Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Kızlar yazmıycaktım ama bişe oldu direk anlatıyorum siz değerlendirin. Whatsapta bunun numarasını silmek için girdiğimde "yazıyor" simgesi çıktı. Yazıyor duruyor yazıyor aynen böyle.
Bekledim bekledim bir anda çıktı sonra.
Ya ne oluyo ya ? o_O
Bu ne tesadüf ne yazıcaktı ? Valla aynen böyle oldu..

@Assliisahh merak ettim seni nasılsın . Var mı bir gelişme o_O

@Assliisahh merak ettim seni nasılsın . Var mı bir gelişme o_O
Canım elimi tuttu o gün bişey veriyodum çektim hemen. Bugün yanıma geldi ( sabahtan beri hiç gitmedim görmedim yoğundum ) akşam tam çıkacakken geldi ismimi söyledi elinde iş yoksa bir bakar mısın dedi.
Sonra yine yan yanayız eğilip yüzüme bakıyor bişeyler anlatıyor ben utanıyorum ama belli etmedim. ( ciddi anlamda saçma bir şekilde yüzüme odaklanıyordu ) ama ben pc ekranına bakıyorum sadece. Sonra iyi akşamlar dedim.
Odamdayım oda geldi yarım saat sonra ( hiç yapmaz ) iyi akşamlar dedi adımı söyleyerek.
Asıl olay şu : Bu arada mezhebini öğrendim.. Alevi.. Yani iyice imkansız bir hal aldı bense vazgeçtim. Farklı mezhepler olmaz..

Canım elimi tuttu o gün bişey veriyodum çektim hemen. Bugün yanıma geldi ( sabahtan beri hiç gitmedim görmedim yoğundum ) akşam tam çıkacakken geldi ismimi söyledi elinde iş yoksa bir bakar mısın dedi.
Sonra yine yan yanayız eğilip yüzüme bakıyor bişeyler anlatıyor ben utanıyorum ama belli etmedim. ( ciddi anlamda saçma bir şekilde yüzüme odaklanıyordu ) ama ben pc ekranına bakıyorum sadece. Sonra iyi akşamlar dedim.
Odamdayım oda geldi yarım saat sonra ( hiç yapmaz ) iyi akşamlar dedi adımı söyleyerek.
Asıl olay şu : Bu arada mezhebini öğrendim.. Alevi.. Yani iyice imkansız bir hal aldı bense vazgeçtim. Farklı mezhepler olmaz..
cumaya gidiyo diye sevinmiştin, alevi gibi yaşamıyodur belki

Kardes lafini is yerinde laf olsun diye diyor desek; disarda ne diye diyor?
Kafasina silahmi dayiyorlar?
Gonlu azda olsa sende olsa o kelimeyi kullanmaz.

Alevi gibi yasasa ne olacak? Ya da daha baska sorayim aleviler nasil yasiyor?

Ne kadar ayip su yorumlar. Onunu ardini dusunmeden laf konusmalar.

Aslisah konunu okuduk, yorumlar yaptik.Elimizden geldigince destek olmaya calistik. Ama sen surda haftalardir konu acip, binbir heyecanla anlattigin adami alevi diye kestirip atiyorsan iyi ki olmamis. Kimse yaninda mezhebinden dolayi duramayacak birini istemez. Senin aile sartlarin, hayata bakis acin farkli olabilir ama burasi Turkiye geneli bir forum. Mezhepsel, irksal ya da dinsel bir cumle yazarken dikkat etmek gerekir.

Belki siz bunlari dusunerek yapmadiniz ama kullandiginiz cumleler buradan bakinca buram buram ayrimcilik kokuyor.

Kiz mezhebi hakkinda kötü birşey yazmamiski, sadece hayat bakışları ayrı olduğunu söylemek için anmış.

Almanyada yasiyorum. Birisi beni hristiyan sanip müslüman oldugum icin sonradan vazgecse saygi duyarim. Burada konu mezheplere yorum yapmak veya yapmamak degil.

En basitinden, ayni tarz muzik bile dinlemeyen iki insan kavga edebilir. O yüzden hayat görüsleri ayni olmasini istemesi onun görüşü ve ben aslinin tercihine saygı duyulmasindan yanayim.

mezhep farkı cok sorun yaratır canım ıyı yapmıssın vazgecmekle.

Aslisah konunu okuduk, yorumlar yaptik.Elimizden geldigince destek olmaya calistik. Ama sen surda haftalardir konu acip, binbir heyecanla anlattigin adami alevi diye kestirip atiyorsan iyi ki olmamis. Kimse yaninda mezhebinden dolayi duramayacak birini istemez. Senin aile sartlarin, hayata bakis acin farkli olabilir ama burasi Turkiye geneli bir forum. Mezhepsel, irksal ya da dinsel bir cumle yazarken dikkat etmek gerekir.

Belki siz bunlari dusunerek yapmadiniz ama kullandiginiz cumleler buradan bakinca buram buram ayrimcilik kokuyor.
Canım bana kalsa ben ayrımcılık yapmam ki :KK70: deli gibi aşıktım zaten ama benim ailem istemez. ( yani yıkım yaşamak istemediğimden )
Ki benim arkadaşlarımın geneli alevidir :) bunuda belirtmek isterim. Asla ve asla öyle ayrımcılık düşüncem yok. Ama ailem.. :KK43:

Alev'i gibi yaşamak tabirini anlamadım ? Da neyse arkadaşım benim için ayrımcılık yok tabiki bazı değerlere önem veririm ( cuma namazı gibi )
Ama mezhep ayrılığı düşünmem insan olması önemli.
Asıl detayı vermemişim ama ailem istemez anlamında onun için vazgeçmek zorunda kaldım diyelim :)

Canım bana kalsa ben ayrımcılık yapmam ki :KK70: deli gibi aşıktım zaten ama benim ailem istemez. ( yani yıkım yaşamak istemediğimden )
Ki benim arkadaşlarımın geneli alevidir :) bunuda belirtmek isterim. Asla ve asla öyle ayrımcılık düşüncem yok. Ama ailem.. :KK43:

Canim o kisim senin takdirin, senin hayatin. Tabi ki aile karsiysa kolay bir yol degil, bastan vazgecmek mantikli olabilir. Ben sadece gorunce belirtmek istedim, bu tarz yazilar yanlis anlasilabiliyor. Hassas mevzular.

alevilre hakaretmi ettim bişeymi söyledim hemen saldırıya geç. mezhep farkı sorun oluyo onu demek istedim.
Alev'i gibi yaşamak tabirini anlamadım ? Da neyse arkadaşım benim için ayrımcılık yok tabiki bazı değerlere önem veririm ( cuma namazı gibi )
Ama mezhep ayrılığı düşünmem insan olması önemli.
Asıl detayı vermemişim ama ailem istemez anlamında onun için vazgeçmek zorunda kaldım diyelim :)
benimde kimseye ayrımcılık yaptığım yok. neyse ben susuayım en iyisi daha başkaları saldırıya geçmeden, ne desem yanlış anlıcak kişiler var

ben yazıcaktım canım polimiğe girmek istemedim. yüreğine sağlık :KK9:

Allahım bu ne suratsız havalı bir şey olmuş, görmeniz lazım suratı beş karış mal mal hareketler. Galiba çıkardığımı yeni fark etti aşırı tavırlı bana :KK53:
Bu arada birisi var benimle ilgileniyor onun arkadaşı faceden istek filan yolladı düşünün :KK45:
Acaba onumu taktı ki ama anlatamam beni görmemezlikten geliyo filan görmeniz lazım hareketleri :KK45:

Kızlar bu arada benim sorumlum o ama beni müdür başka yere geçirmek istiyor bu istemiyor sanki. 2 haftadır hala bununla çalışıyorum. Müdür uygun gördü beni diğer yere almaya ama bu ve başka bir abi var karar veremiyorlar. Ben anlamadım ne oluyo ?

Mezhep yüzünden olmaz diyordun boşuna ümitlendirme adamı sonra ,hala takiptesin . Şöyle yaptı böyle yaptı . Net kararını ver . Üzme karşındakini . :KK20:

X