- 30 Ocak 2014
- 4.577
- 9.194
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım biliyor bir kez konusu geçmişti. Başka birinin boşanma durumunu konuşurken . Unutmamıştır heralde neden sordunuzKocan takilarin kadina ait oldugunu ve bosanirken hepsini odemesi gerektigini biliyor mu?
Ben gidince anlar mi yaptığı hataları . Yoksa ben haklıydım mi der acaba .Sizin vicdanınızı,el becerinizi, kadınlığınızı kullanıyor. Resmen köle olmuşsunuz. Haklısınız ama kendini haklı görüyor bu adam. İhtiyaçlarını karşılamak için evlenmiş. Saygı da sıfır... Boşanın da iyice burnu sürtülsün.
Dedim ki baba 25 30 binlik araba istiyor. Bi kaza yapsa bitti gitti araba. Ev için hiç para kalmicak elde.Adam gözlerini kaçırdı hiç bişey demediPeki kayınpedere anlatınca o ne dedi? Oğlum ne yapıyorsun sen demedi mi?
Bir gun bosanmayi dusunursen onlari mahkeme yoluyla geri istersin. Simdi kendinde hak gibi goruyor ya. Aslinda hakki olmadigini biliyor mu diye sordum. Geri odemek durumunda kalinca hakki olmadigini da gorur. Istesen simdi bile taki davasi acabilirsin.Sanırım biliyor bir kez konusu geçmişti. Başka birinin boşanma durumunu konuşurken . Unutmamıştır heralde neden sordunuz
Gidecekseniz kendiniz için gidin, eşiniz ne düşünmüs ne demiş önemli değil.Ben gidince anlar mi yaptığı hataları . Yoksa ben haklıydım mi der acaba .
Dedim ki baba 25 30 binlik araba istiyor. Bi kaza yapsa bitti gitti araba. Ev için hiç para kalmicak elde.Adam gözlerini kaçırdı hiç bişey demedi
Mahkeme bana verince ödemezse bi cezası var mı bunun. Ağır bi ceza öyle ufak cezalar caydırmaz onuBir gun bosanmayi dusunursen onlari mahkeme yoluyla geri istersin. Simdi kendinde hak gibi goruyor ya. Aslinda hakki olmadigini biliyor mu diye sordum. Geri odemek durumunda kalinca hakki olmadigini da gorur. Istesen simdi bile taki davasi acabilirsin.
sevdiğim için düşünüyorum maalesef .Gidecekseniz kendiniz için gidin, eşiniz ne düşünmüs ne demiş önemli değil.
7 ayda sizi bu hale gelirken düşünecekti bunları.
Yok adam zaten pek etliye sütlüye karışmaz ağzı var dili yok . Ben haksız olsam da bişey demez . Ama parayı seven bi adam oğlunu haklı görmüştür diye düşünüyorumKokunun farkındayım ama bok benim olduğundan ses edemiyorum demiş resmen işte...
Oğlu ya saçmalayan ondan göz kaçırmış. Haksız olsan tepelerdi oracıkta.
Icraya veriliyor. Icra yolula odemek zorunda yoksa haciz olur.Mahkeme bana verince ödemezse bi cezası var mı bunun. Ağır bi ceza öyle ufak cezalar caydırmaz onu
İşte bak adam olacaktı da senin iki tane bileziğine göz dikip kendine araba almaya çalışan oğluna haddini bildirecekti. Resmen altınların bitene kadar sana baskı yapacak asıl paragöz eşin ve ailesi. Sana mı güveniyormuş araba almak için. İstiyorsa gitsin alsın! Hem seni iki adım mesafeye götürmeye üşenecek hem senin altınınla araba alıp etrafa caka satacak oh ne ala başka bir arzusu var mıymış? Sana al canım altınlarına ekle sigortam da yok yarın öbür gün bir kaza geçirsem sen ne yaparsın sana bir güvence olur demeyecek adam da kocayım seviyorum demesin. Kedi sevin nankörlük etmez en azından Sakin ol akıllı davran canım.Dedim ki baba 25 30 binlik araba istiyor. Bi kaza yapsa bitti gitti araba. Ev için hiç para kalmicak elde.Adam gözlerini kaçırdı hiç bişey demedi
Üzerine hiç birşey yok ki . Ödemez valla ben araştırayım iyceIcraya veriliyor. Icra yolula odemek zorunda yoksa haciz olur.
yatak odasına giden antrenin kapısını kapatmış bu odaya gelme demek oluyor gelde çıldırma ben mi yatayım salonda hadisin ordan gidip kapıyı kafasına geçirsem keşke ama sakin olmam gerekİşte bak adam olacaktı da senin iki tane bileziğine göz dikip kendine araba almaya çalışan oğluna haddini bildirecekti. Resmen altınların bitene kadar sana baskı yapacak asıl paragöz eşin ve ailesi. Sana mı güveniyormuş araba almak için. İstiyorsa gitsin alsın! Hem seni iki adım mesafeye götürmeye üşenecek hem senin altınınla araba alıp etrafa caka satacak oh ne ala başka bir arzusu var mıymış? Sana al canım altınlarına ekle sigortam da yok yarın öbür gün bir kaza geçirsem sen ne yaparsın sana bir güvence olur demeyecek adam da kocayım seviyorum demesin. Kedi sevin nankörlük etmez en azından Sakin ol akıllı davran canım.
Takılan takılar,erkeğe yada kadına farketmeksizin kadına aittir.İyi de para için gidiyorsunuz zaten. Düğünde size takıldı diye sizin mi oldu, onlar ikinizin. Aile olmak bunu gerektirir. Evliyiz ama bunlar benim vermem. Herkes kendi maaşını harcasın. Su faturası senin elektrik benim gibi gibi en az bu cümleler kadar saçma tavrını. ( eski konunuzu okumadım)
Adam zaten belki de nafaka falan da odememek icin sigortasini yatirmiyor. Ya bilmiyorum da esin cok itici. Evliligi yurutmek icin cabasi yok gibi. Bu adam zaman kaybi bence. Duzelir mi dersen, kim duzelmis ki?Üzerine hiç birşey yok ki . Ödemez valla ben araştırayım iyce
Burnu sürtülsün anlar. Etraftan da derler bi kadına sahip çıkamadı diye. Kıymet bilmez olur emin olun. Her zaman yaşanır bu tablo:)))Ben gidince anlar mi yaptığı hataları . Yoksa ben haklıydım mi der acaba .
Umarım anlar da benden sonra gelene de aynılarını yaşatmazBurnu sürtülsün anlar. Etraftan da derler bi kadına sahip çıkamadı diye. Kıymet bilmez olur emin olun. Her zaman yaşanır bu tablo:)))