- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
Gercekten 10 kisiden 9 u bakire degil midir ?? Oyleyse korkunc bi rakam buSen bunu bile isteye içinden gelerek yaptın neticede zorla olmadı, isteyerek yaptığın hiç bir şeyden pişman olma...
Şimdi bu psikolojide olman tamamen saçmalık...
Kimsenin ahlak bekçisi değilim ama sokaktan 10 tane kız çevirsen 9 tanesi ilişki yaşamıştır...
Şimdi herkes herşeyin farkında...
Önemli olan pişman olmamak...
Ayy çok yakışıklı canım çekti dur yatayım, ayy bu da çok yakışıklı bununlada bir yatayım kafasında günde kaç kişiyle yatanlar var. Onlar rahat relax iken sen hiç takma...
Arkadaş istatistikçi değilse boşa konuşuyor,ben böyle olduğunu düşünmüyorum.Gercekten 10 kisiden 9 u bakire degil midir ?? Oyleyse korkunc bi rakam bu
Bence evliliği beklemeliydin. Şimdi seni her şekilde çantada keklik görecek. Artık ne çıkarsa bahtına son pişmanlık fayda etmiyor
Böyle sizin güveninizi kazanmayan insanla el ele bile tutuşmamalisinız.Mesele zar veya evlenip evlenmemekte değil mesele güven meselesi.Kendine gelmesi gereken kisi o canım askerden geldi kac ay gecti gezmekten kafasini kaldiramiyo evlenme adina yaptigi hicbir sey yok ben 4 senemi gecirdigim insani taniyamiyorum neye uzulecegimi sasirdim
Ya garip olanda su ki.. gunah degil suc degil diye savunularak mesrulastirilmasi.. gayette gunah aslinda daaaa ama iste modern cagimizda hepbenim bedenim benim kararim deniyor..bu kizin belliki cevresi ailesi bu konularda baskici.. kime ne demek dogru gelmiyo bana acikcasi..Arkadaş istatistikçi değilse boşa konuşuyor,ben böyle olduğunu düşünmüyorum.
Tüm hayatınızı görevi sadece vajinaya mikrop kaçmasını engellemek olan uzuv bile sayılmayacak bir deri parçasına bağlamaya ne kadar meraklısınız. Acaba bu işi yaptığın adam da senin gibi ah vah ediyor mu. Artık kimseyle evlenemem diyor mu. Bu cağda artık böyle şeyler okumaktan midem bulanıyor yeminle.Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?