Ağır yorumlar gelecek,kınayacaksınızda hatta kimseye diyemiyorum derdimi.

Çok daha büyük sorunlar var şu hayatta..en buyk derdin bu olsun canim.Yarın birgün evlendiğinde belkide bu piskolojine gülüp gececeksin allah sağlık sihat versin.gerisi bi şekilde hallolur

neden olmasın?
siz evlenen her kadın bakire mi zannediyorsunuz?
bakire olmadan evlenen milyonlarca kadın ve bakire olmayan kadınlarla evlenen milyonlarla erkek var.
mesele bu kafadaki insanları bulabilmekte.

Elbette düşünmez. Aslam gibi erkek o. Onun elinin kiridir yediği halt. Bakire istemek onun en doğal hakkı. Erkek değil mi.

neden olmasın?
siz evlenen her kadın bakire mi zannediyorsunuz?
bakire olmadan evlenen milyonlarca kadın ve bakire olmayan kadınlarla evlenen milyonlarla erkek var.
mesele bu kafadaki insanları bulabilmekte.

Öpüş seviş mıncıklat o zar yeinde dursun ama (bunu yapan da beni ilgilendirmiyor herkesin keyfi kendine)
Ha bir de kocayı aldatmak filan da serbest ama sadece bakire olarak evlenince.
Ha bir de bir kadın bakire olarak evlenirse diğer tüm erkekler ona bacım diye bakarmış. Asla tecavüze, tacize uğramazmışlar, asla kötü anılabilecek bir iş yapmazmışlar.

Kac yasindasiniz?
Sevgilin seni sende onu seviyorsan korkacak utanilacak bisey yok yaslariniz kac bilmiyorm ama sevgiline rahat olmadigini bi nisan söz istedigini soyleyebilirsn

Bizim toplum malesef bu kafada. Ben de istesem de bu kafadayım ama değiştirmeye çalışıyorum. Erkek yapınca elinin kiri koz yapınca niye başka bir şey oluyor? Sen o an ne için birlikte oldun? Sonradan pişman olmak için mi? Birbirinizi seviyorsunuz ve o an aranızda etkileşim oldu beraber oldunuz. Sen zevk aldın mı? Mutlu oldun mu? Gerisi boş. Az beklenti çok mutluluk.

Yaa arkadaşlar işte.. Yapanları iğrenç diye yaftalarsanız başınıza gelince ben igrenç miyim beni kınamayın dersiniz.. Bu utanılacak bir şey değil. Kendine fazla yükleniyorsun.Olan olmuş.

Şimdi 21 yaşındasın, kaç yaşında birlikte oldun ?
Hiç kendini hırpalama, Allaha sığın, her şey kader, olması gerekiyordu oldu. Dik dur, sen dik durursan bu konuda kimse sana bir şey diyemez. Mesleğini eline al, para kazan, bak o zaman sıra olurlar kapında evlilik icin.
Erkekler bakir sanki, bakir erkek var mı bilmiyorum, yoktur herhalde, takma kafana

Aileleri tanıştırın yüzük takın imam nikahı kıyın. Bu yaptığınızı meşrulaştırmaz belki ama vicdanen çok kötü hissediyorsunuz belki biraz rahatlarsınız böylelikle..

Erkekler böyle düşünüyo işte. Bekaret önemsiz diyenler yurtdışında mı yaşıyor ben bilemedim.

Erkeklerin nasıl düşündüğünün önemi yok.
Onlara sorsan biri yazlık biri kışlık 2 hatunum olsun, hem etim olsun hem pastam dursun.
Canları nasıl istiyorsa öyle düşünsünler.
Kadın cinsi erkeklerin beklentilerine göre mi yaşamalı?
Ya da bir kadın sırf bakire değil diye hayatı mı kararmalı. Yapmayın ne olur. En azından kadın kadına yapmasın bunu.

İşte ben hiç duymadım görmedim de o milyonlarcadan 1 tane
Ben bir tane gordum ama hepsi o kadar iste. Turk erkegi genel olarak kabullenemiyor ama hic yok da diyemeyiz. Kendi cevreni olusturmakla alakali diye dusunuyorum, tabi rol yapanlari da var ayirt etmek gene sana kaliyor

Hiçbir insan evlenmez mi? Ne alakası var. Kimseye geçmişini anlatmak zorunda bile değilsin. Bir psikopatla evlenmezsen tabii.

Utanılacak birşey yok. Olmuş bitmiş yani. Yaparken utanmadıysan yaptıktan sonra utanmana gerek yok. Hayatına girecek insan seni böyle kabul eder.

Anlamadım yani neyin pişmanlığını yaşıyorsun ? Cinsel ilişkinin mi yoksa tüm ilişkinin mi ?

Bence eğer ayrıldıysan ve düzelicek gibi değilse sen verdiğin yıllara pişmanlık duy.

İnsan seviştiği için kendine bu hale neden sokar.

Ben de bakire evlenmedim, çevremde de bakire evlenen yok ama çevrem çalışan kariyerli kadınlardan oluşuyor, yalnız yaşıyorlar maddi sorunları yok yatırım olarak araba almış işte klasik iş kadınları, böyle bir çevrede olunca bekaret önemsiz kalıyor. Bu tarz bi ortamda değilsen yurdum insanı bekarete takılır, çevreni iyileştir yüksek lisans yap, bir çok farklı insanla tanışabilirsin bu sayede ve bakış açın değişir.

İşte ben hiç duymadım görmedim de o milyonlarcadan 1 tane

Ben bir tane gordum ama hepsi o kadar iste. Turk erkegi genel olarak kabullenemiyor ama hic yok da diyemeyiz. Kendi cevreni olusturmakla alakali diye dusunuyorum, tabi rol yapanlari da var ayirt etmek gene sana kaliyor
yapmayın etmeyin, benim tanıdığım böyle bir sürü insan var
evet maalesef cinsellik konusunda ülkece çok geriyiz, çok tabu bizde
ama bu kadar az da değiller. milyonda bir değiller, toplamda 1 görülecek kadar değiller…

Dedim ya cevreye gore degisir diye, ornegin benim cevremin genis oldugu soylenemez. O yuzden daha cok ulke geneline gore yorum yapabiliyorum, ki zaten ben asla erkekler boyledir, kadinlar ona gore davransin da demem.

Böyle konuları sevmiyorum, okuyunca da bir sinir geliyor bana:)
Bile isteye yaptınız, tadını çıkardınız şimdi dövünmenin elleri dizlere vurmanın anlamı yok. Bekaret geri mi gelecek, hayır:) Arkasında durmayacağınız şeyleri yapmayın. Size göre bir hata oldu yaptınız diyelim, o zaman da arkasında durun. Kendi içinizde pişman olsanız bile ''Ben yaptım, arkasındayım!'' deyin. Arkasında olursanız sizi istemese dahi en muhafazakarı bile saygı duyar, yok eğer bu sebepten kendinizi ezerseniz en serbesti bile bunu koz olarak kullanır. Yaptınız oldu bitti, beden sizin, kızlık sizin.Güçlü durun, artık herkes bunu yaşıyor. Sizin kızlığınızdan kime ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…