Ağlamaktan bir hal oldum, toplum sorunu görümceler

Çok doğru fazla fedakarlık kişinin kul hakkına girmesi

Ben hep sustum sustum fazlasıyla
Susma, ne gibi korkun var ki...yok nişanlımla aram bozulur diye endişe ediyorsan, böyle bişey olsa bile onun da gerçek yüzünü görmüş olursun.

Ben sadece 4 yaş fark olan insana abla bile demiyorum... he gelinlik değil, kral kürkü giysin gelsin düğüne isterse, o onun kendini komik düşürmesi olur, beni bozmaz

Bana da konu hiç inandırıcı gelmedi
Ben şaka yapmıyorum kendi kafamdan uydurmuyorum. Bir o kadar da anlatmadığım var. Kendi ağzıyla itiraf etti her şeye karışacağım benim tek gelinim her fırsatta karışacağım karışacağım diyor diyor kabarık gelinlik gibi elbise giymek istiyorum dedi kimse kendi canını durduk yere sıkmaz. Örneğin kuzenimin görümcesi çok ilgiliydi kuaförü ayarladı, hediye aldı, tatil için ayarladı bunları ben zerre görmedim nişanda benimle dış çekime gelip çekim yaptı

Ay bi üye vardı "gelinimiz gelinimiz" die konuşan, bu görümce o bence

Evet malesef benim görümcem o görümce üç gün boyunca aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım kim bu dediyse ona benim gelinim bu benim gelinim gelin bana bunu yapar mısın gibi adeta kaynanam gibi hissettim onu
hahahaha ayy çok ilginç bi insanmış Büyük mü senden? Ben gelinin değilim yengenim de sen de

Gerektiği yerde küslükte olması gerekiyor demekki. Ben görümcemle 2 sene boyunca hiç konuşmadım. Bazı insanlara haddini bildirmek gerekiyor şimdiden sesinizi çıkarmazsanız üstünüze bu şekilde çok gelir.

Sadece 5 yaş büyük kardeşi bir yaş ve kendisini 10 yaş büyük zannediyor vatandaş ne yazık ki şaka gibi ama gerçek
Sizin düğünde mi gelinlik giyecekmiş Orayı anlamamıştım (ya da anlamak istememiş de olabilirim). Ay hayır size bişey olmaz da kendini rezil etmesin bence yazık yaa genç bi insan o da sonuçta

Bu kadar iyi niyetle kaybeden sen olursun net söyleyeyim. Nişanlıma herşeyi anlatır, onunla buluşmaz, bana o şekilde muamele etmesine izin vermezdim, nokta. İnceldiği yerden kopsun

Ben şimdi nişanlı olduğumuz için ki bu süreçte maddi manevi hiç huzur vermedi vermek istemedi hala da öyle. Nişanlı olduğum için çok böyle hır gür kavga olsun istemiyorum hatta nişanlım rest çekecekti dur dedim bak sen zararlı çıkarsın ailen sana iyi kötü destek verecek o kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek dedim

Sizin düğünde mi gelinlik giyecekmiş Orayı anlamamıştım (ya da anlamak istememiş de olabilirim). Ay hayır size bişey olmaz da kendini rezil etmesin bence yazık yaa genç bi insan o da sonuçta
Daha iki gün önce üç gün boyunca aynı ortamda bulunmak zorunda kaldık kendini rezil ede ede bir hal oldu

Hiç gerçek gibi değil ya. Burada erkek tarafından 13 yaşında ama kalıplı ve büyük gösteren bir kız düğününde gelinlik giydi diye düğününe çıkmayan bir arkadaş vardı o aklıma geldi. Yani o bildiğiniz gelin topuzu vs. yaptırmıştı. Düğüne çıkmayınca akrabalar kızı da alıp gitmişti, çok da iyi olmuştu. Sizinki ondan da beter ve hiç mantığa uymuyor. Konu açılırsa ilahi abla sen çok yaşa deyin ancak şaka olabileceğini anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…