Affedemiyorum

Anlamadığım sanmayın anlıyorum emin olun. Erkekler çok tuhaf cidden hiç beklemeidğin jesti yaparken en göz önnüde olanı göremiyorlar. Bunun sizi sevmemesi, değer vermemesiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum

Evet tüm bunlara hiç gerek yoktu beni en çok üzen de bu. Biz gayet güzel ebeveyn olabilirdik böyle mi olması gerekiyordu. Gelse iki dk konuşsa çözülürdü ama o susmayı tercih etti yalnız bıraktı beni

Ciddi ciddi boşanmayı düşündüm o hale geldim. Babamlar memlekette değil arayıp soracaktım ne zaman varacaksınız ben de geliyorum diye. Umarım zamanla abarttığımı fark ederim
Sakin ol. Abartılcak hıcbırsey olmamıs ortada. Konusarak halolucak konular için bu kadar strese gırmene hıc gerek yok. Anın, annelıgın tadını cıkar. Konus, yardım ıste, hatta soyle sunu yap bunu yap dıye. Hee sen konustun, soyledın, ıstedın ama yapmıyor ustune sana ters davranıyorsa o ayrı bır duurum. Ama suan bu kadar celallenmeyw buyutmeyw degecek bırsey yok ortada

Evet tüm bunlara hiç gerek yoktu beni en çok üzen de bu. Biz gayet güzel ebeveyn olabilirdik böyle mi olması gerekiyordu. Gelse iki dk konuşsa çözülürdü ama o susmayı tercih etti yalnız bıraktı beni
siz de o 4 günü hayal kırıklığıyla geçirdiğiniz için çabuk atlatamamanız normal ama yanlış anlama ihtimalinizi düşünüp gözlemleyin bakalım.. sonuçta karşınızdaki de çabalıyor

Beni yalnız bırakması beni çok üzdü

Beni yalnız bırakması beni çok üzdü
İşte gercekten dusunemıyorlar. Hele ılk cocukta noldugunu dahı anlaadıklarını sanmıyorum. Gercekten bır bocalama yaşıyorlar. Dusun eve bırden aglayan ılgı ısteyen ama dılınden anlamadığın korumasız bır canlı gelıyor. Anne ıcın zorlugu degısım tartısılamaz bıle ama erkkler duz beyın duz mantık. BıraDa empatıden eksıkler. Napacagını anlayamıyor, ne dıcek kestiremiyor, onlarda bocalıyor.

Ah be kedi, bu adamdaki red flaglari soylediğimizde bize kiziyordun, çocuk için acele etme de dedik halbuki...O çocuk senin, annesi sensin, madem dünyaya geldi babasından bile koruyup kollamak artık senin görevin...Kocan şimdilik geri adım atmış ama tekrarı olursa önceden söylediklerimizi hatırla, aç gozunu lütfen ..

Konudan bağımsız bugün nedense aklıma geliverdin. " Ne kadar saf, kırılgan, düşünceli biri" diye aklımdan seni geçirirken bugün tesadüf ki tam da bu özelliğinle alakalı bir konu açmışsın.

Kusura bakma ama ben bu konuda fazla abartıp olayı fazla dramatize ettiğini düşünüyorum. Evet belki o an bebeğe kızmamalıydı ama bir an kendine hakim olamamıştır, ne bileyim çok yorgundur da o yüzden kızmıştır. Sen fazla abarttığın için adam da böyle düşünmüştür haliyle. Mesele " ben haklıyım", "hayır ben haklıyım" dönmüş resmen. Ama olay incir çekirdeğini bile doldurmaz .

Sen şu an bebeğini öpmeye bile kıyamıyorsundur, o yüzden kocanın o hareketine ayrıca sinirlenmişsindir. Ama unutma o da babası. Şu anki olay için demiyorum ama bebek bile olsa yapmaması gereken bir şey yapınca hafifçe kaş çatılıp biraz sert bir tonda " yapma, olmaz" demek gerekir.

Bu arada erkek haliyle doğuran, emziren olmadığı için senin halinden istese de tam olarak anlayamaz. Ama bak adam ne güzel demiş " emzirme dışında her şeyini ben yaparım" diye .

Afedersin "osuruktan tayyare " konular için birbirinizi üzmeyin, günlerce konuşmamak ne demek!?

Öncelikle teşekkür ederim fikirlerin için. Ben de seni seviyorum.

Evet incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey. Böyle uzatmanın bir anlamı yoktu ki. Konuşsa ben de konuşurdum yanlış anladın deseydi. Başta bu kadar tepkili değildim ama baktım günler oluyor adamın beni sorduğu baktığı yok artık ipler o zaman koptu bende. Yoksa ilk iki üç gün daha sakindim. Dördüncü gün artık dayanamadım patladım. Ben patlamasam belki yine konuşmayacaktık bilmiyorum. Artık katlanamadım.

Çok kızmadım açıkçası açtığım konularda eşimi gömenlere pek bir şey dememiş hak vermişimdir genellikle. Düşündüm tarttım iyi baba olur dedim şu an bebekle ilgileniyor bana da ilgi gösteriyor ama kalbimi çok kırdı bir kere.

Ciddi ciddi boşanmayı düşündüm o hale geldim. Babamlar memlekette değil arayıp soracaktım ne zaman varacaksınız ben de geliyorum diye. Umarım zamanla abarttığımı fark ederim
Emin ol o süreçte bir cok kadın eşini zihninde defalarca boşamıştır. Zamanla daha dengeli bir iletişim kuracaksınız 3 kişilik aile olarak.
Gececek, sadece onu bilin eşler olarak. O da tecrubesiz , biz reglimiz geciktiği anda anne olmaya başlıyoruz, babalar bunu yapamıyor. Bagırması dogru degil, ona tümden karşıyım, fakat iyi biriyse dengeyi kuracaktır

Kızdığını kabul etmiyor o şakalaşıyormuş baba oğul şakalaşmalarıymış.
Aman bu erkek milleti ayrı bir cins resmen. Birbiriyle küfürleşerek, birbirine vurup boğuşarak şakalaşan bir türden bu konuda çok bir beklentin olmasın. :))

Tabii bu demek degil ki adam çocuğuna sürekli kızsın, onu dövsün. Sadece genel bir durumu yazdım.

Adam yeni baba olmuş yazık. Bebeği yaşıtı sandı belki. :)

Son düzenleme:
Ay güldüm vallahi, yapmaması gereken bir sey derken ne mesela, pııırrrt, gırk , corrkBebiş o bee, mis kokulu tatlı kuş, yapmaması gereken ne yapabilir
Baba da ögrenecek, bebiş ögretecek ona, nasıl baba olunur:)

Benim kastettiğim bebek, yürümeye başlayan bebek.

Bebekler yürümeye başlayınca etrafını keşfetmeye başlar. Her şeyi ağzına alır veya parmağıyla kurcalar ya. Kastettiğim öyle durumlardı. Yoksa kucak bebeği dediğiniz gibi en fazla ne yapabilir? :)

O kadar haklısınız ki ben bu yüzden hiç beklemezdim eşimden çok düşünceli anlayışlı bi insan bunları nasıl yapabilir şok oldum
İnşallah halledebilirsiniz. Lütfen kendinizi yıpratmamaya çalışın. Bi anne olarak en büyük motivasyonum mutlu anne mutlu bebek demek olması. Zamanla ne demek olduğunu daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Akışına bırakın

Bir de ne söylemiştiniz ki? Ev işleri konusunda tartışırken söylenmişti çözmeden çocuk yapmayı düşünme tarzında. Çözeli yıl oldu. Başka da bana çocuk yapmadan önce iyi düşün dendiğini ben hiç hatırlamıyorum ya da tam olarak neye gözümü açmam gerekiyor onu da anlamadım

Ben sizi doldurmak istemem ama daha 2 haftalik bir bebek mamasini icemiyor diye sana soyle yaparim yumrugu vururum demesi gercekten normal gelmedi. Yenidogan doneminde insan yumrugumu vurarim nasil diyebilir aklim almadi. Oyşş minnoş icemiyomusun diyip yardim etmek varken... Sizi hakli buldum yani. Ama buna takilip lohusaliginizi kotu gecirmeyin. Hatasini anlamis gibi duruyor. Bu surecte esinize cok gorev verin herseye dahil edin.

Sen şimdi tamamen kendinle ve bebeginle ilgilen. Kocana da mutlaka sorumluluk ver ama lütfen çok dikkat et kendine ve bebişe...Sen iyi olursan çocuğun da iyi olur unutma. Sıkma canını olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…