- 20 Temmuz 2020
- 294
- 364
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun. Nasıl anlatayım size biraz fazla arsız, iftira diz boyu, nişanlım rest çekecekti yaptıklarının haddi hesabı yok çünkü, ben durdurdum dedim dur, günü gelecek her şey ortaya çıkacak o kendi sonunu kendi hazırlıcak zaten ama ne zamanİşte boş zamanı çok. Bahsettiğim versiyonu 30 yaşında evlenmesine ve çalışmasına rağmen öz halam göz rengin ne güzel dedi bana diye beş saat bağıra bağıra kendi gözlerini anlattı. Birisi uyarınca da beni kardeşi gibi gördüğünden bahsederdi. Yıllarca para biriktirdim araba için üniversite kazanınca babam da destek çıkacaktı, herkesin ortasında "babacım ona para harcayıp ne yapacaksınız, gidecek paranızı ne idüğü belirsiz adamlarla yiyecek, yine biz size bakacağız" dedi. Biraz iç dökmüş gibi oldum ama sonuç olarak birkaç yıldır ailemden hiç kimse onunla görüşmüyor, abimle dahi çok sınırlı. O yüzden nişanlınızın da size destek olması, aranıza mesafe koymanız yardımcı olması lazım, görüşmeyin rahat edin. Denk gelince görmezden gelin. Nişanlınıza da söyleyin ben bunlara gelemem diye.
Ben alttan alttan haddini bildireceğim çünkü artık yeter hep sustum saygı dedim aman ağzımızın tadı kaçmasın diye diye arsızlık iftiralar doyumsuzluklar havadaBüyükse büyüklüğünü bilsin, haddini hududunu bilsin. Ne mantıkla, ne hakla hevesini giderecekmiş?
Siz lütfen bildirin onun bilmediği haddi.
Evet çok doğru kusura bakmıyorum hanımefendi çok iyilik meleği ayağına benim gelinim çok iyi çok düşünceli hep ablasını düşünüyor diye diye oyun oynadı oynadı patlak verdi üç gün önce, ama ben ona dediklerinizin fazlasını yavaş yavaş yapacağım teşekkür ederimKusura bakma da çok pasifsin kendini çok kullandırmışsın ve yüz vermişsin. Mesafe koysan böyle olmazdı. Sana tavsiyem düğünden sonraya kadar bekle. Düğünde arıza çıkarıp canını sıkmasın o potansiyeli gördüm.Görüşelim derse param yok sende varsa gezelim de zaten gelmez.
Düğünden sonra da mesafeni koyarsın. Mesela tüm ona harcadığın miktar kadar borç iste ödeme bu bir sebep olur. Dış çekimi de düğünden sonraya ertele.
Fake değil bu bir gerçek, ortamda dedi ki düğünde kabarık gelinlik gibi giyeceğim, benim tek gelinim bir tane gelinim var her şeye karışacağım hep karışacağım, dış çekime de geleceğim dedi bunlar olduBaşkasının düğününde gelinlik giyme kısmına pek inanmadım ya, fake mi acaba konu
Balayı dış çekim nikah magneti içinde kalmış nişanda kavga dövüş kıyamet çekime geldiBu arada inşallah balayı yapmıştır görümce.
Yoksa balayında da bırakmaz sizi bu
insan inanamiyor ama yillar once buna benzer bir konu vardi. nanmayanlar olmustu konu sahibi resim atmisti.gercekten gorumcesi gelinlige benzer beyaz bir elbise giymisti. sonra baska olaylar oldu sanirim hatirimda degil ama konuyu okuyunca aklima o geldi.Başkasının düğününde gelinlik giyme kısmına pek inanmadım ya, fake mi acaba konu
Yüzünü bilen biliyor, profesyonel şizofren olduğunu kanıtladı çoğu kişiye ama yine diyorum sabır sabır kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek bekle bak gör cevap verme sen kazanacaksın diyorumTam agzini yirtmalik gorumcek
Senın dugunundemı gelınlık gıymek ıstıyorMerhabalar arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum bazen çirkef olan gelinler olsa da toplum sorunu görümce beni de buldu malesef seni alışverişe götüreceğim dedi alışveriş yerinde üzerinde para var değil mi bende yok dedi ödemek durumunda kaldım nişanlıma bir şey diyemedim, yemeğe gittik hesabı benden çıkardı, beni gizliden gizliye annesine babasına karşı doldurmaya çalışıp yüzüme yarı kaynanalık yaparak canım gelinim seni çok seviyorum benim bir tanecik gelinim var sen benim tek gelinimsin diye söylenip söylenip duruyor insanlara yengem diye tanıtacağına sanki kaynanam oymuş gibi bu benim gelinim şeklinde tanıtıyor. Birkaç defa yalanlarını yakaladım, üzerine de benden sürekli para, eşya, çiçek vs istiyor, düğünde gelinlik giymek istiyor, üzerine de her şeyime karışmaya çalışıyor içten içe kin besliyor bana. Hiçbir şey diyemiyorum, ben nereden senin gelinin oluyorum ya da bana kaynanam gibi davranıp gelinim deme diyesim geliyor ama küslük olmasın diye bir şey diyemiyorum. Üzerine üstlük ortalıkta ben ablayım ben büyüğüm bana saygılı olacaksınız elimi öpeceksiniz havasında görümcesi ona ne yaparsa ne söylerse bana aynısını söyleyip yapmaya çalışıyor çok muzdaribim yardım edin
Bana da konu hiç inandırıcı gelmediHiç inandırıcı değil.
Bu bana biraz moral oldu iki çocuk var ama etrafta her gören bu nasıl bir insan diyor güvenemiyorumGerdeğe girmiş mi önceden o da kaldıysa içinde son anda damat bulmak zor olabilir. Hayır ben önlem alın diye diyorum. Yoldan da adam çevrilmez ki "bu üstünde gelinlikle kaldı bi şaapıverin babanızın hayrına" diye. Olmadı günlük kiralık damat mı bulsanız?
Bu bir gerçek kendi ağzıyla itiraf etti beyaz kabarık gelinlik gibi elbise giymek istiyorum her şeye karışacağım dedi bu bir hayal ürünü değil, kendi kafamdan da uydurmuyorum arsız bir kadınBana da konu hiç inandırıcı gelmedi
Ben hep sustum sustum fazlasıylaArkadaşım sen 26 yaşındasın o da 30 yaşında. Anne yaşındaymış gibi büyüğümdür, saymam lazımlık bir durum yok ki.
Size böyle saçma sapan hareketler yapan insana bir çift laf diyemeyip aman ağzımızın tadı bozulmasın modunda geziyorsanız, evliliği bence erteleyin biraz. Sizi çok üzerler, biraz hakkınızı savunacak kadar büyümeyi bekleyin.
Bir yaş küçük erkek kardeşi benimle de çok yaş farkı yok ama fazlaca egoistBen bunu basta abisine sonra tüm sülaleye rezil ederim şuna para verin yedi bitirdi beni diye gelinlik giymek mi istiyormus bide ahahahha
Sizi bulmuş üstünıze geliyor azcık dişli olun evet param var senin yoksa arayim abini göndersin falan diyin mesela.
Ay bu ne be
Valla fedakarlık yapıp kötü olacağıma yapmayıp kötü olurum. Bende bu yollardan geçtim kendimden verdim ince düşündüm ama kimse madalya takmıyor. Artık kafama göre davranıyorum. Emin ol dan dun konuşan yaranıyor iyilik düşünen değil.Balayı dış çekim nikah magneti içinde kalmış nişanda kavga dövüş kıyamet çekime geldi
Evet evet benim düğünümde kendi ağzıyla itiraf etti her şeye karışacağım dediSenın dugunundemı gelınlık gıymek ıstıyor