- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.194
- 158
- Konu Sahibi KivircikBirUye
-
Zaten yorumum da sizin inancınıza dayalı değil. Erkeğin kadına tabi olduğu düşüncesine istinaden yazdım. Buna gerçekten inanıp inanmadığınızı sordum en başta. İnananlar da var biliyorsunuz.Ben inanmiyorum hanimefendi, ateistim. Bildigim kadariyla aciklamasi boyle, onu aktardim. Kadin-erkek esitligini de her turlu destekliyorum. Evet, kimse inanmak zorunda degil, inansa da uygulamak zorunda degil; buna katiliyorum.
Eşitlik karşıtı değilim ne yazık ki, hatta çalışan bi kadınım. Evde iş bile, yemek bile yapmam; yapılacak olunca beraber yaparız.Henüz çocuğumuz yok ama olunca da beraber bakıcaz. Önyargınız için teşekkürler :)Esitlik karsiti kisilerin en cok kullandigi arguman bu. Sonra da gelsin "kadin fitrati geregi narin ve kirilgandir"lar, gelsin "erkek fitrati geregi cok eslidir"ler.
Onyargili degilim, isaret icine aldigim cumleleri sizin savundugunuzu da sanmiyorum ama esitlikle ilgili soyledikleriniz dedigim noktalara kadar gider.Eşitlik karşıtı değilim ne yazık ki, hatta çalışan bi kadınım. Evde iş bile, yemek bile yapmam; yapılacak olunca beraber yaparız.Henüz çocuğumuz yok ama olunca da beraber bakıcaz. Önyargınız için teşekkürler :)
Size hak veriyorum.Onyargili degilim, isaret icine aldigim cumleleri sizin savundugunuzu da sanmiyorum ama esitlikle ilgili soyledikleriniz dedigim noktalara kadar gider.
++++Esitlik karsiti kisilerin en cok kullandigi arguman bu. Sonra da gelsin "kadin fitrati geregi narin ve kirilgandir"lar, gelsin "erkek fitrati geregi cok eslidir"ler.
Ben de yazımda böyle bir iddiada bulunmadım zaten.Ayrıca ben ejderda dinazor veya herhangi birşeye inananları yargılandığımı hatırlamıyorum.
Esitlik karsiti kisilerin en cok kullandigi arguman bu. Sonra da gelsin "kadin fitrati geregi narin ve kirilgandir"lar, gelsin "erkek fitrati geregi cok eslidir"ler.
Okey.Ben de yazımda böyle bir iddiada bulunmadım zaten.
Gayrimüslimlerle evlenebiliyorlar ama hiç inanmayanlarla iki tarafta evlenemez.sonuç olarak erkek agnostik kadın müslüman olursa evlenemiyorlar tam tersi olursa evlenebiliyorlar mı?
bilmediğim için soruyorum cidden bunun kitapta vs yeri var mı? kulağa anlamsız geliyor.
Müslüman olmayan akilsiz yani. Bi akıllı sizsiniz. Amerika'da Fransa'da falan dogsaydınız o zaman da hristiyanligi böyle savunucaktiniz belki de. Bunun zeka ile alakası yok bu inanç meselesi. Kendi inancinizi tabi ki savunabilirsiniz ancak inanmayanlara hakaret etmeye hakkınız yok.Evlenmeyin sizde,aklı başında olan muslumanliktan Allah'tan suphe etmeyen adamların suyumu çıktı..seni bilmem ama erkek arkadasiniz çıkmış dinden...tövbe estağfurullah allah in olup olmadigini düşünmek nasil bir zeka yapısı.....gerci zeka olsa böyle düşünmez zaten
Siz direk ayrilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?