Ağlıyorum.. Bu son konumdu ayrılıyorum aranızdan :(

Evet başladım müdürle konuşma yaparken bi arkadaş daha var ( erkek ) oda yeni başladı odaya girdi günaydın kardeşler dedi bi yüzüme baktı ( ben asla bakmadım ama )
Sonra gitti ben çıkarken yine girdi yan yana geçtik bi tuhaf hareketleri vardı.
Dediğiniz gibi hiç önemsemedim.
Kardesler nedir ya arkadaslar kelimesi varken cok itici geldi bana

ne oldu aslı varmı gelişme
Kabadayı hareketler ediyo yanımda elinde tesbih bir yönetici var onla baya konuştuk bana sorular sordu sürekli bu dinliyo izliyo yandan izliyor yemekte görüyorum.
Arada oda konuşuyor filan. :KK45: Hiiiç pas vermedim böyle yanımdan yürümeye çalışıyo.
( yönetici olanda bekarmış bu arada ) :KK53: tabiki amacım kıskandırmak diil ama artık umrumda değil.. :KK51:
Yönetici olan kişi böyle konuşuyodu düğünle ilgili bişe birisi bir yer açıcakmış bana bakarak dediki e ilk ben evleneyim baride açılışı yapalım. ( resmen bekar olduğunu vurguladı )
Bende tebessüm ettim o dinliyor ama böyle anlatamam ya süperdi :KK71:

Bu arada hoşlandığım şahsiyetin çok yakın bir arkadaşı var yeni evli abi diyorum benle o kadar iyiki arası sürekli diyo işte bak Fatih'in evi burası ( yemeğe giderken ) Sürekli Fatih sende evlen diyip duruyor yanımda.
Yok Fatih abini ara bir konu olursa. Neler dönüyor anlamıyorum.

Kabadayı hareketler ediyo yanımda elinde tesbih bir yönetici var onla baya konuştuk bana sorular sordu sürekli bu dinliyo izliyo yandan izliyor yemekte görüyorum.
Arada oda konuşuyor filan. :KK45: Hiiiç pas vermedim böyle yanımdan yürümeye çalışıyo.
( yönetici olanda bekarmış bu arada ) :KK53: tabiki amacım kıskandırmak diil ama artık umrumda değil.. :KK51:
Yönetici olan kişi böyle konuşuyodu düğünle ilgili bişe birisi bir yer açıcakmış bana bakarak dediki e ilk ben evleneyim baride açılışı yapalım. ( resmen bekar olduğunu vurguladı )
KIZ BEN BU YÖNETİCİĞİ HANGİ ARA KAÇIRMIŞIM YÖNETİCİDE KİM :KK53::KK53:

Bu arada hoşlandığım şahsiyetin çok yakın bir arkadaşı var yeni evli abi diyorum benle o kadar iyiki arası sürekli diyo işte bak Fatih'in evi burası ( yemeğe giderken ) Sürekli Fatih sende evlen diyip duruyor yanımda.
Yok Fatih abini ara bir konu olursa. Neler dönüyor anlamıyorum.

Kıskandırıyım derken çocuktan olacaksın :KK70:

valla kaçırdığım yer olmuş kim bu yönetici diye işi bıraktım sayfayı baştan sona lazer gözlerimle:KK53: taradım bulamadım kim bu yönetici detay bekliyoruz :KK71:
Can'ım bu hepimizden sorumlu birisi ben işe yeni başladığım için topluca yemeğe çıktık ve adam sürekli benle konuştu sürekli ama. Yani benlik bir durum diil :KK53:
İki lafın arasına bekar olduğunuda söyledi bu dinliyo tabi ama yüzünü görmeniz lazım.. :KK45:
Sonra çıktım ben yürüyorum yanıma doğru geldi elinde tesbih ( hiç tesbihle görmemiştim yani :KK53:)
Hareketler tavırları görmeniz lazım ama :KK51:

kıskandırmaya dıkkat canım
kaş yapayım derken goz cıkarma :))
sen dozajı iyi ağırlarsın
en azından o kişiler yanındayken davranışlarına dıkkat et ağır oturaklı ol gulumsemene bıle dıkkat et :)) kikirdeme anladın sen :))
yoksa yazık olur
erkeklerın sagı solu bellı olmaz ışık hızıyla uzaklasır
yazık
olcek bu iş olcek :)))

kıskandırmaya dıkkat canım
kaş yapayım derken goz cıkarma :))
sen dozajı iyi ağırlarsın
en azından o kişiler yanındayken davranışlarına dıkkat et ağır oturaklı ol gulumsemene bıle dıkkat et :)) kikirdeme anladın sen :))
yoksa yazık olur
erkeklerın sagı solu bellı olmaz ışık hızıyla uzaklasır
yazık
olcek bu iş olcek :)))
Olcak mı ? :-)
Bilmiyorum canım ama şu var hani burda heyecanlıyım ama gerçekte ciddi anlamda çekingen ve oturaklı birisiyim. Hatta elini uzattı ( normalde benim uzatmam lazım ) bende uzattım öyle hanım hanımcık birisiyim :)

Can'ım bu hepimizden sorumlu birisi ben işe yeni başladığım için topluca yemeğe çıktık ve adam sürekli benle konuştu sürekli ama. Yani benlik bir durum diil :KK53:
İki lafın arasına bekar olduğunuda söyledi bu dinliyo tabi ama yüzünü görmeniz lazım.. :KK45:
Sonra çıktım ben yürüyorum yanıma doğru geldi elinde tesbih ( hiç tesbihle görmemiştim yani :KK53:)
Hareketler tavırları görmeniz lazım ama :KK51:
demek li azcık gaza getirmek gerekiyor aşırıya kaçmadan iki lafın belini kır yönetiçiyle bakalım ne yapcak :KK71:

Yaşımı filan sordu bu yönetici ya bilmiyorum ama resmen dizi gibi oturup izleyin yani o derece :-) yöneticinin odasına giderken Aslı diye seslendi kardeş diyodu ya hani :KK45:

canım benim ;;
asla ağır olamadığını düşünemedim
ama heyecandan aşırıya kaçma demek istemiştim :)
sen normal davran gor bak ne ler olcak
bugun tesbih çeken hafta sonuna kadar neler neler yapar stres belirtisidir :))
belki oda ne yapcagını bılemıyodur gafil avlanmıstır sana :))
bide sizin işyerınız gıbı yerlerde bu durumlar biraz sıkıntılı olabılyor :) o kafasında tartıyodur bence ne yapması gerektıgınıve seni tanımaya calısıyodur hal ve hareketlerın burda önem kazanıyor :))
kolay değil bu işler :)))
olcek bu iş olcek ))
sabır az :))

Yaşımı filan sordu bu yönetici ya bilmiyorum ama resmen dizi gibi oturup izleyin yani o derece :-) yöneticinin odasına giderken Aslı diye seslendi kardeş diyodu ya hani :KK45:
bu azimle gidersen olcak bu iş aslı asıl umudumuzsun daha ne diyim kız al şunu nikahına halay başı olcam :KK31::KK22::KK76:

X