- 21 Mart 2017
- 455
- 225
- 53
- 31
- Konu Sahibi saribaykuss
Muhakkak kötü şeyler yazan olacaktır ama insan kınadığını yaşamadan ölmez, o yüzden umarım yorum yapan kk üyeleri kendilerini ve çocuklarının böyle birşey yaşama yapma ihtimaline karşı daha dikkatli yorum yaparlar.Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
Öncelikle merhaba, yaptığınız doğru değil ki yaş olarak çok küçüksünüz. Hata olarak nitelendirilen şey 1 kez olur yani son olur eğer 2 ...3.. gibi sıralanacaksa hata olmuyor malesef bile bile yapılan bir duruma dönüyor.
21 yaş için şuanda kendini geliştirme iyi bir okul gibi şeyler yada kariyer planları yapman gerekiyor bence..
İnsanlar yanlış yapabilir kendini suçlama ama dediğim gibi hata 1 kez olur yani son olur.
Erkek arkadaşınla konuşup devamının olmayacağını belirmelisin bence.
O senle evlenmeyen erkekler yada böyle düşüneceğin düşündüğün adamlar bakir miyiş ki sen bu kadar kendine dert ediyosun bunu? İnşallah erkek arkadaşınla evlenirsin ama evlenmeme durumuna ihtimalen iyi bir okul iyi bir iş güzel bir çevre ve iyi insanlar olmalı ki yanında hem sen güçlü olasın hemde çevrende öküz erkek olma ihtimali azalsın.
Herşey bekaret demek değil. Bekareti olupta neler neler yapanlar var namusluyum edepliyim bakireyim diyip övünen