- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Erkeklerin nasıl düşündüğünün önemi yok.
Onlara sorsan biri yazlık biri kışlık 2 hatunum olsun, hem etim olsun hem pastam dursun.
Canları nasıl istiyorsa öyle düşünsünler.
Kadın cinsi erkeklerin beklentilerine göre mi yaşamalı?
Ya da bir kadın sırf bakire değil diye hayatı mı kararmalı. Yapmayın ne olur. En azından kadın kadına yapmasın bunu.
Bakın erkeğin nasıl düşündüğünün önemi yok diyorsunuz ama kadın kadınla da evlenecek değil ya, yine erkekle evlenecek konu sahibi. Kadının kadına bişey yaptığı yok, farkındaysanız tek bir kınamada bile bulunmadım beni ne alakadar eder. Ama böyle bekaret önemsiz deyince de dünya toz pembe olmuyor, umarım bekarete önem vermeyen birileri çıkar karşısına da. Zor yani.
Nasıl düşündüğünün önemi yok nasıl biri olduğunun önemi var.
Tüm erkekler bakir mi
Adalet bu ya arasın dursunlar
Size yargıladınız demedim zaten. Kızcağız çökmüş umudunu kırmayalım.
Düzgün adamlar var cidden. Kendi temiz kalabilmiş adamlar. Onlar da inanın ruha bakacak kadar akıllılar.
Bakın erkeğin nasıl düşündüğünün önemi yok diyorsunuz ama kadın kadınla da evlenecek değil ya, yine erkekle evlenecek konu sahibi. Kadının kadına bişey yaptığı yok, farkındaysanız tek bir kınamada bile bulunmadım beni ne alakadar eder. Ama böyle bekaret önemsiz deyince de dünya toz pembe olmuyor, umarım bekarete önem vermeyen birileri çıkar karşısına da. Zor yani.
Nasıl düşündüğünün önemi yok nasıl biri olduğunun önemi var.
Tüm erkekler bakir mi
Adalet bu ya arasın dursunlar
Size yargıladınız demedim zaten. Kızcağız çökmüş umudunu kırmayalım.
Düzgün adamlar var cidden. Kendi temiz kalabilmiş adamlar. Onlar da inanın ruha bakacak kadar akıllılar.
ben deUmarım öyle biri çıkar karşısına.
ben deUmberlee gibi düşünüyorum, var böyle erkekler
belki kendim böyle insanlar tanıdığımdan dolayı daha toz pembe bakabiliyorum sizin tabirinizle
bu konu tamamen çevreyle alakalı
ben eskiden muhafazakar bir insandım ve arkadaşlarım namaz kılan, başörtülü kızlardı
sonra benim düşüncelerim değişti ve haliyle çevrem de değişti
benim gibi olan, düşünen insanlarla yakınlaştım
burda çözüm kendine yeni bir çevre kurmakta
konu sahibinin çevresi bu meseleye takık adamlarla doluysa yapması gereken şey çevreyi değiştirmek
Umarım öyle biri çıkar karşısına.
Yaşı küçükmüş ya .. konuşmalarınla onu kendinden uzaklaştırma bence.. acele etme sakin ol.. kendisini toparlamasına izin ver .. askerden gelen biri anca toparlar kendini .. biliyorum zor ama sakin kalıp sabırla bekle derim. Baskı yaparsan daha da uzaklaşır3.5 ay olacak geleli işe başlamadı gezmekten bende doğal olarak laf sokuyorum bu duruma bi hedefimiz vardi hatirlarsan evlilik ama sen geziyosun calismiyosun diyorum kafama yatan iş bulamiyorum hic mi guvenin yok bana hersey sirasiyla olacak sen her sey bir anda olsun istiyosun bende istiyorum tabikide ama er yada geç evlenicez diyo bende evdekilerin yuzune bakamiyorum psikoloji baskı yapiyorum kendi kendime birde bu durumdan evlilige ondan acele ediyorum 22 yaşında bu arada kendisi.
Kocam diyorsun ya oda ya olmazsa diyorHiç uzulme bosver insanin basina neler geliyo sen sevdiginle yapmissin hayat bu yani hic dusunme bnce ilk gunler boyle olur zaman la alısirsin bende kocamla ilk yaptigmizda 1 ay psikolojim boZulmstu
Kocam diyorsun ya oda ya olmazsa diyor
4 yılın sonunda kolay lokma, çantada keklik gibi görecekle yuhh artık. :)
Cok gömmusum uyku sersemiKız adamda adamlık bırakmadın sakin ol:)))
Sanki adam kızla ilişkiye girince ayrılmış gibi konuşmuşsun ayrıldıklarını söylemiyor :)))
Cok gömmusum uyku sersemiKız adamda adamlık bırakmadın sakin ol:)))
Sanki adam kızla ilişkiye girince ayrılmış gibi konuşmuşsun ayrıldıklarını söylemiyor :)))
Nasıl bir çevrede yaşadığına bağlı çevrendeki insanlara yani geçmişinle ilgilenmeyen birini bulmalısın bu kişiyi bulmak zor değil kimseye geçmişi anlatmak zorunda değilsin ki bir hataydı herkes hata yapar dünyada ilk hata yapan tek insan sen değilsin akıllı olup düzgün biriyle evlenmeye bak.Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?