Ağlamaktan bir hal oldum, toplum sorunu görümceler

Allah yardımcınız olsun. Nasıl anlatayım size biraz fazla arsız, iftira diz boyu, nişanlım rest çekecekti yaptıklarının haddi hesabı yok çünkü, ben durdurdum dedim dur, günü gelecek her şey ortaya çıkacak o kendi sonunu kendi hazırlıcak zaten ama ne zaman

Büyükse büyüklüğünü bilsin, haddini hududunu bilsin. Ne mantıkla, ne hakla hevesini giderecekmiş?
Siz lütfen bildirin onun bilmediği haddi.
Ben alttan alttan haddini bildireceğim çünkü artık yeter hep sustum saygı dedim aman ağzımızın tadı kaçmasın diye diye arsızlık iftiralar doyumsuzluklar havada

Evet çok doğru kusura bakmıyorum hanımefendi çok iyilik meleği ayağına benim gelinim çok iyi çok düşünceli hep ablasını düşünüyor diye diye oyun oynadı oynadı patlak verdi üç gün önce, ama ben ona dediklerinizin fazlasını yavaş yavaş yapacağım teşekkür ederim

Başkasının düğününde gelinlik giyme kısmına pek inanmadım ya, fake mi acaba konu
Fake değil bu bir gerçek, ortamda dedi ki düğünde kabarık gelinlik gibi giyeceğim, benim tek gelinim bir tane gelinim var her şeye karışacağım hep karışacağım, dış çekime de geleceğim dedi bunlar oldu

Her şeyi anlarım ama bu gelinlik giyme mevzusunu anlayamam.
Kopar kıyamet orada.
Bu insanlara fazla taviz veriyorsunuz, konuşulacağı yerde konuşmuyorsunuz, ağzının payını vermeyip burada konu açıyorsunuz.
Sana gelinim dediğinde ya da dış çekime gelmek istiyorum dediğinde " hayır " kelimesini kullansanız, buraya gelip konu açmazsınız.

Benden tavsiye insanlara ilk başta tavrınızı koyun sonra çok üzülürsünüz.

Başkasının düğününde gelinlik giyme kısmına pek inanmadım ya, fake mi acaba konu
insan inanamiyor ama yillar once buna benzer bir konu vardi. nanmayanlar olmustu konu sahibi resim atmisti.gercekten gorumcesi gelinlige benzer beyaz bir elbise giymisti. sonra baska olaylar oldu sanirim hatirimda degil ama konuyu okuyunca aklima o geldi.

Ben bunu basta abisine sonra tüm sülaleye rezil ederim şuna para verin yedi bitirdi beni diye gelinlik giymek mi istiyormus bide ahahahha
Sizi bulmuş üstünıze geliyor azcık dişli olun evet param var senin yoksa arayim abini göndersin falan diyin mesela.
Ay bu ne be

Senın dugunundemı gelınlık gıymek ıstıyor

Bu bana biraz moral oldu iki çocuk var ama etrafta her gören bu nasıl bir insan diyor güvenemiyorum

Arkadaşım sen 26 yaşındasın o da 30 yaşında. Annen yaşındaymış gibi büyüğümdür, saymam lazımlık bir durum yok ki.

Size böyle saçma sapan hareketler yapan insana bir çift laf diyemeyip aman ağzımızın tadı bozulmasın modunda geziyorsanız, evliliği bence erteleyin biraz. Sizi çok üzerler, biraz hakkınızı savunacak kadar büyümeyi bekleyin.

Ben hep sustum sustum fazlasıyla

Bir yaş küçük erkek kardeşi benimle de çok yaş farkı yok ama fazlaca egoist

Balayı dış çekim nikah magneti içinde kalmış nişanda kavga dövüş kıyamet çekime geldi
Valla fedakarlık yapıp kötü olacağıma yapmayıp kötü olurum. Bende bu yollardan geçtim kendimden verdim ince düşündüm ama kimse madalya takmıyor. Artık kafama göre davranıyorum. Emin ol dan dun konuşan yaranıyor iyilik düşünen değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…