- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Bilmeyenler eski konularımı okuyabilir mi ? Ona göre yorumlayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski konularımı okudun mu ?Cok sabirsiz ve acelecisin bana göre. Karsindaki insandan cok hoslanmis ve etkilenmissin yinede beklentileri minimumda tutmakta fayda var. Olacagi varsa zaten olur. Karsi tarafta hoslaniyorsa elbet bir sekilde belli edecektir.
Canım eski konularıma bak anlarsın..kim kime ne demis , nolmus amlamadim
Benim çalıştığım yer de hiyerarşi var topluluk içinde kardeş diyor yanımdayken baş başa adımla hitap ediyor.
Evet ama bak ya ben anlayamıyorum.. Çözemiyorum yani..Yemege mi ciktiniz? Ne guzel iste
Eski konularımı okudun mu ?
Artık odasına bişe sormaya dahi gitmiycem. Artık unutuyorum onu insan bi lafı uzatır ya..bence sen yinede abi deme artik yanlis anlarsa anlasin. Alt tarafi 4 yas büyük. Isyerindeki hiyeraside bir garipmis x hanim x bey anlarimda bu abi, abla, kardes garibime gitti.
Anlasana kardeş hiyerarşi toplum filan hikaye. Erkekler kardeş deyipte sevgili olma yolunu kapatmaz. O kapıdan sana ekmek yokBenim çalıştığım yer de hiyerarşi var topluluk içinde kardeş diyor yanımdayken baş başa adımla hitap ediyor.
Artık odasına bişe sormaya dahi gitmiycem. Artık unutuyorum onu insan bi lafı uzatır ya..
Anlasana kardeş hiyerarşi toplum filan hikaye. Erkekler kardeş deyipte sevgili olma yolunu kapatmaz. O kapıdan sana ekmek yok
Gerçekten mi ? Bütün konularımı okudun mu ona göre cevapla lütfen..@Assliisahh valla canim 6.hislerime dayanarak söylüyorum sana ilk okudugimda bu adaminda sende gönlü var ama kardes diyerek zorluyor sanki seni. Oda abi demene sinir olmus sanki (tamamen kendi düşüncem tabiki bilemem) ama bu gibi erkekler zor olani sever demedi deme
Gerçek mi ?Bana kardesim kardesim diyen adam ben evliyken bana evlenme teklifi etti
Kardes ayagi g.t ayagi