Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Cok sabirsiz ve acelecisin bana göre. Karsindaki insandan cok hoslanmis ve etkilenmissin yinede beklentileri minimumda tutmakta fayda var. Olacagi varsa zaten olur. Karsi tarafta hoslaniyorsa elbet bir sekilde belli edecektir.

Benim çalıştığım yer de hiyerarşi var topluluk içinde kardeş diyor yanımdayken baş başa adımla hitap ediyor.

bence sen yinede abi deme artik yanlis anlarsa anlasin. Alt tarafi 4 yas büyük. Isyerindeki hiyeraside bir garipmis x hanim x bey anlarimda bu abi, abla, kardes garibime gitti.

Ayy insallah olur ya bari senin ki olsun ben reddedildim.Hadi bu bari gol olsun.Yalniz sakin hoslandigini falan cok belli etme musait bi taraflari kalkiyor sonra benim basima geldi.Birak olucagi varsa zaten olur bu heyecanin beni cok mutlu etti.Moralim cok bozuk konunu okuyunca bi tebessum ettim heyecanin cok seker:)

@Assliisahh valla canim 6.hislerime dayanarak söylüyorum sana ilk okudugimda bu adaminda sende gönlü var ama kardes diyerek zorluyor sanki seni. Oda abi demene sinir olmus sanki (tamamen kendi düşüncem tabiki bilemem) ama bu gibi erkekler zor olani sever demedi deme
Gerçekten mi ? Bütün konularımı okudun mu ona göre cevapla lütfen..

Ilk önce sen ona abi dedigin icin belki kardes demistir canim. Ya burdan gitme :KK43: birde ya platonik seviyorsn adamda bilmiyor sen gene süslen püslen git keyfini cikar ya bir sonuc bekleme hemen. Belki oda senden cekiniyordur. Bak platonik aşk karsi taraf bilmiyorsa güzeldir yani :)

X