Ağlamaktan bir hal oldum, toplum sorunu görümceler

O zaman eşiniz görümcenize de bir gelinlik alsin, o da yetmezse kına gecesi icin bindalli alsin ve hatta görümcenize de kina yakilsin.

Kimseyi trollemek gibi bir derdim yok. Olanları başıma gelenleri, yaşadığım sorunları anlatıp çözüm bulmak istedim. Belli ki siz insanları trolluyorsunuz
O zaman eşiniz görümcenize de bir gelinlik alsin, o da yetmezse kına gecesi icin bindalli alsin ve hatta görümcenize de kina yakilsin.
Ben şaka yapmıyorum. Ne yazık ki hep söylüyor bu içimde kaldı bunu bana yapın tekrar düğün istiyorum gibi ne görse istiyor kimseye yalan borcum yok. Ses çıkarsam ne yazık ki kötü gelin deniyor her yerde susmak zorunda kalıyorum ne yapacağım bilmiyorum

Bırak kötü gelin desinler. Şimdi konuşmayıp ileride bi yerde patlayınca da değişti bu gelin kesin biri dolduruyor falan diyorlar yine kötü oluyorsun. En azından en başından ben böyleydim dersin.

Bırak kötü gelin desinler. Şimdi konuşmayıp ileride bi yerde patlayınca da değişti bu gelin kesin biri dolduruyor falan diyorlar yine kötü oluyorsun. En azından en başından ben böyleydim dersin.
Evet üç gün önce sizden uzak cenaze vardı herkes sessiz sessiz inşallah değişmez falan dediler hep böyle ya biri dolduruyor oluyor ya sen böyle değildin oluyor acayip kendisini tatmin etme duygusu var

İçeriği okumadım ama başlık rahatsız edici. Toplum sorunu nedir ya genelleştiriceksen toplum sorunu gelinler diyelim o zaman olur mu?

Yok, şimdilik hiç trollemedim. Ama yaparsam da eminim daha profesyonel olurum va

İçeriği okumadım ama başlık rahatsız edici. Toplum sorunu nedir ya genelleştiriceksen toplum sorunu gelinler diyelim o zaman olur mu?
Çoğu zaman çirkeflik yapan görümceler olduğu için ne yazık ki onların idare edip susması gerekirken malesef susmak bize düşüyor

Niye küslük olmasın onu anlamadım.
Görümcenin hadsizine cok uyuzum lakin itiraf etmem gerekir ki ben sizin gibi cici gelinlere daha uyuzum.
Trol falan yok gerçekten burada böyle egoist bir insan gerçekten daha ilk defa karşılaşıyorum hep kendini tatmin istiyor muzdaribim
Yok, şimdilik hiç trollemedim. Ama yaparsam da eminim daha profesyonel olurum

Genellerseniz olmaz böyle ama. Kişiyle alakalı bi durum bu görümcelerin hepsi aynı değildir, gelinlerin hepsinin aynı olmadığı gibi
Çok doğru haklısınız bu başlık için çok özür diliyorum ben çok dolu olunca bir an öyle yazdım katılıyorum yoksa bazı gelinler oluyor tersi durum oldukça çirkef had bilmez bazen elti bazen kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…