- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi saribaykuss
-
neden pişmansın. istedin yaptın. senden ne çaldı ki bekaretinin gitmesi. kötü biri mi oldun zulüm mü ediyorsun artık insanlara, çaldın mı katıl mi oldun ?Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
Saçmalama CNm bekaret ini kaybettin diye kötü de sen değilsin namussuz da namus bacak arasında değil o zaman bütün erkekler namussuz çünkü neredeyse hepsi ilişkiye giriyorlar bazen insan dur diyemiyor kendine oluyo ayrilmamisiniz ki belki evleneceksiniz neden hemen karamsar düşünüyorsun ki bence çok normal birşey insanın sevdiği ile olması evlenince aynı zevk olmuyor haram daha zevkli galiba :) yada gizli sevişmelerKendimi bunalıma soktum,çunku bekaretini kaybetmis insanlara halk arasında ağza alınmıcak şekilde değişik suçlamalar konuşmalar yapılıyor kendimi çok kötu hissediyorum gözüme uyku girmiyor
Ne yazdığının farkındamısın,burayı lise öğrencileri bile okuyor,"çoook güzel çoook özel"oldu olacak tavsiye de et bari.Teselli edeceğim derken ,kantarın topuzunu kaçırma...Bizde evlenmeden once yaptik 8 ay sonra evlendik bende cok uzuldum ilk zamanlar dunya basima yikilmis gbiydi kendimi farkli hissediyodum anliyolar gbi falan sonra artik alistim ve artik ger donus olmadigi icin hayatimiza devam ettik artik tamamen onun oldun cok guzel bsy degilmi cook özel bence.
burayi liseli cocuklar bile okuyor, destek olayim derken yanlis yonlendirmeler yapmayalim lutfen..Saçmalama CNm bekaret ini kaybettin diye kötü de sen değilsin namussuz da namus bacak arasında değil o zaman bütün erkekler namussuz çünkü neredeyse hepsi ilişkiye giriyorlar bazen insan dur diyemiyor kendine oluyo ayrilmamisiniz ki belki evleneceksiniz neden hemen karamsar düşünüyorsun ki bence çok normal birşey insanın sevdiği ile olması evlenince aynı zevk olmuyor haram daha zevkli galiba :) yada gizli sevişmeler
Haram daha zevkli galiba he?Saçmalama CNm bekaret ini kaybettin diye kötü de sen değilsin namussuz da namus bacak arasında değil o zaman bütün erkekler namussuz çünkü neredeyse hepsi ilişkiye giriyorlar bazen insan dur diyemiyor kendine oluyo ayrilmamisiniz ki belki evleneceksiniz neden hemen karamsar düşünüyorsun ki bence çok normal birşey insanın sevdiği ile olması evlenince aynı zevk olmuyor haram daha zevkli galiba :) yada gizli sevişmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?