ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

:KK70: :KK70:
Naptin canim ? Alisveris nasil gecti :KK55: :)
Gezdik ablamlarla.Birşey bulamadım.Annemin deyimiyle çul çaput doluydu.:KK48:Çarşıdaki mağazalarda daha güzel şeyler var.Avm'lerde pek birşey bulamıyorum ben.En güzel yanı yediğimiz yemekti.:KK70:

Gezdik ablamlarla.Birşey bulamadım.Annemin deyimiyle çul çaput doluydu.:KK48:Çarşıdaki mağazalarda daha güzel şeyler var.Avm'lerde pek birşey bulamıyorum ben.En güzel yanı yediğimiz yemekti.:KK70:

Afiyet olsun canim :KK19: Bende alisveris tercihimi carsidan yana kullanirim genelde , avm ler hem kisitli hem cok pahali :/ Carsida bool cesit , bi suru magaza , rengarenk vitrinler , her butceye uygun cesit .... Off alisverisim gelmis ,fena aserdim :KK53: :KK70:

Afiyet olsun canim :KK19: Bende alisveris tercihimi carsidan yana kullanirim genelde , avm ler hem kisitli hem cok pahali :/ Carsida bool cesit , bi suru magaza , rengarenk vitrinler , her butceye uygun cesit .... Off alisverisim gelmis ,fena aserdim :KK53: :KK70:
Evet canım hem pahalı hem çeşit az oluyor avm'lerde.Alışveriş bir bayan için devamlı aşerme sebebidir:)

Nasılsın bu arada Nur'cuğum.:KK60:Yarışmada birinci oldun dimi.Çok tebrik ederim canım.:KK200:

Elmalı pastanın tarifini aşağıdaki linkte vermiştim.Bu da farklı bir şekli.Güneş de ne güzel vurdu tepsiye:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/adra-nin-tarif-defteri.878668/page-11

20160203_120912.jpg

20160203_125412.jpg

Son düzenleme:
Ben 6 aydır dıyetteyım dıyet arkadasımı burda gorunce bır baktım cok guzel tarıfler hedefıme az kaldı pızzayı ozaman denıycem kesınlıkle ellerınıze sağlık
Hedefinize az kalması çok güzel.İnşallah pizza yiyeceğiniz gün de gelir çabucak.Tarifleri beğendiğinize sevindim.Teşekkür ederim.:KK37:

X