Ay bu kuduruklar da yeni moda oldu.düğünde gelinlik giymek istiyor,
Ne alakaymış bu?düğünde gelinlik giymek istiyor
Hiç inandırıcı değil.düğünde gelinlik giymek istiyor,
Hep susuyorum susuyorum sonra ağlayıp söylüyorum çok doğru bana kızıyor niye o an söylemedin oluyor çirkeflik yapamıyorumAy bu kuduruklar da yeni moda oldu.
Ortalığı yıkın giymesine imkan vermeyin. Beyaz elbise giyen düğünüme gelmesin diyin.
Mecbur kalmadıkça da buluşmayın.
Böyle şeyleri de nişanlınızdan saklamayın, sonradan söyleyince “o zaman söyleseydin” oluyor.
İçinde kalmış benimle dış çekime gelmek istiyormuşNe alakaymış bu?
Düğünde gelinlik giymeyi düşünüyor dediniz değil mi? Uzman desteği almalı...Merhabalar arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorumbazen çirkef olan gelinler olsa da toplum sorunu görümce beni de buldu malesef seni alışverişe götüreceğim dedi alışveriş yerinde üzerinde para var değil mi bende yok dedi ödemek durumunda kaldım nişanlıma bir şey diyemedim, yemeğe gittik hesabı benden çıkardı, beni gizliden gizliye annesine babasına karşı doldurmaya çalışıp yüzüme yarı kaynanalık yaparak canım gelinim seni çok seviyorum benim bir tanecik gelinim var sen benim tek gelinimsin diye söylenip söylenip duruyor insanlara yengem diye tanıtacağına sanki kaynanam oymuş gibi bu benim gelinim şeklinde tanıtıyor. Birkaç defa yalanlarını yakaladım, üzerine de benden sürekli para, eşya, çiçek vs istiyor, düğünde gelinlik giymek istiyor, üzerine de her şeyime karışmaya çalışıyor içten içe kin besliyor bana. Hiçbir şey diyemiyorum, ben nereden senin gelinin oluyorum ya da bana kaynanam gibi davranıp gelinim deme diyesim geliyor ama küslük olmasın diye bir şey diyemiyorum. Üzerine üstlük ortalıkta ben ablayım ben büyüğüm bana saygılı olacaksınız elimi öpeceksiniz havasında görümcesi ona ne yaparsa ne söylerse bana aynısını söyleyip yapmaya çalışıyor çok muzdaribim yardım edin
O an çat diye anlatmalısın.Hep susuyorum susuyorum sonra ağlayıp söylüyorum çok doğru bana kızıyor niye o an söylemedin oluyor çirkeflik yapamıyorum
Çirkeflik yapmak istemiyorum, hep diyorum susayım ama yaptıkları haddini nasıl aşmış bir bilsenizKüslük olsun bence
Alınmayın ama sesli güldüm. Konuşmuyor musunuz sevgilinizle hiç? Eğer buna göz yumuyorsa o adamdan da bir şey beklenmez çünkü.İçinde kalmış benimle dış çekime gelmek istiyormuş
Yok bu şaka değil gelinlik giymek istiyorum dedi dış çekime gelmek istiyormuş içinde kalmış nişanda kuaföre benimle gelmedi bizi ayıracaktı dış çekim istiyorum dedi nişanda dış çekime geldiHiç inandırıcı değil.
eee gitsin kocasıyla çektirsin o zaman size niye salça oluyor çok afedersiniz amaİçinde kalmış benimle dış çekime gelmek istiyormuş
30 yaşında boyu kadar çocuklar var. Nişanlım 29 ben 26 bu kadar yaş için ben büyüğüm ben ablayım canım gelinim sen benim gelinimsin diyor ve içinde kalan her şey için istiyor bir şeyde diyemiyorumDüğünde gelinlik giymek mii buna çok güldüm ya. Kaç yaşında acaba...
İçinde kalmış benimle dış çekime gelmek istiyormuş, iş ev hanımı ne görse isteyen bir kadın, 30 yaşında boyu kadar çocuklar var ve ben büyüğüm havasındaGelinlik mi giyecek iş, biyolojik yaşı kaç, akıl yaşı kaç?
Baktın olmuyor sen uzağa kaç
(Sinirlerim bozuldu kusura bakma.)