Ağır yorumlar gelecek,kınayacaksınızda hatta kimseye diyemiyorum derdimi.

Sevgili genç arkadaşımız.

Hayat senin ,nefes senin beden senin...

Buraya bile suçluluk la yazmissin, e be anacim madem yarının garantisi yok neden kendini parcaliyorsun. Acaba karşındaki arkadaş ta senin gibi düşünüyor muydu sevisirken? Yani bu kızla. Bu halti yiyorum ama ya olmazsa ayrılırsak bu kız ne yapacak ne duruma düşecek demiş mi hayır? Peki sen kendi kendine mi yaptın hayir!! Hickimseye değil Allah'a hesap vereceksin hepimiz gibi. Bence yasadığın tecrubeyi hiçbir zaman unutmamali ve doğru insan karşına çıkana kadar hayatına devam etmelisin. Su kafanda kurdugun senaryolarla ömür mü geçer sanıyorsun.

Peki ya ayrıldıktan sonra hamile olduğunu ogrenseydin ?

Suçluluk olayını aşıp hala yasiyor iken kendine daha iyi şeyler katmalisin.

Bu kadar daralmana gerek yok ama biliyorsun ki bak yaptığın bi hata bütün hayatına bakışını etkiliyor.

Biraz mahrem biraz özel ...

Gözünün önünü gormelisin

İnandığı dine göre günah tabi ki..Fakat gerçekten onun günahından kime ne !
Toplumsal baskı ve bu gibi yorumlar bile gençleri ayrıca bunalıma surukluyor.

Zaten konu sahibi buraya pişmanlığını yazmış ve aklı başında bir kızcağız.

Herkes davranışının sonucuna katlanır,katlansın.Fakat ilk sayfalarda,"ama haram çok zevkliii,evliyken öööyle ollmuyoo,düşünseneeee,özelsin sen yaaaa,özeeeeel"diyenler var,akla zarar.Gençlere "gel aramıza katıl,sen yoksan BİR eksiğiz"der gibi..Hasbünallah...

Ayy çok yakışıklı canım çekti dur yatayım, ayy bu da çok yakışıklı bununlada bir yatayım kafasında günde kaç kişiyle yatanlar var. Onlar rahat relax iken sen hiç takma...[/QUOTE]
gizem4191 sen nasıl bir çevrede yaşıyorsun öyle

Son düzenleme:
Kendimi bunalıma soktum,çunku bekaretini kaybetmis insanlara halk arasında ağza alınmıcak şekilde değişik suçlamalar konuşmalar yapılıyor kendimi çok kötu hissediyorum gözüme uyku girmiyor

İnsan hayattaki değerini kendi belirler
Kendini bir zardan ibaret görürsen, öyle kalırsın
Bacak arasında namus arayan sığ kafalı ve ahlaksız biriyle evlenme zaten, o tür insanlardan uzak dur

Hayatta başka perspektiflere ve değerlere sahip insanlar da var...
Çevre ve ailenin düşünceleri bu kızı bağlamaz aslında.

Aboww gormedim ben o yorumlari :) seytan ayri bi tat veriyo olmali yasak olan hersey cazip tabii.. Allah sonunuzu hayir etsin ne diyelim

Hayatta başka perspektiflere ve değerlere sahip insanlar da var...
Çevre ve ailenin düşünceleri bu kızı bağlamaz aslında.
O zmn basina baska seyler geldiginde ailesine gidiptw aglayamaz bu fikre gore.. malum ailesi onu baglamiyosa, o da aykiri birseyde ailesini baglamaz

Yaptığın doğru olmamakla beraber dünyanın en kötü şeyi değil eğer inanıyorsan Allaha tövbe edersin bir de düzgün bir adamla evlenirsin bu durumunu da açıklarsın kabul ederse eder etmezse kimseye muhtaç değilsin

Dini çok yorum gelecek . Akşam buralar şeytan taşlama ya kadar gider. Herkesin kendi inanışı dimi arkadaşlar. Baki olan Allah'tır.

Konu sahibi bence konuyu şimdiden kapattir.

Curcuna yakındır

Suraya su sekil konu acip bir suru hadsiz toplayip psikolojinizi daha cok bozmalarina izin veriyorsunuz. Siz kendinizi bu kadar degersizlestirirseniz hadsizler firsati buldu mu konustukca konusur.

Kime ne mi? Dogru hata kul ile Allah arasinda, lakin buna bu sekilde inanan biri degil konu sahibi. oyle olsa bu kadar dert edip buraya konu acmazdi...belliki bir cok yorum yapan arkadas kadar rahat bi cevresi yok!

Hayat senin hayatın,bir zar yüzünden evlenmekten vazgeçecek adamlar için de üzülme boş yere.
Olan olmuş,önüne bak artık.
Namusla ilgili yorumlara,söylenenlere kulak asma gerçekte de sanalda da.Sen kimseye bir zarar vermedin bunu unutma.Sana gelene kadar utanması gereken milyarlar var bu dünyada.

inan bu kadar kendini yıpratacak bir konu değil bu. bekaretim gitti kimseyle evlenemem diye düşünmek çok saçma. namusu bacakarasında arayan bir erkekle zaten evlenme. diğer yandan sevdiğin adamın acizliğinin yükünü neden kendine yüklüyorsun?
bu sekılde düşünmekten ve kendini üzmekten vazgeçmelisin.

Bu hayat senin hayatin. Senin zarin. Senin mutluluklarin. Senin üzüntülerin. Kendinden baska kimse sana yardim edemez. O yüzden o an mutlumuydun? Evet! O yüzden mutlu oldugun seyi simdi pismanim deme. O ana haksizlik olur. Herkwsin düsüncesi farkli oldugu icin bu konuyu baskalarina sorman yanlis.
Adam gibi adam seni sevecekse, bakiremisin diye sormaz bile. Hatta eski iliskilerini dahi soramaz. Düsünsene sana asik oldu. Senin icin bitiyor. Ama ögreniyorki bakire degilsin. Sence bu sevgi gercekmi ya?
Kac adam tecavuz olan biriyle evleniyor. Hersey iki bacak arasi degil. Sen SENSIN. O an mutluydun bitti. Insanin basina hersey geliyor. Ha isteyerek ha istemeyerek. Basin dik dursun. Artik 70 li yillarda degiliz. Kendimizi ezdiremeyiz!
Sagliklimisin? Evet. Inan bana saglik sorunu yasasan. Dr sana dese 2 ay ömrün kaldi. Inan bana keske tek bakirelik derdim olsa ama yasasam derdin....
Üzülme. Kalk. Ve sev

Sevişmek suç degildir o zaman evlenmeye gerek yok insan istedigiyle beraber olsun

Elbette değil.
Size bir zararı var mı?
Sizden bir şey gidiyor mu?
Hayır
O zaman sizi zerre ilgilendirmez.

Günahı Allah'la kul arasındadır.
Rabbim bağışlayandır, merhamet sahibidir. O'nun affedemeyeceği kadar büyük bir günah yoktur.

Hal böyleyken siz kimsiniz de fani halinizle insanları yargılıyorsunuz?
Aman diyeyim büyük konuşmayın. Bir anda şaşırır da kınadığınızı yaşarsanız yazık olur.

Son düzenleme:
Gercekten 10 kisiden 9 u bakire degil midir ?? Oyleyse korkunc bi rakam bu

Arkadaş istatistikçi değilse boşa konuşuyor,ben böyle olduğunu düşünmüyorum.

İstatistikçi olmaya luzum yok ki, örneğin benim etrafımda 1 tane bakire yok. Abimin hayatına giren her kadın ilk önce "sana bir şey söyleyeceğim" diye başlıyor "ben bakire değilim" diye bitiriyor...

Hepsi bana mı denk geliyor? Bugün dışarda dürüstçe bir anket yapılsa sonuç %50 nin üzerinde çıkacağına eminim...

Şimdi 15-16 yaşında çocuk gözüyle gördüğümüz ergenler yaşıyor bunu...
Çok da şaşırmamak gerek...

Aboww gormedim ben o yorumlari :) seytan ayri bi tat veriyo olmali yasak olan hersey cazip tabii.. Allah sonunuzu hayir etsin ne diyelim
Bir de,bu durumu önemseyecek ahlaksızlardan uzak dur denmiş,şaka gibi...Konu sahibi de "ağır yorumlar gelecek,kınayacaksınız da"demiş,hiç olur mu öyle şey canım,burada bu tip konu açanları rahatlatacak hazır bir ekip daima vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…