• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agliyorum

Bu adamin evliligi yurutmeye gonlu yok. Sen bosuna ugrasiyorsun. Verne takilarini da.
Yatagi ayirip seni salonda yatiriyorsa bu adam adsm degil. Ben olsam yemek bile yapmam ona. Hatta kalk salonda sen yat, burada ben yatacagim derdim. Fazla sessiz bulmus sizi. Hasta ruhlu ya.

yatak odasına giden antrenin kapısını kapatmış bu odaya gelme demek oluyor 🤔 gelde çıldırma ben mi yatayım salonda hadisin ordan 😫 gidip kapıyı kafasına geçirsem keşke 😫😫😫 ama sakin olmam gerek
Gidip salona yat desen kavga çıkarır mı? Ya da konuşmak için bahane olarak kullanır mı? Sen daha iyi tanırsın. Kapıyı kafasına geçirsen hakediyor da yapma yine sen yorma kendini;) Eğer odadan çıkarsa salona at çıkmazsa da al yorganını yat salona sabaha sakince o gittiğinde toplarsın değerli şeylerini ki zarar veremesin. Ayrılmaya niyetliysen en az zararla yap. Asla ama asla onun manipülasyonlarına gelip bir daha ne altın ne para ver.

Hayat böyle sevgi olmadan, anlayış olmadan, değer görmeden geçirilecek kadar uzun değil. Hayat çok kısa. Sevin sevilin değer verin değer görün. Öleceğiz. Ölüm var.

Bu adamin evliligi yurutmeye gonlu yok. Sen bosuna ugrasiyorsun. Verne takilarini da.
Yatagi ayirip seni salonda yatiriyorsa bu adam adsm degil. Ben olsam yemek bile yapmam ona. Hatta kalk salonda sen yat, burada ben yatacagim derdim. Fazla sessiz bulmus sizi. Hasta ruhlu ya.
Ateşim var öksürük var burun akintim var corona mi oldum acaba . Uyuyor uyanmaz da ne yapayım şimdi .

Gidip salona yat desen kavga çıkarır mı? Ya da konuşmak için bahane olarak kullanır mı? Sen daha iyi tanırsın. Kapıyı kafasına geçirsen hakediyor da yapma yine sen yorma kendini:KK66: Eğer odadan çıkarsa salona at çıkmazsa da al yorganını yat salona sabaha sakince o gittiğinde toplarsın değerli şeylerini ki zarar veremesin. Ayrılmaya niyetliysen en az zararla yap. Asla ama asla onun manipülasyonlarına gelip bir daha ne altın ne para ver.
O şimdi öyle uyur ki top patlasa duymaz imkanı yok uyanmaz salon bana kaldı da çok ateşim var ya .

Bu kafayla geleceğini zannetmiyorum. Kusura bakma canım bütün cevaplarımda yerdim kocanı ama kadın dayanışması işte:)) Üzülürsen üzülürüz,mutluysan mutlu oluruz.
Sen daha hiç bişey demedin ❤ destek verdiğiniz için bu siteye yazıyorum ya zaten derdimi . Tanımasam da iyi var dedigim insanlardan birisin sende ❤ desteğin için teşekkürler .

Seven insan sevdiğine kıyar mı? Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Kimsenin sevgisine ihtiyacınız yok, siz kendinizi sevin yeter. Daha hayatın başındasınız, geleceğinizi karartmayın.
Annemle konuştum bir kaç gün daha dur bi ben cumartesi gelip onla konuşayım bu kafayla gidersen olmaz bu iş diyeyim olmuyo zaten derse çıkıp gelelim seninle dedi .

Verme o bileziklerine bir süre sonra ihtiyacın olacak. Hatta kenara atabiliyorsan para at. Böyle bir adama daha fazla katlanabileceğini sanmıyorum.

Annenizin “biraz daha dayan” demeside çok ilginç. Eşinizden nasıl bir değişim bekliyor ki.

Ve lütfen çocuk yapmayın.

Verme o bileziklerine bir süre sonra ihtiyacın olacak. Hatta kenara atabiliyorsan para at. Böyle bir adama daha fazla katlanabileceğini sanmıyorum.

Annenizin “biraz daha dayan” demeside çok ilginç. Eşinizden nasıl bir değişim bekliyor ki.

Ve lütfen çocuk yapmayın.
Zaten hamile kalamam istesem de hormonlarım çok yüksek ve 40 yaşında ki kadınların hormonları anca bu kadar yüksek oluyomuş ve tek sebebi stres 😊 gurur duysun bu tablo ile . Tedavim başlıcak stres yapmamam gerek ama boşanma aşamasına geldim . Güzel sınav ama 😞😞

Gidersem bir daha dönmem . Öyle zor bir dönemden geçiyorum ki doktor stres yapma dedikce ben stresin içinden çıkamıyorum. Çok bunaldim ya çok
Her şeyden önce sağlığınızı düşünün. Stresten uzak durmanız lazımsa bu stresli ortamı sağlığınız için terk edin. Allah yardımcınız olsun böyle bir adamla hayat çok zor olmalı

Önce ki konum da anlattım esim araba almak için bileziklerimi istiyor diye .Buraya sebebini uzunca yazmayayım önce ki konumu okuyun onu da bugün açmıştım. Kayinvalidem sehir dışında diye kayinpederim ve kaynım bizde yiyorlar yemeği az önce yemekteyken eşimle kavga ettik . Dışarı gidecekti beni de anneme bırakır mısın dedim ( kardeşinin arabası ile gidiyor) yok arabayla kaza yaparız yok arabanın bi yerine bişey olur kim biniyosa o öder diye konuştu .( Benim araba alma konusun da ki fikirlerim bunlar önce ki konuyu okursanız net anlarsınız) Binmiyorum tamam dedim. Kendim giderim surdan bi taksiye biner dedim . Ben yürümeyi sevmiyorum sanada sürekli taksi parası veremem bundan sonra yürüye yürüye git annene yürüye yürüye de kendin gel dedi . Babası sordu ne oldu diye işte dedi ki araba alcam bilezikleri ben arabaya vermem diyo ev alacaksan vereyim diyor. Madem öyle binmesin arabaya . Bi yere giderken beni kardeşinin arabası ile birak demesin diye yüklendi gitti . Mesaj attım ona 3 bilezik verdim düğünde bana takılan 4 ceyregimi bozdum sana kredi kartı borcumu ödemek için ayırdığım parayi sana verdim .Borcumdan icralık oldum ödemedin gittim dayimin verdiği bilezigi bozdum . Hiç birine ses çıkarmadım da şimdi 2 bilezik daha vermediğim için mi kötü oldum dedim bana insan içinde böyle yapiyosun . Hepiniz para gözsünüz yazık size söyle böyle diye mesaj attı . Ben gitmek istiyorum bu evden şuan ama şimdi öylece cekip gidersem para için gitti der mi ?
Suçlu ben mi olurum , napayım ben şimdi . (Bir önce ki konumu okuyup yorum yaparsanız sevinirim)
Adam Nato kafa nato mermer para için gitti dese olacak kendini biliyorsan sorun yapma ne dediğini. ilgisi saygısı hepsini tart biç hangi taraf ağır gelirse artık.Söylersin hizmetçilik görevi bitti level atladım dersin bu adamlara yaranilmazz vallahi kusura bakmada

Denendi kaç kere boşanma noktasına geldik. Aileler kaç kere toplandı onların yanında tamam tamam onlar gidince yine aynı
Aileler seni mi haklı buluyor?
Son çare olarak da evlilik terapisi deneyin. Ayrılacaksan da aklında acaba kalmasın.

benim bildiğim eşler oturur ortak karar verir.
anlaşamadıkları durumda durum ertelenir.
ama senın kocan tam hanzo kusura bakma

Herkes aynı şeyi söylüyor . Gitmem gerek evet bitmesi gerek artık. Sevdiğim için çok üzülüyorum. Ama sonu yok bunun sanırım
Eğer sağlıklı bir ruh haliniz varsa bu kadar değersizlik ve sevgisizliğe karşı sizin hala çok seviceğinize inanamam. Bu olsa olsa çaresizlik hissi olur. 'Çaresizlik' demiyorum ama 'çaresizlik hissi' diyorum. Sadece böyle hissediyorsunuz ama kendinize güvenirseniz, kendi çareniz kendiniz olursanız emin olun ki her şey çok güzel olur.
O saçma sapan eşinize de arkanızda olmayan ailenize de değil, sadece kendinize yaslayın sırtınızı. Çünkü hayatta kendimize yapabileceğimiz en büyük birilerinin bizi mevcut durumdan kurtarmasını beklemek, çok bekleriz çünkü, çok ve boşa bekleriz.
Boşanın, ayaklarınızın üzerinde durun.

Back