• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır yorumlar gelecek,kınayacaksınızda hatta kimseye diyemiyorum derdimi.

Sen bunu bile isteye içinden gelerek yaptın neticede zorla olmadı, isteyerek yaptığın hiç bir şeyden pişman olma...

Şimdi bu psikolojide olman tamamen saçmalık...

Kimsenin ahlak bekçisi değilim ama sokaktan 10 tane kız çevirsen 9 tanesi ilişki yaşamıştır...
Şimdi herkes herşeyin farkında...

Önemli olan pişman olmamak...

Ayy çok yakışıklı canım çekti dur yatayım, ayy bu da çok yakışıklı bununlada bir yatayım kafasında günde kaç kişiyle yatanlar var. Onlar rahat relax iken sen hiç takma...

ya evladım bu işi yaparken zevk aldın mı aldın ,sonrasında bu neyin tribi allasen,böyle bi ortalığı canısı canısı kokutmayın yahu:KK53:

Bu sadece kadinlarin korkusu çünkü erkekte zar yok. Erkekler bin kere ilişkiye de girse evlenecekleri insan bunu asla öğrenemeyecek. Bu sadece senin değil birlikte olduğun insanin da sorunu. Hayat felsefen dine bakış açın nedir bilemem ama ailenin ve çevrenin evlilik öncesi ilişkiye bakışı tersse işin zor demektir.

Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?

Bence evliliği beklemeliydin. Şimdi seni her şekilde çantada keklik görecek. Artık ne çıkarsa bahtına son pişmanlık fayda etmiyor

Sen bunu bile isteye içinden gelerek yaptın neticede zorla olmadı, isteyerek yaptığın hiç bir şeyden pişman olma...

Şimdi bu psikolojide olman tamamen saçmalık...

Kimsenin ahlak bekçisi değilim ama sokaktan 10 tane kız çevirsen 9 tanesi ilişki yaşamıştır...
Şimdi herkes herşeyin farkında...

Önemli olan pişman olmamak...

Ayy çok yakışıklı canım çekti dur yatayım, ayy bu da çok yakışıklı bununlada bir yatayım kafasında günde kaç kişiyle yatanlar var. Onlar rahat relax iken sen hiç takma...
Gercekten 10 kisiden 9 u bakire degil midir ?? Oyleyse korkunc bi rakam bu

Kendine gelmesi gereken kisi o canım askerden geldi kac ay gecti gezmekten kafasini kaldiramiyo evlenme adina yaptigi hicbir sey yok ben 4 senemi gecirdigim insani taniyamiyorum neye uzulecegimi sasirdim
Böyle sizin güveninizi kazanmayan insanla el ele bile tutuşmamalisinız.Mesele zar veya evlenip evlenmemekte değil mesele güven meselesi.
Şayet siz ondan emin olsaydınız bu kadar üzülmez aranız açık bile olsa daha rahat olurdunuz .Demek ki ilişkinizde eksikler çok.

şu genç kızları şu hale düşürenlerin Allah belasını versin bu nedir ya... şu zihniyete şu düşünceye bak! kızın yazdığı ilk mesajı tekrar tekrar okuyun ve toplumun insanlarımızı ne hale getirdiğini bir kez daha görün.

istedin.
yaptın.

kime ne?

Arkadaş istatistikçi değilse boşa konuşuyor,ben böyle olduğunu düşünmüyorum.
Ya garip olanda su ki.. gunah degil suc degil diye savunularak mesrulastirilmasi.. gayette gunah aslinda daaaa ama iste modern cagimizda hepbenim bedenim benim kararim deniyor..bu kizin belliki cevresi ailesi bu konularda baskici.. kime ne demek dogru gelmiyo bana acikcasi..

Canım benim eğer Sevgilin adamsa zaten seni yarı yolda bırakmaz olan olmuş dinimizce gunah ama Allah pişman olupta tovbe eden herkesin tovbesini kabul eder Şüphesiz kendine pis ğözüyle bakma kimsenjn seni kınamasınada izin Verme zaten sen pişman olmussun şu saaten erkek arkadaşın böyle bsyi tekrar isttiyecektir ama kattiyn izin Verme şu ikisi önemli ailen ve sevgilinin ailesi insalalh bi sıkıntı yaşamazsın Emin ol eger tovbe edersen Allah senin işledigin gunahtan pişman oldğunu biliyorsa senin gunahını kapatır.

Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
Tüm hayatınızı görevi sadece vajinaya mikrop kaçmasını engellemek olan uzuv bile sayılmayacak bir deri parçasına bağlamaya ne kadar meraklısınız. Acaba bu işi yaptığın adam da senin gibi ah vah ediyor mu. Artık kimseyle evlenemem diyor mu. Bu cağda artık böyle şeyler okumaktan midem bulanıyor yeminle.

Bir Sey duymustum bi büyügümden tabi canım senin yasadığınla cok farkli yanlisz anlamanı istemem . Bir zamanlar bi kadın varmış Hz omerin zamanında olnuş bu olay bu kadın kotu bir sekilde kullanilmiş pislik erkekler tarafindan tabi daha sonra kadın babasının Yanında kalıyor olan hersey icin tovbe ediyormuş artık kendie yeni bi hayat yeni bir sayfa acmiş .ve ilerkj zammalrda bi istiywni oluyormuş ama babası kızın başına gecenleri istemeyw gelen kisiye soylemek zorunda oldugunu hissediyormuş ve bunu Hz ömere gidip sormuş benim kızımın istiyeni var fakat kızım daha önce böyle boykeydi diye .Hz ömer de diyor ki Allah senin kızının olayını kapattı sen ne diye acıyorsun diyo ve git kızını istiyenine ver . BENIM cok hosuma gitmişti hic unutma nesela bu olayi demem o ki Allah seni affettikten sonra geri boş canını sıkma umarım evlenirsin vede cooook mutlu olursun

Zina büyük günahlardan biri. . Olan olmuş bi kere kimse Günahsız masum değil sevmissiniz hata deil ama işte. Kimse kendine bakmadan konuşur sen Allahtan af dile kula bakma tövbe et allah karşına hayırlı eş çıkarsın.

en nefret ettiğim konulardan birisi yapmayın o zaman arkadaşım.
yapıyosunuz sonra vah vah zorlamı yaptırdılar ortadamı kaldın anlamadım ki
evet evlenmeden onu yaşamak kadar kötü hatta iğrenç bişey yok bana göre benim düşüncem
bu senin düşüncende buysa yapmasaydın he değil diyosan zated üzülmene kendini parçalamana
gerek yok.evlenene kadar hafta da 2 belki de 3 yapmaya devam buna alışmalısın dedim ve düzeltiyorum ayrılmışsınız vah o zaman haline..

Ya burda bazi yorumları okurken kendimi avrupadaymis gibi geldi beden benim istedigimi yaparim kime ne diyenler var zaten avrupa da cinsel özgürlüğü 15 yasinda yasiyorlar onlarda evlilk diye bir problem i yok bizim ulkede de buyle yasayan kadınla r var isteyen istedigi gibi yaşayabilirsiniz ama bunu normallestirmek bunun buyle olmasini istemk bu sakıncalıdır

herkes farklı düşünebilir bu konuda.
din, ahlak, çevre çok yönlü bir konu.
dinen baktığımızda bile günahsa sana günah.
kimseye bir zarar vermedin. hata olarak gördüğün bir şey yaptın.
madem huzursuzsun, tövbe et ve unut.
birlikte olduğun adama karşı da kimseye karşı da ezik hissetme.
onunla evlenmek zorunda değilsin!
kimseye bir açıklama yapmak zorunda da değilsin.

Yorumları okumadım ama eminim normallestiren çok kişi çıkmıştır.( konu sahibi lafım sana değil hatadır olmuş Allah affetsin insa Allah.) Ama bizi biz yapan değerlerimiz.neyse yazmıyım van yiyecek halde değilim

Back
X