Ağır yorumlar gelecek,kınayacaksınızda hatta kimseye diyemiyorum derdimi.

neden pişmansın. istedin yaptın. senden ne çaldı ki bekaretinin gitmesi. kötü biri mi oldun zulüm mü ediyorsun artık insanlara, çaldın mı katıl mi oldun ?
sakın kendini üzme, eğer ilişkinden memnun değilsen bitir.
aklı başında olan insan, seni karakterin için seven insan zar mar muhabbeti bile yapmaz..
ben de senin gibi oldum zamanında.
şu an çok güzel giden bir ilişkim var, yaza düğünümüz var allah nasip ederse, bana bir kere bile sormadı bekaret konusunu. ben söyledim daha en başta çünkü benle olmaz soğur diye düşünüyordum. neden söylüyorsun ki bunu konusunu açman bile gereksiz dedi ve bir daha konuşulmadı. ve bunu söyledikten hemen sonra beni ne kadar çok sevdiğini söyledi.
emin ol karşıma gelip daha 2. günden bakire misim diyen biri olsaydı, benim karakterimden önce önem verdiği bu olsaydı, birbirimizi bu denli sevemezdik güvenemezdik.
şunu da söyleyim beni eksik de görmüyor dünyanın en güzel insanı olduğumu düşünüyor hatta.
kimse benle evlenmez düşüncen yüzünden hayatını zindan etme. ezilip büzülme. seni gerçekten seven öyle şeylerle asla ilgilenmez.

Bu mu derdin kimse seninle evlenmeyecek diye mı? Sen gerçekten bütün bu evlenenlerin eşleri bakire mı sanıyorsun? Kalmadı o artık canım artık kolay kolay bakire kalmadı.
Ayrıca kötü birşey yapmadın uyanılacak birşey yok. Kendini bu kadar yıpratma.

Kendimi bunalıma soktum,çunku bekaretini kaybetmis insanlara halk arasında ağza alınmıcak şekilde değişik suçlamalar konuşmalar yapılıyor kendimi çok kötu hissediyorum gözüme uyku girmiyor
Saçmalama CNm bekaret ini kaybettin diye kötü de sen değilsin namussuz da namus bacak arasında değil o zaman bütün erkekler namussuz çünkü neredeyse hepsi ilişkiye giriyorlar bazen insan dur diyemiyor kendine oluyo ayrilmamisiniz ki belki evleneceksiniz neden hemen karamsar düşünüyorsun ki bence çok normal birşey insanın sevdiği ile olması evlenince aynı zevk olmuyor haram daha zevkli galiba :) yada gizli sevişmeler

Yaaa milletin dediklerini ne takıyorsun her haltı yiyip bakire kalınca madalya mı alıyorlar??? Asıl laf edenlerden şüphe et senin vücudun hiç kimseyi ilgilendirmiyor. Sevmişsin istemişsin olmamış ayrılmışsanız ne olacak ki. Sakın onunla mutlu değilsen sırf birlikte oldun diye barışma. Daha çok seveceğin bir insan mutlaka çıkar karşına bakire misin değil misin diye sormayan soranla da işin olmasın zaten.

Ya buraya yazmışsınız sayfalarca yok kendine güvenin olsun, yok senin bedenin karar senin, yok efendim namus bacak arasında değil falan filan..
Ya siz kimlere ne anlatıyorsunuz?
Cahillikle başedebilir misiniz?
Kız hayatının sonunun falan geldiğini düşünüyor.
Yazık bu şekilde yok olan hayatlara..
Yazık kendine kızlık zarıyla değer biçenlere...
Şimdi bu kız kul köle olacak o adama, olmadık düşkünlük gösterecek adamın egosunu tavan yapacak.
Kendini bişey sanan adam da sıkılacak ve gidecek bu kız da ortada kaldığını zannedecek...
Ya vallaha yazık kızım sana ya...
Bırakın artık şu cahilliği, terkedin şu cahilliği ne olur artık ya!

Basligi okuyunca evli bir adamla berabersin diye dusundum acikcasi. Ozsaygi icten gelir, benim burada yazacagim uc bes satirla kendine gelecek degilsin o yuzden fazla uzatmayacagim ama yorumlarinda dikkatimi ceken bir sey var, evlilik oncesi iliski yasayan kadinlara toplumun tepkisinden bahsetmissin, yani aslinda senin icin onemli degil bekaret. Tepki gormekten korkuyorsun. Bunun yasadigin yerden kaynaklandigini dusunuyorum, bence sen baska bir yere tasin, kimsenin kimseyi cok da umursamadigi, ne yaptigiyla ilgilenmedigi bir yere mesela.

Kinamak veya agir şeyler soylemek haddim degil, anlamadigim ve merak ettigim sey su, bekaret senin icin onemli bi kavramsa dikkat etmen gerekmez miydi?
Sonucta kimisi icin cok hassas bu konu, kimisi icin onemsiz..
Olan olmus artik, pismansan ve kaldiramiyorsan evlenmeden asla devamini getirme..

Utanacak bir şey yok. Alnında yazmıyor seviştiğin. O senin özelin. El alemi ilgilendirmez. Şu kafadan kurtulun lütfen ya. Hayatınız bitmiş gibi davranmayın. İnancın varsa artık yapmamaya tövbe edersin olur biter. Günahı da Allah ile senin aranda. Hepsi bu. Zaten bekarete önem veren bir erkekle evlenmem ben olsam. Konunun özeti hiçbir kaybın yok. Boşu boşuna hayatını karartmaya çalışma. Ha çok üzülmek istiyorsan kanser hastalarının yanına git, ne bileyim kimsesizler yurduna git. En azından toplum normları gibi aptalca bir şey yerine gerçekten üzücü bir şey için hüzünlenmiş olursun.

Ben cok kınadım seni ama sirf yaptigindan utandigin icin.ne yasadiysan arkasinda ol l bu pismanlik niye? Birini mi.aldattin hirsizlik mi yaptin? Senin ozelin seni baglar.nokta.

Ne yazdığının farkındamısın,burayı lise öğrencileri bile okuyor,"çoook güzel çoook özel"oldu olacak tavsiye de et bari.Teselli edeceğim derken ,kantarın topuzunu kaçırma...

Zorlami yasadim cinselligi.kendi isteginle yasadigin bir iliskiyi niye bu kadar caresiz dert durumuna getiriyorsun ki.
Insanlar yakinlasabilir ten temasi istek olusturabileceginden birlikte olabilirler.seks yapmak bu kadar kendinden utanmana sebep oluyorsa bir daha yapmazsin

burayi liseli cocuklar bile okuyor, destek olayim derken yanlis yonlendirmeler yapmayalim lutfen..
beraber olmasina olunuyor ama sonra kaldiramiyolar iste, kendilerini berbat hissediyolar, pismanlik da fayda vermiyor o zaman, mutsuz oluyolar..
herkesin taşıyabilecegi bi durum degil evlilik öncesi birliktelik..
evliyken de gayet guzel olabiliyor ayrica, askla tutkuyla ve karsindaki adamla alakali..

Haram daha zevkli galiba he?
Kun fe yekun?
İyiymiş.

Çok yanlış!
Ama çok yanlış olan ne biliyor musun? Bunu yaparken kafa olarak hazır olmadan yapmak yanlış. Belli bir olgunluğa ulaşmadan yapmak yanlış. Uzun bir ilişkim var, nasılsa evleneceğiz mantığıyla yapmak yanlış.

Bende ilk cümleleri okurken herhalde ablasının eşiyle birlikte olmuş ya da kocasını çok yakın arkadaşıyla aldatmış falan sandım. Olmuş bi şeyin önüne geçilmez kendini bu kadar kötü hissetme bence. Eğer düzelecek şeyler varsa bunun için bir yol bulmak lazım barışmak için
Olmayacaksa da olmaz

ihaleye fesat mı karıştırdın, cinayet mi işledin, hırsızlık mı yaptın? allah akıl fikir versin ya. tüh zarın gitti artık utançtan ölürsün yakında, en kıymetli şeyin çünkü. bi de evlenmeden püüüüü. artık sevgilinden ayrılamazsın da çünkü helali oldun artık, onun malı gibi bişey oldun. tüh ya gitti güzelim zar halbuki bi nikah kıyılıp ilan edilmeliydi sevişeceğiniz.

Yaşın küçük olduğu için böyle düşünüyorsun.

Hayat tecrübesi dediğimize şeye henüz ulaşmamış birisin.

Zaman içerisinde durumu kabul edeceksin.

Ama hayatı kendine zehir etme.

Bu dünyada kimler kimler evleniyor.
Sen mi evlenemeyeceksin.
Psikolojik olarak tüketme kendini.
İnsanoğlu sen hiç sevişmemiş olsaydın da sana kulp bulurlardı.

Ha benim inancıma terse gaflete geldim bunu yaptım dersen de şu an ki pişmanlığınla tövbe et af dile bir daha da yapma!

Tüketme ama kendini yaşanacak öyle güzel şeyler var ki bu hayatta inan değmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…