- Konu Sahibi KivircikBirUye
-
Oh!.. erkeklere hiç bir kural kaide işlemiyor, ne ballıymışlar! Allah cinsiyet ayırımı yapıyor.Konunuz kapanır malesef
Ancak bildiğim kadarıyla cevap vereyim müslüman bir kadın gayri müslüman bir erkekle evlenemez
Müslüman bir adam gayri müslim bir kadınla evlenebilir islamiyette
Benim bildigim agnostik Allah'a inanir ama peygamberlere inanmaz yanlis mi biliyorum ki?
Allah ın varlığını sorgulayan insanla ne işi olabilir bir müslüman insanın ..tövbe tövbeee bırak gitsin çünkü Allah inancı korkusu olmayan insandan korkacaksın ...!!!!! Herkezin dini kendine diye bişi yok bence hepimiz müslümanız elhamdürillah aynı inancı savunmamız gerek Allah bir Kuran bir ...
Mesela hirsizlik yapabilir, adam oldurebilir, taciz/tecavuz suclarina karisabilir. Cunku bunlari teistler ASLA yapmaz, yapanlar gizli ateisttirler, teistlerin ismini lekelemek icin yalan soyluyorlardir. Cunku suc islememek icin mutlaka birilerinden korkmamiz gerekir, en azindan elimizde kesinlikle yapmamamiz gerekenler listesi yazili olarak bulunmalidir.Nesinden korkacaksın mesela ne yapabilir inancı olmayan bir kişi?
Ama işte sonuç olarak diyor ki,
Varsa da yoksa da bilemeyiz, kanıtlayamayız. Varlığını kanıtlayabiliyorsak bile demek ki aradığımız kusursuz tanrı o değildir. Tam şirkin tanımına giriyor bu durum yanlışsam düzelt lütfen.
Bu olayda kadin erkegin esit olmamasindan dolayi ispat istemiyor ki arkadas yanlis anlatıyor canim.Zannedersem, Allahü tealaya Ya rabbi bana nasıl dirilteceğini göster diyor O da 4 ayrı cins kuşu birbirine karışmış et ve kemiklerinin arasından diriltiyor bu hadise. Ama bu ispat ya da sorgulamak değil tabi ki
Cok seviyorum gercekten ama musluman bi kadin baska dinden biriyle evlenirse dinden cikiyomus. Bunun yuzunden ayrilmak zorunda kaldik . Yoksa normalde dini beni ilgilendirmez. Napicam bilmiyorum
Bunda nasıl bu kadar eminsiniz? Peki ülkemizde bu kadar taciz tecavüz neden oluyor madem herkes Müslüman allahtan korkuyorsa? Çok komik söylediğiniz.Mesela hirsizlik yapabilir, adam oldurebilir, taciz/tecavuz suclarina karisabilir. Cunku bunlari teistler ASLA yapmaz, yapanlar gizli ateisttirler, teistlerin ismini lekelemek icin yalan soyluyorlardir. Cunku suc islememek icin mutlaka birilerinden korkmamiz gerekir, en azindan elimizde kesinlikle yapmamamiz gerekenler listesi yazili olarak bulunmalidir.
Çok pardon ironiyi şu an anladım.Mesela hirsizlik yapabilir, adam oldurebilir, taciz/tecavuz suclarina karisabilir. Cunku bunlari teistler ASLA yapmaz, yapanlar gizli ateisttirler, teistlerin ismini lekelemek icin yalan soyluyorlardir. Cunku suc islememek icin mutlaka birilerinden korkmamiz gerekir, en azindan elimizde kesinlikle yapmamamiz gerekenler listesi yazili olarak bulunmalidir.
Hayır sizin bahsettiğiniz deizm fakat deizmde de bir yaratıcının olduguna inanılır ama islamda inanılan Allah değildir kastedilen.
Dinleri reddeder.
Nesinden korkacaksın mesela ne yapabilir inancı olmayan bir kişi?
Hepimiz derken??? Türkiye’de yaşayanları kast ediyorsan yanlış canım, çünkü Hıristiyan, Yahudi, Budist vb. birçok inanç sahibi, ayrıca hiçbir inancı kabul etmeyen kişiler de var. Ne yani, siz bir inancı kabul ediyorsunuz diye herkes (herkez değil herkes!) sizinle aynı şeye mi inanacak???Allah ın varlığını sorgulayan insanla ne işi olabilir bir müslüman insanın ..tövbe tövbeee bırak gitsin çünkü Allah inancı korkusu olmayan insandan korkacaksın ...!!!!! Herkezin dini kendine diye bişi yok bence hepimiz müslümanız elhamdülillah aynı inancı savunmamız gerek Allah bir Kuran bir ...
Baska bir konuda ayni boyle yazan birine ben musluman degilim deyince cok sasirmisti , bilmiyormus bu ulkede musluman olmayanlarin da yasadigini :))"Bence hepimiz müslümanız" beni benden aldı
Allah ın varlığını sorgulayan insanla ne işi olabilir bir müslüman insanın ..tövbe tövbeee bırak gitsin çünkü Allah inancı korkusu olmayan insandan korkacaksın ...!!!!! Herkezin dini kendine diye bişi yok bence hepimiz müslümanız elhamdülillah aynı inancı savunmamız gerek Allah bir Kuran bir ...
yoo bence yanlış değil.
ama ganga nın ortaya koyduklarıda yanlış değil.
aslında araştırıp bilgi sahibi olmadığım bir konu. öğretilmişlikler var kafir olursa evlenilmez diye aklımda kalan bu.
hiç araştırıp öğrenmemi gerektirecek bir durumla karşılaşmadım şimdiye dek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?