Çok doğru fazla fedakarlık kişinin kul hakkına girmesiValla fedakarlık yapıp kötü olacağıma yapmayıp kötü olurum. Bende bu yollardan geçtim kendimden verdim ince düşündüm ama kimse madalya takmıyor. Artık kafama göre davranıyorum. Emin ol dan dun konuşan yaranıyor iyilik düşünen değil.
Susma, ne gibi korkun var ki...yok nişanlımla aram bozulur diye endişe ediyorsan, böyle bişey olsa bile onun da gerçek yüzünü görmüş olursun.Ben hep sustum sustum fazlasıyla
Ben şaka yapmıyorum kendi kafamdan uydurmuyorum. Bir o kadar da anlatmadığım var. Kendi ağzıyla itiraf etti her şeye karışacağım benim tek gelinim her fırsatta karışacağım karışacağım diyor diyor kabarık gelinlik gibi elbise giymek istiyorum dedi kimse kendi canını durduk yere sıkmaz. Örneğin kuzenimin görümcesi çok ilgiliydi kuaförü ayarladı, hediye aldı, tatil için ayarladı bunları ben zerre görmedim nişanda benimle dış çekime gelip çekim yaptıBana da konu hiç inandırıcı gelmedi
Valla ben döverim netBir yaş küçük erkek kardeşi benimle de çok yaş farkı yok ama fazlaca egoist
Bazen gelinler dişli oluyor bazen eltiler bazen kaynanalar bana da dişli bir görümce düştüToplumun kanayan yarasi gorumceler, devlet buna bi el atsin, halk mağdur
Saç baş yolmamak için kendimi zor tutuyorumValla ben döverim net
Ay bi üye vardı "gelinimiz gelinimiz" die konuşan, bu görümce o benceMerhabalar arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorumbazen çirkef olan gelinler olsa da toplum sorunu görümce beni de buldu malesef seni alışverişe götüreceğim dedi alışveriş yerinde üzerinde para var değil mi bende yok dedi ödemek durumunda kaldım nişanlıma bir şey diyemedim, yemeğe gittik hesabı benden çıkardı, beni gizliden gizliye annesine babasına karşı doldurmaya çalışıp yüzüme yarı kaynanalık yaparak canım gelinim seni çok seviyorum benim bir tanecik gelinim var sen benim tek gelinimsin diye söylenip söylenip duruyor insanlara yengem diye tanıtacağına sanki kaynanam oymuş gibi bu benim gelinim şeklinde tanıtıyor. Birkaç defa yalanlarını yakaladım, üzerine de benden sürekli para, eşya, çiçek vs istiyor, düğünde gelinlik giymek istiyor, üzerine de her şeyime karışmaya çalışıyor içten içe kin besliyor bana. Hiçbir şey diyemiyorum, ben nereden senin gelinin oluyorum ya da bana kaynanam gibi davranıp gelinim deme diyesim geliyor ama küslük olmasın diye bir şey diyemiyorum. Üzerine üstlük ortalıkta ben ablayım ben büyüğüm bana saygılı olacaksınız elimi öpeceksiniz havasında görümcesi ona ne yaparsa ne söylerse bana aynısını söyleyip yapmaya çalışıyor çok muzdaribim yardım edin
Evet malesef benim görümcem o görümce üç gün boyunca aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım kim bu dediyse ona benim gelinim bu benim gelinim gelin bana bunu yapar mısın gibi adeta kaynanam gibi hissettim onuAy bi üye vardı "gelinimiz gelinimiz" die konuşan, bu görümce o bence
Görümcek F tipi kapalı ceza evi gibi miToplumun kanayan yarasi gorumceler, devlet buna bi el atsin, halk mağdur
İşte bunlarda uzmanın dinlemesi gereken kısımlar.... Hala aynı şeyi söylüyorum, uzman desteği şart.Kendisini çok mükemmel ondan iyisi, ondan güzeli ve bu dünyada ondan başka kimse olmadığını zannettiği için ve ne görse istiyor
hahahaha ayy çok ilginç bi insanmışEvet malesef benim görümcem o görümce üç gün boyunca aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım kim bu dediyse ona benim gelinim bu benim gelinim gelin bana bunu yapar mısın gibi adeta kaynanam gibi hissettim onu
Çok doğru tespitGörümcek F tipi kapalı ceza evi gibi mi
Sadece 5 yaş büyük kardeşi bir yaş ve kendisini 10 yaş büyük zannediyor vatandaş ne yazık ki şaka gibi ama gerçekhahahaha ayy çok ilginç bi insanmışBüyük mü senden? Ben gelinin değilim yengenim de sen de
Sizin düğünde mi gelinlik giyecekmişSadece 5 yaş büyük kardeşi bir yaş ve kendisini 10 yaş büyük zannediyor vatandaş ne yazık ki şaka gibi ama gerçek
Merhabalar arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorumbazen çirkef olan gelinler olsa da toplum sorunu görümce beni de buldu malesef seni alışverişe götüreceğim dedi alışveriş yerinde üzerinde para var değil mi bende yok dedi ödemek durumunda kaldım nişanlıma bir şey diyemedim, yemeğe gittik hesabı benden çıkardı, beni gizliden gizliye annesine babasına karşı doldurmaya çalışıp yüzüme yarı kaynanalık yaparak canım gelinim seni çok seviyorum benim bir tanecik gelinim var sen benim tek gelinimsin diye söylenip söylenip duruyor insanlara yengem diye tanıtacağına sanki kaynanam oymuş gibi bu benim gelinim şeklinde tanıtıyor. Birkaç defa yalanlarını yakaladım, üzerine de benden sürekli para, eşya, çiçek vs istiyor, düğünde gelinlik giymek istiyor, üzerine de her şeyime karışmaya çalışıyor içten içe kin besliyor bana. Hiçbir şey diyemiyorum, ben nereden senin gelinin oluyorum ya da bana kaynanam gibi davranıp gelinim deme diyesim geliyor ama küslük olmasın diye bir şey diyemiyorum. Üzerine üstlük ortalıkta ben ablayım ben büyüğüm bana saygılı olacaksınız elimi öpeceksiniz havasında görümcesi ona ne yaparsa ne söylerse bana aynısını söyleyip yapmaya çalışıyor çok muzdaribim yardım edin
Ben şimdi nişanlı olduğumuz için ki bu süreçte maddi manevi hiç huzur vermedi vermek istemedi hala da öyle. Nişanlı olduğum için çok böyle hır gür kavga olsun istemiyorum hatta nişanlım rest çekecekti dur dedim bak sen zararlı çıkarsın ailen sana iyi kötü destek verecek o kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek dedimGerektiği yerde küslükte olması gerekiyor demekki. Ben görümcemle 2 sene boyunca hiç konuşmadım. Bazı insanlara haddini bildirmek gerekiyor şimdiden sesinizi çıkarmazsanız üstünüze bu şekilde çok gelir.
Daha iki gün önce üç gün boyunca aynı ortamda bulunmak zorunda kaldık kendini rezil ede ede bir hal olduSizin düğünde mi gelinlik giyecekmişOrayı anlamamıştım (ya da anlamak istememiş de olabilirim). Ay hayır size bişey olmaz da kendini rezil etmesin bence yazık yaa genç bi insan o da sonuçta