Ağlamaktan bir hal oldum, toplum sorunu görümceler

Bu kadar iyi niyetle kaybeden sen olursun net söyleyeyim. Nişanlıma herşeyi anlatır, onunla buluşmaz, bana o şekilde muamele etmesine izin vermezdim, nokta. İnceldiği yerden kopsun
İnceldiği yerden kopacak yavaş yavaş başladı. Dün bir şey istedi hayır bende de yok dedim. Gelinim nerede dedi sesimi çıkarmadım duymadım

Hiç gerçek gibi değil ya. Burada erkek tarafından 13 yaşında ama kalıplı ve büyük gösteren bir kız düğününde gelinlik giydi diye düğününe çıkmayan bir arkadaş vardı o aklıma geldi. Yani o bildiğiniz gelin topuzu vs. yaptırmıştı. Düğüne çıkmayınca akrabalar kızı da alıp gitmişti, çok da iyi olmuştu. Sizinki ondan da beter ve hiç mantığa uymuyor. Konu açılırsa ilahi abla sen çok yaşa deyin ancak şaka olabileceğini anlasın :işsiz:
Bende diyorum şaka gibi ama maalesef gerçek

Merhabalar arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum 🙏 bazen çirkef olan gelinler olsa da toplum sorunu görümce beni de buldu malesef seni alışverişe götüreceğim dedi alışveriş yerinde üzerinde para var değil mi bende yok dedi ödemek durumunda kaldım nişanlıma bir şey diyemedim, yemeğe gittik hesabı benden çıkardı, beni gizliden gizliye annesine babasına karşı doldurmaya çalışıp yüzüme yarı kaynanalık yaparak canım gelinim seni çok seviyorum benim bir tanecik gelinim var sen benim tek gelinimsin diye söylenip söylenip duruyor insanlara yengem diye tanıtacağına sanki kaynanam oymuş gibi bu benim gelinim şeklinde tanıtıyor. Birkaç defa yalanlarını yakaladım, üzerine de benden sürekli para, eşya, çiçek vs istiyor, düğünde gelinlik giymek istiyor, üzerine de her şeyime karışmaya çalışıyor içten içe kin besliyor bana. Hiçbir şey diyemiyorum, ben nereden senin gelinin oluyorum ya da bana kaynanam gibi davranıp gelinim deme diyesim geliyor ama küslük olmasın diye bir şey diyemiyorum. Üzerine üstlük ortalıkta ben ablayım ben büyüğüm bana saygılı olacaksınız elimi öpeceksiniz havasında görümcesi ona ne yaparsa ne söylerse bana aynısını söyleyip yapmaya çalışıyor çok muzdaribim yardım edin 😒😒🙏
Ona ben senin gelinin değilim de ve mesafe koy bu kadar net 🙅‍♀️

Geçen gün bi konuya daha ne kadar saçma şey duyabilirim demiştim..Daha da saçmaları varmış dügünde gelinlik giymek isteyen görümce😬tövbe tövbe…

Dış çekimde gelin ve damat dışındakilere çekimlere de bi albüm parası alıyorlar paranı al da gel derseniz gerisin geri kaçar:KK48: Dış çekimi imkanınız varsa düğün günü yapmayın.

Bu arada mesela bizim yörede görümceler erkek kardeş eşlerine gelin de derler eğer büyüklerse.

Benim 7 halam var 3ü anneme yenge diyor ama büyükler normal muhabbette ismiyle hitap etse de tanımayan birisi bu kim diye sorduğunda gelinim ya da gelinimiz derler. Aynı şekilde annem de dayımın eşinden bahsederken mesela bizim gelinin abisi korona oldu gibi cümle kurar. Ha ama yüzüne karşı gelin değil isimle hitap ederler.

Ben şimdi nişanlı olduğumuz için ki bu süreçte maddi manevi hiç huzur vermedi vermek istemedi hala da öyle. Nişanlı olduğum için çok böyle hır gür kavga olsun istemiyorum hatta nişanlım rest çekecekti dur dedim bak sen zararlı çıkarsın ailen sana iyi kötü destek verecek o kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek dedim
Nişanlı falan hiç dinlemedim çektim resti engelledim evlendikten sonra da 1 sene konuşmadım kendine yazık böyle insanlar için kendini yıpratma

4 haziran 2021 üyelik tarihi ve görümce gelinlik giymek istiyorr... hiimmm ... konunun başlarini okuyunca klasik görümce sorunlari sandim ama gelinlik meselesini okudugum an üyelige baktim. Keske bizleri trollemek icin bari beyaz elbise deseydiniz o zaman belki ciddiye alabilirdim..

Merhabalar arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum 🙏 bazen çirkef olan gelinler olsa da toplum sorunu görümce beni de buldu malesef seni alışverişe götüreceğim dedi alışveriş yerinde üzerinde para var değil mi bende yok dedi ödemek durumunda kaldım nişanlıma bir şey diyemedim, yemeğe gittik hesabı benden çıkardı, beni gizliden gizliye annesine babasına karşı doldurmaya çalışıp yüzüme yarı kaynanalık yaparak canım gelinim seni çok seviyorum benim bir tanecik gelinim var sen benim tek gelinimsin diye söylenip söylenip duruyor insanlara yengem diye tanıtacağına sanki kaynanam oymuş gibi bu benim gelinim şeklinde tanıtıyor. Birkaç defa yalanlarını yakaladım, üzerine de benden sürekli para, eşya, çiçek vs istiyor, düğünde gelinlik giymek istiyor, üzerine de her şeyime karışmaya çalışıyor içten içe kin besliyor bana. Hiçbir şey diyemiyorum, ben nereden senin gelinin oluyorum ya da bana kaynanam gibi davranıp gelinim deme diyesim geliyor ama küslük olmasın diye bir şey diyemiyorum. Üzerine üstlük ortalıkta ben ablayım ben büyüğüm bana saygılı olacaksınız elimi öpeceksiniz havasında görümcesi ona ne yaparsa ne söylerse bana aynısını söyleyip yapmaya çalışıyor çok muzdaribim yardım edin 😒😒🙏
Ben anlamadim; gorumceniz sizin düğününüzde gelinlik mi giymek istiyor??

Bu arada mesela bizim yörede görümceler erkek kardeş eşlerine gelin de derler eğer büyüklerse.

Benim 7 halam var 3ü anneme yenge diyor ama büyükler normal muhabbette ismiyle hitap etse de tanımayan birisi bu kim diye sorduğunda gelinim ya da gelinimiz derler. Aynı şekilde annem de dayımın eşinden bahsederken mesela bizim gelinin abisi korona oldu gibi cümle kurar. Ha ama yüzüne karşı gelin değil isimle hitap ederler.
Bizimki daha çok gelinimi kendisini tatmin etmek için kullanıyor kardeşiyle arasında bir yaş var durduk yere de gelinimi sofradan kaldırdınız demezsin doğru bunu duymuştum ama ben şahsen gelinim yerine yengem diye tanıtırım ismimle hitap et diyorum ısrarla gelinim gelinim diyor

Tavsiye için teşekkür ederim 🙏 her bir huyunu lafını sözünü fark eder etmez daha bir mesafemi koruyorum. Kendisi freni patlamış kamyon gibi 🤦‍♀️ peki bu arada insanlara beni tanıtırken gelinim gelinim dememesi için ne yapmalıyım çünkü kaynanam oymuş gibi davranıyor ısrarla 😒
Boşverin bence gelinim demesine. İnsanlarda diyordur deli bu herhalde diye. Bu yaşta kayınvalide tribine girmiş yazık.

Nişanlı falan hiç dinlemedim çektim resti engelledim evlendikten sonra da 1 sene konuşmadım kendine yazık böyle insanlar için kendini yıpratma
Benim nişanlımın artık yeter yaptıkları iftiraları rest çekeceğim dediğinde durdurdum ne yazık ki dedim her şeyin bir zamanı var daha kapıyı kapatıp rest çekeceğimiz gün gelecek olan ona olacak dedim hiç yanıltmıyor beni sağ olsun

Bizimki daha çok gelinimi kendisini tatmin etmek için kullanıyor kardeşiyle arasında bir yaş var durduk yere de gelinimi sofradan kaldırdınız demezsin doğru bunu duymuştum ama ben şahsen gelinim yerine yengem diye tanıtırım ismimle hitap et diyorum ısrarla gelinim gelinim diyor
Ya diyorum ya bizim orada kendinden küçüklere yenge demez kimse. Yani benim de dilim benden küçük birine yenge demeye gitmez alışkanlık.

Benim nişanlımın artık yeter yaptıkları iftiraları rest çekeceğim dediğinde durdurdum ne yazık ki dedim her şeyin bir zamanı var daha kapıyı kapatıp rest çekeceğimiz gün gelecek olan ona olacak dedim hiç yanıltmıyor beni sağ olsun.
Sizin bileceğiniz bir şey 🤷‍♀️

4 haziran 2021 üyelik tarihi ve görümce gelinlik giymek istiyorr... hiimmm ... konunun başlarini okuyunca klasik görümce sorunlari sandim ama gelinlik meselesini okudugum an üyelige baktim. Keske bizleri trollemek icin bari beyaz elbise deseydiniz o zaman belki ciddiye alabilirdim..
Çok pardon ama burada kimseyi trollemek gibi bir derdim yok. Yaşamış olduğum bir şeyi anlatıyorum. Karışacağım diyor, gelinlik giymek istiyorum diyor dış çekim içimde kaldı diyor, nişanda dış çekime gelmek için kıyameti kopardı. Daha bir o kadar yaşanmış olaylar var ve sakin oluşuma ben bile hayret ediyorum

Kayınvalide görümce eltiler kayınlar hala da hırs var ve acısını çıkaracak yer arıyor onun istediği gelin profili olmadığım için daha çok kin besliyor
Yahu boşverin kendi kendine takılsın.
Bilemiyorum siz mesafenizi korursanız ne yapabilir ki. Çekin kendinizi geri,mecbur kalmadikça görüşmeyin,evlat edinmediniz,yada kilosuna para verip almadınız siz bu insanı ki nişanlınız bile uzak dur diyorken ne gerek var.

X