- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Vay kaderimin ta kendisi aşk
Sorgusuz sualsiz emrinde bu zat
Paylaştığı kısmı merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaştığı kısmı merak ettim
Vay yy iyiymiş
Vay kaderimin ta kendisi aşk
demek ki kovalacamalık oynamak istemiş canı paşamın kaç aslı kim tutar seniVay kaderimin ta kendisi aşk
aslı kaç adam kovalıyor allah mı gönderdi bu yöneticiği olcak olcak bu iş düğün var ahey ahey lilililiiiiiBir şey diyin ya yine gelin güvey mi oluyorum yoksaaaaa ?
Adımla seslendi Nasıl Mutlu oldum
Ya arkadaşlar mutfağa gittim ordaymış haberim yok günaydın dedim nezaketen oda günaydın dedi sonra kahvaltı yaptın mı Aslı dedi bende yaptım dedim
Sonra odama geçtim beni çağırmış gittim yanına karşıma oturdu Aslı dedi ( artık kardeş hiç demiyo )
Sizce abartıyo muyum ?
Neyse yine bi gözlerime uzun uzun baktı sonra bi iş Hakkı'nda konuştu ( arada espriler yapıyor )
Ya n'oluyo valla bu sefer o noooııooo diil yaaaaa benle beraber odama geldi sonra sonra yapiyim onu dedi böyle yol veriyo filan bana
Durum bu şuan şaşkınım
vov begendım gelişmelerı devam aslı çok yüz vermeAdımla seslendi Nasıl Mutlu oldum
Ya arkadaşlar mutfağa gittim ordaymış haberim yok günaydın dedim nezaketen oda günaydın dedi sonra kahvaltı yaptın mı Aslı dedi bende yaptım dedim
Sonra odama geçtim beni çağırmış gittim yanına karşıma oturdu Aslı dedi ( artık kardeş hiç demiyo )
Sizce abartıyo muyum ?
Neyse yine bi gözlerime uzun uzun baktı sonra bi iş Hakkı'nda konuştu ( arada espriler yapıyor )
Ya n'oluyo valla bu sefer o noooııooo diil yaaaaa benle beraber odama geldi sonra sonra yapiyim onu dedi böyle yol veriyo filan bana
Durum bu şuan şaşkınım
Kendimi yarış atı gibi hissettimvov begendım gelişmelerı devam aslı çok yüz verme
İnşallah canım ya :)aslı kaç adam kovalıyor allah mı gönderdi bu yöneticiği olcak olcak bu iş düğün var ahey ahey lilililiiiii
Ama ses tonunu görmen lazım ya.. Diyoki Aslı kahvaltı yaptın mı ? Bende yaptım teşekkürler afiyet olsun dedim gülümsedim çıktım. Sonra beni çağırmış odasına söylediler bana gittim Yine Aslı diyo yine AslıKahvaltı etmedim desen belki başbaşa kahvaltı ederdiniz . Sonunda Abi kardeş olayı bitmiş bu da iyi bir gelişme .
AYNI TAKTİKLE DEVAM ASLICIM YAKINDA SENİN OLUNCA BOL BOL MINCIRIRSIN AZCIK SIK DİŞİNİİnşallah canım ya :)
Tmmmm Allahım inşallah yaAYNI TAKTİKLE DEVAM ASLICIM YAKINDA SENİN OLUNCA BOL BOL MINCIRIRSIN AZCIK SIK DİŞİNİ
Kardes demeseymis keskeYa bu benim odama geldi yine kardeş naptın dedi
Bende çalışıyorum dedim odamdan çıkarken şunu söylüyor sonradan gelir aklım başıma mızıldanıyor bi şarkılar söylemeler bi hareketler odaya gelmek için bahane uydurdu resmen. Deliricem ya