Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba.kaçgündür takip edemiyordum.şimdi okumaya başladım da valla çok erkek bebişimiz var gerçekten çok şaşırdım ne yalan söyleyeyim:))ben birkaç gündür midem bulanmıyo geçti diye sevinirken bu sabah lavaboya zor yetiştim ((Allahım bu gün 13 hafta bitiyo ama bu midemdeki rahatsızlık ne zaman geçecek yarabbim((gökçecim sanada çok geçmiş olsun.sende 2 bebiş varya belki ondan ağrıların oluyodur canım.çünkü benim de kasıklarım ve karnım hep ağrıyo.ilk gebeliğimde hiç yaşamadım bu ağrıları.doktoruma sordum 2.gebelikler daha zor ve ağrılı olur,kanama olmadığı sürece korkma dedi.bizde bi tane var ağrıyo senin göbüş napsın şekerim herşey olması gerekenin 2 katı.Allahım şifa versin şifa bekleyen herkese.sevgiler:))
Bugun 2 li test imiz vardi ve oradan geliyorum .. Ense kalinligi ust limiti 3 mm mis.Benim 2. 83 cıkti ve dr onu olcmek icin cok ugrasti 40 dk ya yakin iceride kaldik.. Benim ufaklik surekli zipliyordu oyuzden olcemedi en son biraz fazla , ust limite yakin dedi Burun kemigi falan iyiymis.diger organlar iyiymis.Birde kalbinde bir parlaklik var dedi.!den fazla olursa sıkıntıymis ama yinede down sendoromu icin kan tathlil sonuclarini bekleyelim dedi..
Kan tahlil sonuclari da 10 gun sonra cikacakmis.Onlarla birlite bakalim ve 17. hafta tekrar gel . Yine bir ihtimal gorurusek , kromozom testi ve amniyosentez testine bakalim dedi.Bende Dusuk ihtimali varmis onda dedigimde 1/200 oraninda dedi
Cok korkuyorummm buyudugune sevinemedim bile Ne olur yorum yapin .. Mİnigim iyidir di mi ?
Kizlar agrilarimin tek sebebi enfeksiyonmus. Yani eski doktorum israrla kendini dinliyorsun dssede bugunku doktor esiminde gozune kakti. o da eski doktorum gibi kendimi dinledigimi dusunuyordu. Aksam ilk ignemizi vurunacagiz tek dilegim agrilarimin dinmesi. Bebeklerim 14 cm ve 140 gr agirliginda . Kocamsn ilmuslar teyzeleri :)
kızlar bugünden beri midem nasıl şiş karnım gerildi oturamiyorum uzamamiyorum cok kotuyum. bu midemdeki siskinlik gsz sancisi nasil gecer :-( cok ama cok acitiyor canimi ne yapicam bikemedim
Kizlar agrilarimin tek sebebi enfeksiyonmus. Yani eski doktorum israrla kendini dinliyorsun dssede bugunku doktor esiminde gozune kakti. o da eski doktorum gibi kendimi dinledigimi dusunuyordu. Aksam ilk ignemizi vurunacagiz tek dilegim agrilarimin dinmesi. Bebeklerim 14 cm ve 140 gr agirliginda . Kocamsn ilmuslar teyzeleri :)
gene mi.. gece yazmışsın iletiyi nasıl oldun acaba.. neden böyle oluyor sana ya, hayır o kadar tecrübeli insanların buna caresiz ve ilgisiz kalabilmeleri de çok saçma yani. ilk senin başına geliyor sanki. böbreklerinde kum vardı sanırım senin onunla ilgili olmasın bu ağrılar..:44: inşallah geçer bir an önce
hiç bi sakıncası yok uçagın doktorumuda sordum zaten bişe olmaz git dedi.zaten 1 saattlik heyecandan hemen geçiyo zaman hiç bi sakıncası yok sana şimdiden hayırlı yolculuklar degişlklik gerçekten iyi geldi ben istanbulda yalnızken ne uyuyordum ne yiyordum aklım hep kanamadaydı şükür burda biraz dertlerim azaldı acılar paylaşıldıkça azalırmış.
gökçecim canın çok geçmiş olsun kurban oldugum rabbim şifa versin işlh en kısa zamanda geçer agrıların .bel agrısı çok kötü benim bebiş tutunurkende çok belim agrımışdı çarşaf sarmışdım .acaba üşütyonmu kendini sıcak tut .bide adam akıllı denk gelir işlh.ikiz oldugundan mı acaba bu kadar agrı yapıyo .yükün agırlaşdıkça agrındamı artıyo acaba.çaresizlik çok zor elin kolun baglı beklemek .allahım dermansız dert vermesin.işlh biran önce saglıgına kavuşursun işlh bebek 8 haftadan sonra annenin ne hissettigini hissedermiş .sen kendine iyi bak bebişler mutlu olur merak etme onları
insanın ailesi gibi varmı.. benimde burada hiçkimsem yok. komşum bile yok. o derece. eşimin ailesi dahil tüm sülalesi burada. ama eşim sbhtan akşama kdr işte olduğu için yanlızım tüm gün bir siz varsınız benim için. ailemi arkadaşlarımı çok özledim. onları görmek bana çok iyi gelecek hiç şüphem yok.. çok iyi oldu bunu konuştuğumuz benm dr.um da gidebilirsin demişti ama yaşayan biriyle konuşmak iyi geliyor..
Ay canım yaa geçmiş olsun çok çok niye bu kadr ağrıyor acaba? Merak ettik bak seni bizi habersiz bırakma. İkiz gebelikten olabilir mi bu ağrıların? Bebişler büyüyor sonuçta rahimde büyüyor olabilir mi? Benimde belim ağrıyor ama dayanılmıyacak kadr değil. Kasıklarımda da dolgunluk hissi çok fazlaca. Şu sıra da dilimde aft var mahvediyor beni gece resmen uykumdan uyandırıyor sancıyla bişey de kullanamıyorum tuzlu su yapıyorum oda ilk başta bir yakıyor ki içimden bişeyler gidiyor resmen bir an önce geçse Allahım hepimizin sıkıntıları.
Kizlar cok yorgunum
gokcecim cok sagol canm benim cok da yiyemiyorum zaten neden boyke oldu anlamadim elimde tekefon ayaklarimi yuksek bir yere uzattim biraz iyi geldi gibi. su icmeyi ihmal ediyorum belki dedigin gibi bol icsem daha iyi olacak
Bugun 2 li test imiz vardi ve oradan geliyorum .. Ense kalinligi ust limiti 3 mm mis.Benim 2. 83 cıkti ve dr onu olcmek icin cok ugrasti 40 dk ya yakin iceride kaldik.. Benim ufaklik surekli zipliyordu oyuzden olcemedi en son biraz fazla , ust limite yakin dedi Burun kemigi falan iyiymis.diger organlar iyiymis.Birde kalbinde bir parlaklik var dedi.!den fazla olursa sıkıntıymis ama yinede down sendoromu icin kan tathlil sonuclarini bekleyelim dedi..
Kan tahlil sonuclari da 10 gun sonra cikacakmis.Onlarla birlite bakalim ve 17. hafta tekrar gel . Yine bir ihtimal gorurusek , kromozom testi ve amniyosentez testine bakalim dedi.Bende Dusuk ihtimali varmis onda dedigimde 1/200 oraninda dedi
Cok korkuyorummm buyudugune sevinemedim bile Ne olur yorum yapin .. Mİnigim iyidir di mi ?