ve sol yanına.. Hiç sırt üstü yatıyor musun?

Benim omur ağrılarım oluyor ama bunun sebebi ben hep yan yatıyorum özellikle soluma çok yatıyorum çünkü sola yatınca kan dolaşımı fdaha rahat oluyormuş. Tabi gün içinde de rahatsızlık veriyor bu durum ama dayanılamayacak kadar değil. Sen yine de doktoruna yarın söyle bence.

Yok tatlım ne anormalliği ben hamile kıyafetlerin bedenini de small almıştım. Çuval gibi durmasın üstümde diye. Şimdi göbiş büyüyünce small dar geliyor tabi.

Bu arada ben tedaviye başladığımda 48 kiloydum. Transfer zamanı 54 kiloya çıktım. Benim evdeki eşyalarımın bile şu an bana olmaması çok normal :) İncecik kadındım şimdi tartı da hiç görmediğim kiloları görüyorum. 59

Canım tuza şekere dikkat.. Amannnn diyorummm

Öğrenin artıkkk.. Çıldirrceeeeeeeğiiimmm...

benim öğrenmemede 8 gün kaldı nasipse :) ya bu arada ben geceleri çok uyanır oldum böyle fenalık hissi basıyor kollarımı bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum uyumaya çalışıp uyuyamayıncada sinir basıyor bol bol nefes alıp vermeye çalışıyorum 1 saat kadar cebelleşiyorum uykuyla saat 3 4 civarları sonra bazen salonda buluyorum kendimi sabah bazen kalkıp yatağıma geçiyorum böyle olan varmı

Vallahi dal gibi hatumussum maşallah yok ben o kadar değilim kemikli yapım olduğundan iyidir kilom:)tedaviye başlarken de 69 - 70 kiloyumdum şimdide öle almamışım doktora her gittiğim de tartıyorlar ya ordan da takip ediyorlar. İleriki aylara saklıyorum kilomu ben:) ben daha pek bişey almadım kendime bir iki parça bişey zaten bebişlerimin cinsiyetlerini öğrenemedim onlarada alamıyorum oy oy Napsam bilemedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…