- 30 Ocak 2013
- 29.327
- 43.869
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
@Assliisahh ne yaptın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yazmıycaktım ama bişe oldu direk anlatıyorum siz değerlendirin. Whatsapta bunun numarasını silmek için girdiğimde "yazıyor" simgesi çıktı. Yazıyor duruyor yazıyor aynen böyle.
Bekledim bekledim bir anda çıktı sonra.
Ya ne oluyo ya ?
Bu ne tesadüf ne yazıcaktı ? Valla aynen böyle oldu..
@Assliisahh ne yaptın?
Canım elimi tuttu o gün bişey veriyodum çektim hemen. Bugün yanıma geldi ( sabahtan beri hiç gitmedim görmedim yoğundum ) akşam tam çıkacakken geldi ismimi söyledi elinde iş yoksa bir bakar mısın dedi.@Assliisahh merak ettim seni nasılsın . Var mı bir gelişme
cumaya gidiyo diye sevinmiştin, alevi gibi yaşamıyodur belkiCanım elimi tuttu o gün bişey veriyodum çektim hemen. Bugün yanıma geldi ( sabahtan beri hiç gitmedim görmedim yoğundum ) akşam tam çıkacakken geldi ismimi söyledi elinde iş yoksa bir bakar mısın dedi.
Sonra yine yan yanayız eğilip yüzüme bakıyor bişeyler anlatıyor ben utanıyorum ama belli etmedim. ( ciddi anlamda saçma bir şekilde yüzüme odaklanıyordu ) ama ben pc ekranına bakıyorum sadece. Sonra iyi akşamlar dedim.
Odamdayım oda geldi yarım saat sonra ( hiç yapmaz ) iyi akşamlar dedi adımı söyleyerek.
Asıl olay şu : Bu arada mezhebini öğrendim.. Alevi.. Yani iyice imkansız bir hal aldı bense vazgeçtim. Farklı mezhepler olmaz..
cumaya gidiyo diye sevinmiştin, alevi gibi yaşamıyodur belki
mezhep farkı cok sorun yaratır canım ıyı yapmıssın vazgecmekle.Canım elimi tuttu o gün bişey veriyodum çektim hemen. Bugün yanıma geldi ( sabahtan beri hiç gitmedim görmedim yoğundum ) akşam tam çıkacakken geldi ismimi söyledi elinde iş yoksa bir bakar mısın dedi.
Sonra yine yan yanayız eğilip yüzüme bakıyor bişeyler anlatıyor ben utanıyorum ama belli etmedim. ( ciddi anlamda saçma bir şekilde yüzüme odaklanıyordu ) ama ben pc ekranına bakıyorum sadece. Sonra iyi akşamlar dedim.
Odamdayım oda geldi yarım saat sonra ( hiç yapmaz ) iyi akşamlar dedi adımı söyleyerek.
Asıl olay şu : Bu arada mezhebini öğrendim.. Alevi.. Yani iyice imkansız bir hal aldı bense vazgeçtim. Farklı mezhepler olmaz..
Canım bana kalsa ben ayrımcılık yapmam ki deli gibi aşıktım zaten ama benim ailem istemez. ( yani yıkım yaşamak istemediğimden )Alevi gibi yasasa ne olacak? Ya da daha baska sorayim aleviler nasil yasiyor?
Ne kadar ayip su yorumlar. Onunu ardini dusunmeden laf konusmalar.
Aslisah konunu okuduk, yorumlar yaptik.Elimizden geldigince destek olmaya calistik. Ama sen surda haftalardir konu acip, binbir heyecanla anlattigin adami alevi diye kestirip atiyorsan iyi ki olmamis. Kimse yaninda mezhebinden dolayi duramayacak birini istemez. Senin aile sartlarin, hayata bakis acin farkli olabilir ama burasi Turkiye geneli bir forum. Mezhepsel, irksal ya da dinsel bir cumle yazarken dikkat etmek gerekir.
Belki siz bunlari dusunerek yapmadiniz ama kullandiginiz cumleler buradan bakinca buram buram ayrimcilik kokuyor.
Alev'i gibi yaşamak tabirini anlamadım ? Da neyse arkadaşım benim için ayrımcılık yok tabiki bazı değerlere önem veririm ( cuma namazı gibi )cumaya gidiyo diye sevinmiştin, alevi gibi yaşamıyodur belki
Canım bana kalsa ben ayrımcılık yapmam ki deli gibi aşıktım zaten ama benim ailem istemez. ( yani yıkım yaşamak istemediğimden )
Ki benim arkadaşlarımın geneli alevidir :) bunuda belirtmek isterim. Asla ve asla öyle ayrımcılık düşüncem yok. Ama ailem..
alevilre hakaretmi ettim bişeymi söyledim hemen saldırıya geç. mezhep farkı sorun oluyo onu demek istedim.Alevi gibi yasasa ne olacak? Ya da daha baska sorayim aleviler nasil yasiyor?
Aslisah konunu okuduk, yorumlar yaptik.Elimizden geldigince destek olmaya calistik. Ama sen surda haftalardir konu acip, binbir heyecanla anlattigin adami alevi diye kestirip atiyorsan iyi ki olmamis. Kimse yaninda mezhebinden dolayi duramayacak birini istemez. Senin aile sartlarin, hayata bakis acin farkli olabilir ama burasi Turkiye geneli bir forum. Mezhepsel, irksal ya da dinsel bir cumle yazarken dikkat etmek gerekir.
Belki siz bunlari dusunerek yapmadiniz ama kullandiginiz cumleler buradan bakinca buram buram ayrimcilik kokuyor.
benimde kimseye ayrımcılık yaptığım yok. neyse ben susuayım en iyisi daha başkaları saldırıya geçmeden, ne desem yanlış anlıcak kişiler varAlev'i gibi yaşamak tabirini anlamadım ? Da neyse arkadaşım benim için ayrımcılık yok tabiki bazı değerlere önem veririm ( cuma namazı gibi )
Ama mezhep ayrılığı düşünmem insan olması önemli.
Asıl detayı vermemişim ama ailem istemez anlamında onun için vazgeçmek zorunda kaldım diyelim :)
ben yazıcaktım canım polimiğe girmek istemedim. yüreğine sağlıkAlevi gibi yasasa ne olacak? Ya da daha baska sorayim aleviler nasil yasiyor?
Aynen bak onu şuan fark ettimBi gün önce mesaj atmissin watsaptan bi gün sonra numaram varmi sende demis sende yok demissin ne tuhaf ve çeliskili....
adam anlayacğını anlamış zaten kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor seninle.Aynen bak onu şuan fark ettim
Sebebi ne sence ?
artık oynamıyor çok çok ciddi bir hal aldım. Bu arada canım ezerek değilde biraz daha empati yaparak yorumlarsan sevinirim .adam anlayacğını anlamış zaten kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor seninle.