• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agliyorum

Sizin vicdanınızı,el becerinizi, kadınlığınızı kullanıyor. Resmen köle olmuşsunuz. Haklısınız ama kendini haklı görüyor bu adam. İhtiyaçlarını karşılamak için evlenmiş. Saygı da sıfır... Boşanın da iyice burnu sürtülsün.

Peki kayınpedere anlatınca o ne dedi? Oğlum ne yapıyorsun sen demedi mi?

Sizin vicdanınızı,el becerinizi, kadınlığınızı kullanıyor. Resmen köle olmuşsunuz. Haklısınız ama kendini haklı görüyor bu adam. İhtiyaçlarını karşılamak için evlenmiş. Saygı da sıfır... Boşanın da iyice burnu sürtülsün.
Ben gidince anlar mi yaptığı hataları . Yoksa ben haklıydım mi der acaba .

Sanırım biliyor bir kez konusu geçmişti. Başka birinin boşanma durumunu konuşurken . Unutmamıştır heralde neden sordunuz
Bir gun bosanmayi dusunursen onlari mahkeme yoluyla geri istersin. Simdi kendinde hak gibi goruyor ya. Aslinda hakki olmadigini biliyor mu diye sordum. Geri odemek durumunda kalinca hakki olmadigini da gorur. Istesen simdi bile taki davasi acabilirsin.

Ben gidince anlar mi yaptığı hataları . Yoksa ben haklıydım mi der acaba .
Gidecekseniz kendiniz için gidin, eşiniz ne düşünmüs ne demiş önemli değil.
7 ayda sizi bu hale gelirken düşünecekti bunları.

Dedim ki baba 25 30 binlik araba istiyor. Bi kaza yapsa bitti gitti araba. Ev için hiç para kalmicak elde.Adam gözlerini kaçırdı hiç bişey demedi

Kokunun farkındayım ama bok benim olduğundan ses edemiyorum demiş resmen işte...
Oğlu ya saçmalayan ondan göz kaçırmış. Haksız olsan tepelerdi oracıkta.

Bir gun bosanmayi dusunursen onlari mahkeme yoluyla geri istersin. Simdi kendinde hak gibi goruyor ya. Aslinda hakki olmadigini biliyor mu diye sordum. Geri odemek durumunda kalinca hakki olmadigini da gorur. Istesen simdi bile taki davasi acabilirsin.
Mahkeme bana verince ödemezse bi cezası var mı bunun. Ağır bi ceza öyle ufak cezalar caydırmaz onu

Kokunun farkındayım ama bok benim olduğundan ses edemiyorum demiş resmen işte...
Oğlu ya saçmalayan ondan göz kaçırmış. Haksız olsan tepelerdi oracıkta.
Yok adam zaten pek etliye sütlüye karışmaz ağzı var dili yok . Ben haksız olsam da bişey demez . Ama parayı seven bi adam oğlunu haklı görmüştür diye düşünüyorum

Dedim ki baba 25 30 binlik araba istiyor. Bi kaza yapsa bitti gitti araba. Ev için hiç para kalmicak elde.Adam gözlerini kaçırdı hiç bişey demedi
İşte bak adam olacaktı da senin iki tane bileziğine göz dikip kendine araba almaya çalışan oğluna haddini bildirecekti. Resmen altınların bitene kadar sana baskı yapacak asıl paragöz eşin ve ailesi. Sana mı güveniyormuş araba almak için. İstiyorsa gitsin alsın! Hem seni iki adım mesafeye götürmeye üşenecek hem senin altınınla araba alıp etrafa caka satacak oh ne ala başka bir arzusu var mıymış? Sana al canım altınlarına ekle sigortam da yok yarın öbür gün bir kaza geçirsem sen ne yaparsın sana bir güvence olur demeyecek adam da kocayım seviyorum demesin. Kedi sevin nankörlük etmez en azından;) Sakin ol akıllı davran canım.

İşte bak adam olacaktı da senin iki tane bileziğine göz dikip kendine araba almaya çalışan oğluna haddini bildirecekti. Resmen altınların bitene kadar sana baskı yapacak asıl paragöz eşin ve ailesi. Sana mı güveniyormuş araba almak için. İstiyorsa gitsin alsın! Hem seni iki adım mesafeye götürmeye üşenecek hem senin altınınla araba alıp etrafa caka satacak oh ne ala başka bir arzusu var mıymış? Sana al canım altınlarına ekle sigortam da yok yarın öbür gün bir kaza geçirsem sen ne yaparsın sana bir güvence olur demeyecek adam da kocayım seviyorum demesin. Kedi sevin nankörlük etmez en azından:KK66: Sakin ol akıllı davran canım.
yatak odasına giden antrenin kapısını kapatmış bu odaya gelme demek oluyor 🤔 gelde çıldırma ben mi yatayım salonda hadisin ordan 😫 gidip kapıyı kafasına geçirsem keşke 😫😫😫 ama sakin olmam gerek

İyi de para için gidiyorsunuz zaten. Düğünde size takıldı diye sizin mi oldu, onlar ikinizin. Aile olmak bunu gerektirir. Evliyiz ama bunlar benim vermem. Herkes kendi maaşını harcasın. Su faturası senin elektrik benim gibi gibi en az bu cümleler kadar saçma tavrını. ( eski konunuzu okumadım)
Takılan takılar,erkeğe yada kadına farketmeksizin kadına aittir.
bu kanunen de böyledir,toplumda da bu şekilde kabul görülmüştür.
Eğer bir kadın gerçekten ısrarla vermek istemiyorsa,gerçekten haklı bir sebebi vardır.
Diğer verdiğiniz örnekler ile,kadına hak görülmüş zimmet eşyalarının alakası yoktur.

adama sormazlar mı, 2 bileziğin derdine düşecek kadar kaç metre alçaldın diye?
ekmek,su,elektrik,kira gibi gerçekten ihtiyaç olan bir durum ile konu sahibinin durumu arasında da çok fark var.
adam keyfi istiyor.

Üzerine hiç birşey yok ki . Ödemez valla ben araştırayım iyce
Adam zaten belki de nafaka falan da odememek icin sigortasini yatirmiyor. Ya bilmiyorum da esin cok itici. Evliligi yurutmek icin cabasi yok gibi. Bu adam zaman kaybi bence. Duzelir mi dersen, kim duzelmis ki?

Back