- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.008
- 53
- Konu Sahibi saribaykuss
-
İnandığı dine göre günah tabi ki..Fakat gerçekten onun günahından kime ne !Ya garip olanda su ki.. gunah degil suc degil diye savunularak mesrulastirilmasi.. gayette gunah aslinda daaaa ama iste modern cagimizda hepbenim bedenim benim kararim deniyor..bu kizin belliki cevresi ailesi bu konularda baskici.. kime ne demek dogru gelmiyo bana acikcasi..
Herkes davranışının sonucuna katlanır,katlansın.Fakat ilk sayfalarda,"ama haram çok zevkliii,evliyken öööyle ollmuyoo,düşünseneeee,özelsin sen yaaaa,özeeeeel"diyenler var,akla zarar.Gençlere "gel aramıza katıl,sen yoksan BİR eksiğiz"der gibi..Hasbünallah...Ya garip olanda su ki.. gunah degil suc degil diye savunularak mesrulastirilmasi.. gayette gunah aslinda daaaa ama iste modern cagimizda hepbenim bedenim benim kararim deniyor..bu kizin belliki cevresi ailesi bu konularda baskici.. kime ne demek dogru gelmiyo bana acikcasi..
forumda dini yorum yasak.elalemin ne diyeceğini napıcaksın ? Öbür tarafı düşün sen
Kendimi bunalıma soktum,çunku bekaretini kaybetmis insanlara halk arasında ağza alınmıcak şekilde değişik suçlamalar konuşmalar yapılıyor kendimi çok kötu hissediyorum gözüme uyku girmiyor
Ya garip olanda su ki.. gunah degil suc degil diye savunularak mesrulastirilmasi.. gayette gunah aslinda daaaa ama iste modern cagimizda hepbenim bedenim benim kararim deniyor..bu kizin belliki cevresi ailesi bu konularda baskici.. kime ne demek dogru gelmiyo bana acikcasi..
Aboww gormedim ben o yorumlari :) seytan ayri bi tat veriyo olmali yasak olan hersey cazip tabii.. Allah sonunuzu hayir etsin ne diyelimHerkes davranışının sonucuna katlanır,katlansın.Fakat ilk sayfalarda,"ama haram çok zevkliii,evliyken öööyle ollmuyoo,düşünseneeee,özelsin sen yaaaa,özeeeeel"diyenler var,akla zarar.Gençlere "gel aramıza katıl,sen yoksan BİR eksiğiz"der gibi..Hasbünallah...
O zmn basina baska seyler geldiginde ailesine gidiptw aglayamaz bu fikre gore.. malum ailesi onu baglamiyosa, o da aykiri birseyde ailesini baglamazHayatta başka perspektiflere ve değerlere sahip insanlar da var...
Çevre ve ailenin düşünceleri bu kızı bağlamaz aslında.
Kime ne mi? Dogru hata kul ile Allah arasinda, lakin buna bu sekilde inanan biri degil konu sahibi. oyle olsa bu kadar dert edip buraya konu acmazdi...belliki bir cok yorum yapan arkadas kadar rahat bi cevresi yok!İnandığı dine göre günah tabi ki..Fakat gerçekten onun günahından kime ne !
Toplumsal baskı ve bu gibi yorumlar bile gençleri ayrıca bunalıma surukluyor.
Zaten konu sahibi buraya pişmanlığını yazmış ve aklı başında bir kızcağız.
Sevişmek suç degildir o zaman evlenmeye gerek yok insan istedigiyle beraber olsun
Gercekten 10 kisiden 9 u bakire degil midir ?? Oyleyse korkunc bi rakam bu
Arkadaş istatistikçi değilse boşa konuşuyor,ben böyle olduğunu düşünmüyorum.
Bir de,bu durumu önemseyecek ahlaksızlardan uzak dur denmiş,şaka gibi...Konu sahibi de "ağır yorumlar gelecek,kınayacaksınız da"demiş,hiç olur mu öyle şey canım,burada bu tip konu açanları rahatlatacak hazır bir ekip daima vardırAboww gormedim ben o yorumlari :) seytan ayri bi tat veriyo olmali yasak olan hersey cazip tabii.. Allah sonunuzu hayir etsin ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?