ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

20160204_181030.jpg

Adraaa akşam yemegime bak ne yaptım ben:rolleyes::KK8::KK39: adra adra
Alttakiler görülmüyor ama iki yufka ince oldu biraz kenarları parçalandı yapısti kağıda harç sulaninca ikinci postayi üç kat yaptım bende:-) 3 kat güzel oldu ama birde yufkaları yufkaci bir teyzeden aldım yufkalari baya ince ondan da olabilir :KK66: çok güzel oldular yedim bile:kk77::kk77:

Eki Görüntüle 1764311
Adraaa akşam yemegime bak ne yaptım ben:rolleyes::KK8::KK39: adra adra
Alttakiler görülmüyor ama iki yufka ince oldu biraz kenarları parçalandı yapısti kağıda harç sulaninca ikinci postayi üç kat yaptım bende:-) 3 kat güzel oldu ama birde yufkaları yufkaci bir teyzeden aldım yufkalari baya ince ondan da olabilir :KK66: çok güzel oldular yedim bile:kk77::kk77:
Oooo çok güzel görünüyor canım.:rolleyes:İki yufka hiç ince olmuyor aslında.Dediğin gibi yufkan çok ince ve tazeyse o yüzden yapışmış olabilir.Biraz az pişirmişsin ama.Ben iyi pişmiş seviyorum da.:KK48:Eline sağlık.Süper olmuş canım.:KK37:

Oooo çok güzel görünüyor canım.:rolleyes:İki yufka hiç ince olmuyor aslında.Dediğin gibi yufkan çok ince ve tazeyse o yüzden yapışmış olabilir.Biraz az pişirmişsin ama.Ben iyi pişmiş seviyorum da.:KK48:Eline sağlık.Süper olmuş canım.:KK37:
ben çok pişmiş sevmiyorum ya galiba :KK70: birde salça çok az koydum ondan da rengi açık oldu yufkada tazeydi gerçekten birde inceydi ondan 3 kat tam oldu çok teşekkür ederim tarif için :KK66:

ben çok pişmiş sevmiyorum ya galiba :KK70: birde salça çok az koydum ondan da rengi açık oldu yufkada tazeydi gerçekten birde inceydi ondan 3 kat tam oldu çok teşekkür ederim tarif için :KK66:
Ben salçalı ve iyi pişmiş severim:)Rica ederim canım.Afiyet olsun.:KK60:

Ara ilk sayfaya link koymak çok iyi fikirmis:KK66: bu arada o kapakta süper olmuş ama adra yi arda diye okudum ya:KK70:
49. sayfada sizin yorumunuzla farkettim adra oldugunu hatta bir ara erkek mi acaba diye meraktan baktım profil resmi erkek olunca :S ben şok!!
tarifler çok iyi okumaya devam hayal gücünüzü ve damak tadınızı çok sevdim ayrıca karadenli olmanıza bayıldım :)

Nerdesin canım işlerin mi var.

Çabuk dön Adracım:KK200: :KK60:

adra adra neredesin bayadır yoksun
Selam kızlar.:KK200:Geldim buradayım.:KK54:Çok çok teşekkür ederim alakanız için.:KK37:Neden bilmem biraz uzak kalmak geldi içimden.İnsanoğlu tuhaf işte hiç uzak kalamadığım bir yerden uzaklaşmak istedim.Mutfakla da aram pek iyi değil bu aralar hiç elektrik alamıyorum kendisinden.:KK48:Aşkla yeni tarifler de deneyemiyorum.Biri yapsa da önüme getirse modundayım.:KK53:Yani biraz ondan biraz bundan öyleyken böyle oldu.:KK48:

49. sayfada sizin yorumunuzla farkettim adra oldugunu hatta bir ara erkek mi acaba diye meraktan baktım profil resmi erkek olunca :S ben şok!!
tarifler çok iyi okumaya devam hayal gücünüzü ve damak tadınızı çok sevdim ayrıca karadenli olmanıza bayıldım :)
Yok erkek değilim.:KK48:Burada erkek üye yasak zaten.Aslında doğru isim arda.Adra tersten okunuşu.Tarifleri beğendiğinize çok sevindim.Hayal gücü yemeklerle alakalı galiba orayı pek anlayamadım.:KK53:Evet Karadenizliyim ve öyle olmaktan çok mutluyum:)Umarım 49.sayfadan sonrasını da inceleme fırsatı yakalamışsınızdır.Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.:KK37:

X