- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
tek tek bakıp görürüm cnm :)Senin icin diyet menu de eklerim o zaman canim Kullanici adin neydi ekleyince etiketlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek tek bakıp görürüm cnm :)Senin icin diyet menu de eklerim o zaman canim Kullanici adin neydi ekleyince etiketlim
Oooo çok güzel görünüyor canım.İki yufka hiç ince olmuyor aslında.Dediğin gibi yufkan çok ince ve tazeyse o yüzden yapışmış olabilir.Biraz az pişirmişsin ama.Ben iyi pişmiş seviyorum da.Eline sağlık.Süper olmuş canım.Eki Görüntüle 1764311
Adraaa akşam yemegime bak ne yaptım ben adra
Alttakiler görülmüyor ama iki yufka ince oldu biraz kenarları parçalandı yapısti kağıda harç sulaninca ikinci postayi üç kat yaptım bende 3 kat güzel oldu ama birde yufkaları yufkaci bir teyzeden aldım yufkalari baya ince ondan da olabilir çok güzel oldular yedim bile
ben çok pişmiş sevmiyorum ya galiba birde salça çok az koydum ondan da rengi açık oldu yufkada tazeydi gerçekten birde inceydi ondan 3 kat tam oldu çok teşekkür ederim tarif içinOooo çok güzel görünüyor canım.İki yufka hiç ince olmuyor aslında.Dediğin gibi yufkan çok ince ve tazeyse o yüzden yapışmış olabilir.Biraz az pişirmişsin ama.Ben iyi pişmiş seviyorum da.Eline sağlık.Süper olmuş canım.
Ben salçalı ve iyi pişmiş severim:)Rica ederim canım.Afiyet olsun.ben çok pişmiş sevmiyorum ya galiba birde salça çok az koydum ondan da rengi açık oldu yufkada tazeydi gerçekten birde inceydi ondan 3 kat tam oldu çok teşekkür ederim tarif için
canım farklı bişey istiyordu ya bu aralar çok iyi oldu bu ama olsunBen salçalı ve iyi pişmiş severim:)Rica ederim canım.Afiyet olsun.
Arada değişiklik iyidir.canım farklı bişey istiyordu ya bu aralar çok iyi oldu bu ama olsun
adra nerelerdesin canim Bi yaramazlik yoktur ins
Adra sen de uzun süredir gelmemişsin, bir sorun yoktur umarım
Kızlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim.İyiyim çok şükür.Döneceğim inşallah:)Özledim hepinizi.Adra harbiden yoksun Nerelerdesin
Nerdesin canım işlerin mi var.Kızlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim.İyiyim çok şükür.Döneceğim inşallah:)Özledim hepinizi.
Çabuk dön AdracımKızlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim.İyiyim çok şükür.Döneceğim inşallah:)Özledim hepinizi.
49. sayfada sizin yorumunuzla farkettim adra oldugunu hatta bir ara erkek mi acaba diye meraktan baktım profil resmi erkek olunca :S ben şok!!Ara ilk sayfaya link koymak çok iyi fikirmis bu arada o kapakta süper olmuş ama adra yi arda diye okudum ya
Nerdesin canım işlerin mi var.
Çabuk dön Adracım
adra nerdesin ya
adra nerdesin.
Selam kızlar.Geldim buradayım.Çok çok teşekkür ederim alakanız için.Neden bilmem biraz uzak kalmak geldi içimden.İnsanoğlu tuhaf işte hiç uzak kalamadığım bir yerden uzaklaşmak istedim.Mutfakla da aram pek iyi değil bu aralar hiç elektrik alamıyorum kendisinden.Aşkla yeni tarifler de deneyemiyorum.Biri yapsa da önüme getirse modundayım.Yani biraz ondan biraz bundan öyleyken böyle oldu.adra neredesin bayadır yoksun
Yok erkek değilim.Burada erkek üye yasak zaten.Aslında doğru isim arda.Adra tersten okunuşu.Tarifleri beğendiğinize çok sevindim.Hayal gücü yemeklerle alakalı galiba orayı pek anlayamadım.Evet Karadenizliyim ve öyle olmaktan çok mutluyum:)Umarım 49.sayfadan sonrasını da inceleme fırsatı yakalamışsınızdır.Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.49. sayfada sizin yorumunuzla farkettim adra oldugunu hatta bir ara erkek mi acaba diye meraktan baktım profil resmi erkek olunca :S ben şok!!
tarifler çok iyi okumaya devam hayal gücünüzü ve damak tadınızı çok sevdim ayrıca karadenli olmanıza bayıldım :)