Ağır yorumlar gelecek,kınayacaksınızda hatta kimseye diyemiyorum derdimi.

saribaykuss

Arafta..
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
485
160
103
28
Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?

Ya sacmalama, sevdigin adam adam cikmamis bosver, bu da unutulur,onunse kocaman hayat,yeni asklar,dogru duzgun insanlar girecek,igrenc bir insan falan degilsin,toplakendini canim sadece askta kirilmissin o kadar, su bakirelik olayi ea sacma, zar igin evlenecek adam hic evlenmesin daha iyi,zar ın durup sevisede bilirdin, tek sorun zar mi, gerekirse psikolojik destek al cik şu bunalimdan

Kendimi bunalıma soktum,çunku bekaretini kaybetmis insanlara halk arasında ağza alınmıcak şekilde değişik suçlamalar konuşmalar yapılıyor kendimi çok kötu hissediyorum gözüme uyku girmiyor

Hiç uzulme bosver insanin basina neler geliyo sen sevdiginle yapmissin hayat bu yani hic dusunme bnce ilk gunler boyle olur zaman la alısirsin bende kocamla ilk yaptigmizda 1 ay psikolojim boZulmstu

Sevişmek suç değildir. Nedir sizi bu kadar üzen?
Adam mı öldürdünüz, hırsızlık mı yaptınız?
Yaşınız genç henüz ama biraz olgunlaşınca önemli olanın bekaret değil karakter olduğunu anlayacaksınız.
Sevgilinizle evlenebilirsiniz tam aksi de olabilir kader nihayetinde ancak ne olursa olsun bu durum sizi kötü biri yapmaz.

Kendimi bunalıma soktum,çunku bekaretini kaybetmis insanlara halk arasında ağza alınmıcak şekilde değişik suçlamalar konuşmalar yapılıyor kendimi çok kötu hissediyorum gözüme uyku girmiyor
Ayyyy halka bakarsan nelee neler soyleniyo ama gerceklere bak, sen degeelisin üzme kendini, bi topla kendini, inan o kadar saa biseye uzuluyosunki ilerde sende farkedeceksin, akli basinda mantiki hicbir erkek karım bakire olsun illa demez, cunku zar namuslu namussuz olayi degil, ha 24 saat seviş zar kalsin, bu cok mu namuslu halk arasina gore:) sevgilin dedigin adam kalbini kirmis,buda gecicek,uzme bu kadar kendini

Hiç uzulme bosver insanin basina neler geliyo sen sevdiginle yapmissin hayat bu yani hic dusunme bnce ilk gunler boyle olur zaman la alısirsin bende kocamla ilk yaptigmizda 1 ay psikolojim boZulmstu
Ama "kocam" diyorsun benim sevgilim evli olsaydık böyle psikolojim bozulmazdi ama değişik düsünceler icerisindeyim utanıyorum herkesin suratina bakarken vicdan azabi cekiyorum

Ailemin yüzüne bakarken evde çok utanıyorum hicbirinin haberi yok ama gozlerinin icine bakamiyorum odama kapadim kendimi,sevdigim adamla bunu yasadigim adamla evlenmek niyetim tabikide ama ya o olmazsa ileride evlenecegim insan ya baskasi olursa bunu ogrendiginde o kisi beni terkederse herkes bana kotu gozle bakarsa cok degisik dusuncelere daldım Allaha dua ediyorum bunu yasadigim ilkim sevdigimle evleneyim diye

Ama "kocam" diyorsun benim sevgilim evli olsaydık böyle psikolojim bozulmazdi ama değişik düsünceler icerisindeyim utanıyorum herkesin suratina bakarken vicdan azabi cekiyorum
Bizde evlenmeden once yaptik 8 ay sonra evlendik bende cok uzuldum ilk zamanlar dunya basima yikilmis gbiydi kendimi farkli hissediyodum anliyolar gbi falan sonra artik alistim ve artik ger donus olmadigi icin hayatimiza devam ettik artik tamamen onun oldun cok guzel bsy degilmi cook özel bence.

Cok iyi anlamissiniz beni kalbimi kiracak davranislarda bulundu tartistik ayrildim bende bu psikolojiye girdim ya sonumuz olmazsa bekaretimde yok kimse yuzume bakmaz diye zar tabikide her şey degil ama gunumuzde çoğu insan ona gore değerlendiriyo bayanları

İnşallah evlenirsiniz ama evlenmeseniz de dünyanın sonu değil.
Yüzlerine bakamayacak bir durum yok.
Zavallı kadın cinsi. Her yük bu cinsin sırtında.

Aşık olduğun sevdiğin insanla yaşamak evet bambaşka çok özel bir duygu ama aramız bozuk ben çok sinirli ve kırgınım bu psikolojiye soktum kendimi bunu yaşadığım insanla ya evlenemezsem diye senin adina cok sevindim yasadigin insanla evlenmissin ne kadar sanslisin

Kendini bukadar suclama .sakin ol.olan olmuş.yakında barısırsınız evlenirsiniz 4yıl az bir süre degil.tanımıssındır.diyelimki olmadı yine dünyanın sonu degil.

takma kimseyi seni bi uzvun azalmadı sonuçta azalsada millete ne seni seven böyle sevsin bu kadar basit benim arkadaş neler yaşadı şimdi evli çocuk yapmayı düşünüyorlar vicanına gelince işte o en ağırı tövbe et bol bol dua et dinine yönel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…