• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agliyorum

Hiç mutlu olamadım ki şu hayatta . Nerde hata yapıyorum bilmiyorum . Bana çok iyi gelen yaralarımı saran biriyle evleniyorum diye o kadar mutluydum ki . Şimdi oturmuş çocuk gibi ağlıyorum

Ağlama canım benim.
Kalk bi yüzünü yıka bi hava al.
Biraz sakin kafayla düşün.
Hangisi iyi gelecek biraz çabalamak mı yoksa bitirmek mi ona karar verirsin.
Huylu huyundan vazgeçmiyor ama. Rabbim yardımcın olsun

Adam size 5 kuruşluk değer vermiyorken siz oturup gidersem para için gitti der mi diye ne diye tasa yapıyorsunuz ki ben onu anlayamadım. Ne derse desin hizmetçi olarak görüyorum seni demiş bundan daha kötü ne diyebilir ki? Boşuna bahanelerin arkasına sığınmayın, madem gidersem dönmem gibi laflar edebiliyorsunuz o zaman ne diyip demeyeceği de umrunuzda olmamalı.

Hem senin ailenden hem de onun ailesinden aklı başında iki kişi ile durumu beraber konuşun. İkiniz de sıkıntınızı anlatın, büyükleriniz yol göstersin. Yine çözümlemezse herkes kendi yoluna baksın.
Denendi kaç kere boşanma noktasına geldik. Aileler kaç kere toplandı onların yanında tamam tamam onlar gidince yine aynı

Önce ki konum da anlattım esim araba almak için bileziklerimi istiyor diye .Buraya sebebini uzunca yazmayayım önce ki konumu okuyun onu da bugün açmıştım. Kayinvalidem sehir dışında diye kayinpederim ve kaynım bizde yiyorlar yemeği az önce yemekteyken eşimle kavga ettik . Dışarı gidecekti beni de anneme bırakır mısın dedim ( kardeşinin arabası ile gidiyor) yok arabayla kaza yaparız yok arabanın bi yerine bişey olur kim biniyosa o öder diye konuştu .( Benim araba alma konusun da ki fikirlerim bunlar önce ki konuyu okursanız net anlarsınız) Binmiyorum tamam dedim. Kendim giderim surdan bi taksiye biner dedim . Ben yürümeyi sevmiyorum sanada sürekli taksi parası veremem bundan sonra yürüye yürüye git annene yürüye yürüye de kendin gel dedi . Babası sordu ne oldu diye işte dedi ki araba alcam bilezikleri ben arabaya vermem diyo ev alacaksan vereyim diyor. Madem öyle binmesin arabaya . Bi yere giderken beni kardeşinin arabası ile birak demesin diye yüklendi gitti . Mesaj attım ona 3 bilezik verdim düğünde bana takılan 4 ceyregimi bozdum sana kredi kartı borcumu ödemek için ayırdığım parayi sana verdim .Borcumdan icralık oldum ödemedin gittim dayimin verdiği bilezigi bozdum . Hiç birine ses çıkarmadım da şimdi 2 bilezik daha vermediğim için mi kötü oldum dedim bana insan içinde böyle yapiyosun . Hepiniz para gözsünüz yazık size söyle böyle diye mesaj attı . Ben gitmek istiyorum bu evden şuan ama şimdi öylece cekip gidersem para için gitti der mi ?
Suçlu ben mi olurum , napayım ben şimdi eski . (Bir önce ki konumu okuyup yorum yaparsanız sevinirim)
[/QUOTE eski konunu okudum canım sakın elindeki bilezikler verme onlar artık senin hakkın madem boşancakmıssınız, elindeki bikezikleride nasıl alırım diye derdine düşmüş. Araba alacaksa 2 bilezikler nasıl alacak birde o kadar borç varken yarın boşandıgın zaman elinde paran olur

Bahsettiğiniz kişi eş kavramını bilen bir “ insan” olsa ne dediği önemli olurdu ama böyle biri için ne düşünüyor diye üzülmenizin hiç anlamı yok. Lütfen iyi karar verin. Sizi sevmeyen, saygı duymayan birine değer vermeyin. Eğer ayrılmaya karar verirseniz de lütfen her şeyi isteyin.
Evlilikte eğer eşler birbirine saygılı ise ve ortak bir şeylere karar verilebiliyorsa her şeyi ortak bölebilir ve paylaşabilirsiniz ama bunlar yoksa ve size saygısızsa, değeri yok.

Bana iyi gelen, yaralarımı saran biri ile evleniyorum diye sevinmişsiniz.

Hayatta öğrendiğim ilk ders kimseye arkanı yaslamamak ve güvenmemek oldu. Sevseniz de aileniz ve sorunlarınızdan hemen bahsetmemek, yalnız kalma korkunuzdan böyle beslenmelerine izin vermemeniz gerek.
Hayatınızı iyi hesaplayın ve yedi ayda böyle davranan bir adamı eş ve baba yapmayın. Ayrılın demek bize düşmez ama ...

Adamın eve gelmesini beklemeyelim, sakinleşin, zor bir durumdasınız ve inanmak istemiyorsunuz. Asam belli ki size dürüst davranmamış baştan, hala beklentiniz var. Eşyalarınızı toplayın, altınlarınızı alın ve taksi çağırıp ailenizin yanına gidin. Sakinleşin, düşünün, aileniz veya bu saatten sonra ne derse desin inanmayın. Adam yedi ayda sizin altınları vs yeme derdine düşmüş, elinizdeki her şeyi alıp dımdızlak sizi ortada bırakabilir. Yalnız kalmayın onunla.

eski konunu okudum canım sakın elindeki bilezikler verme onlar artık senin hakkın madem boşancakmıssınız, elindeki bikezikleride nasıl alırım diye derdine düşmüş. Araba alacaksa 2 bilezikler nasıl alacak birde o kadar borç varken yarın boşandıgın zaman elinde paran olur

Ben de eski konuyu okudum. Sevgi yok saygı yok ama nedense IMF gibi hep sizin altınlara göz dikiyor. Adamın bir yüzünüze tükürmediği kalmış. Hizmetçi muamelesi hem başkalarının içinde sizi küçük düşürme derken sizi aşağılayıp durmuş. Aileler toplanıp sizi barıştırınca da ben karımı hizmetçi olarak görüyorum diyebiliyor mu? Annenizin sabır tavsiyesi sizin için fayda getirmeyecek.

Bahsettiğiniz kişi eş kavramını bilen bir “ insan” olsa ne dediği önemli olurdu ama böyle biri için ne düşünüyor diye üzülmenizin hiç anlamı yok. Lütfen iyi karar verin. Sizi sevmeyen, saygı duymayan birine değer vermeyin. Eğer ayrılmaya karar verirseniz de lütfen her şeyi isteyin.
Evlilikte eğer eşler birbirine saygılı ise ve ortak bir şeylere karar verilebiliyorsa her şeyi ortak bölebilir ve paylaşabilirsiniz ama bunlar yoksa ve size saygısızsa, değeri yok.

Bana iyi gelen, yaralarımı saran biri ile evleniyorum diye sevinmişsiniz.

Hayatta öğrendiğim ilk ders kimseye arkanı yaslamamak ve güvenmemek oldu. Sevseniz de aileniz ve sorunlarınızdan hemen bahsetmemek, yalnız kalma korkunuzdan böyle beslenmelerine izin vermemeniz gerek.
Hayatınızı iyi hesaplayın ve yedi ayda böyle davranan bir adamı eş ve baba yapmayın. Ayrılın demek bize düşmez ama ...

Adamın eve gelmesini beklemeyelim, sakinleşin, zor bir durumdasınız ve inanmak istemiyorsunuz. Asam belli ki size dürüst davranmamış baştan, hala beklentiniz var. Eşyalarınızı toplayın, altınlarınızı alın ve taksi çağırıp ailenizin yanına gidin. Sakinleşin, düşünün, aileniz veya bu saatten sonra ne derse desin inanmayın. Adam yedi ayda sizin altınları vs yeme derdine düşmüş, elinizdeki her şeyi alıp dımdızlak sizi ortada bırakabilir. Yalnız kalmayın onunla.
Sizin gibi konuyu derinden anlayip yazan insanlara bayılıyorum bu sitede gerçekten . Herkes sizin gibi olsa da ince ince yazmak zorunda kalmasa kimse . Çok teşekkür ederim benim için o kadar uzun yazmışsın . Inan hiç tanimadigim halde şuan bende çok kiymetlisin .Annem bekle dediği için sürekli acaba beklesem mi diyorum galiba . Yine konuştuk yine bekle dedi . Sanırım oda şuan boşanma aşamasın da üst üste gelmesin diye bekle diyor bana . Hızlıca bi mutfağı topladım ve sakinlestim. Ben şimdi çıksam gitsem ceyizim falan hepsi burda bunlara zarar verir mi hepsini el emeği alın teri kendim çalıştım aldim. Gidersem onları sonradan alma şansım olur mu yoksa birgün de hepsini toplayıp mi gideyim

eski konunu okudum canım sakın elindeki bilezikler verme onlar artık senin hakkın madem boşancakmıssınız, elindeki bikezikleride nasıl alırım diye derdine düşmüş. Araba alacaksa 2 bilezikler nasıl alacak birde o kadar borç varken yarın boşandıgın zaman elinde paran olur
Vermicem zaten asla .

Ben de eski konuyu okudum. Sevgi yok saygı yok ama nedense IMF gibi hep sizin altınlara göz dikiyor. Adamın bir yüzünüze tükürmediği kalmış. Hizmetçi muamelesi hem başkalarının içinde sizi küçük düşürme derken sizi aşağılayıp durmuş. Aileler toplanıp sizi barıştırınca da ben karımı hizmetçi olarak görüyorum diyebiliyor mu? Annenizin sabır tavsiyesi sizin için fayda getirmeyecek.
Aileler toplanınca onun konuşmasına gerek bile yok muhteşem savunucu annesi zaten bize diyecek laf bırakmıyor. Sizin kızınız benim oğlumu it köpek yerine koymuyor bu evde demişti en son . Döndüm eşime dedim ki annen ne biliyor da böyle diyor ne anlattın ona yalan yanlış ben sana öyle mi davranıyorum . Yok ben bişey demedim bi saygisizligin da yok dedi . Kaynanama döndüm ve SEN NERENDEN ÇIKARDIN peki bu lafı dedim 😁 gozlemlerim o yönde benim dedi arsız .

Sizin gibi konuyu derinden anlayip yazan insanlara bayılıyorum bu sitede gerçekten . Herkes sizin gibi olsa da ince ince yazmak zorunda kalmasa kimse . Çok teşekkür ederim benim için o kadar uzun yazmışsın . Inan hiç tanimadigim halde şuan bende çok kiymetlisin .Annem bekle dediği için sürekli acaba beklesem mi diyorum galiba . Yine konuştuk yine bekle dedi . Sanırım oda şuan boşanma aşamasın da üst üste gelmesin diye bekle diyor bana . Hızlıca bi mutfağı topladım ve sakinlestim. Ben şimdi çıksam gitsem ceyizim falan hepsi burda bunlara zarar verir mi hepsini el emeği alın teri kendim çalıştım aldim. Gidersem onları sonradan alma şansım olur mu yoksa birgün de hepsini toplayıp mi gideyim

Kimseyi bekle dedi diye beklemeyin. Size yazık tam tersi anneniz avukat tuttuysa ondan yardım alırsınız, destek olursunuz. Evine gider yaşarsınız. Eşinizin yarın işten gitmesini bekleyin, çeyizlerinizi alın ve gidin. Eğer isterseniz sonradan avukatla, polisle de gelip alabilirsiniz. El nuru vs şeyleri bırakmayın. Siz değerlisiniz. Burada zaman oldukça yazıyorum. Benim de herkes gibi sıkıntılarım oldu. Çok geç keşfettim. Yaşınız daha küçük ve 7 aylık bir şeyi evlilik olarak bile saymayın. Kendinize yeni bir hayat kurarsınız. Sakın mesajları silmeyin. Ekran görüntüsünü alın, kendinize gönderin mail olarak. Bu akşam konuşmakla zaman kaybetmeyin.
Adama senden ayrılıyorum bile demeyin. Önlemini alır kalırsınız ortada...

Back