Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam merhaba güle güle.
Gezmeye gidiyorum.Bir alışveriş merkezi yapayım.
Gezdik ablamlarla.Birşey bulamadım.Annemin deyimiyle çul çaput doluydu.Çarşıdaki mağazalarda daha güzel şeyler var.Avm'lerde pek birşey bulamıyorum ben.En güzel yanı yediğimiz yemekti.
Naptin canim ? Alisveris nasil gecti :)
Kahrolsun bu diyetler.
Hiç güzel değil
Yine de diyetteyim
sen bir tanesin adraKahrolsun bu diyetler.
D iyet yapa yapa
İ ncecik olacağız sandık
Y emedik içmedik
E lmayla armutla idare ettik
T abi yine ve yine eriyemedik.
Çok mersi canım.sen bir tanesin adra
Gezdik ablamlarla.Birşey bulamadım.Annemin deyimiyle çul çaput doluydu.Çarşıdaki mağazalarda daha güzel şeyler var.Avm'lerde pek birşey bulamıyorum ben.En güzel yanı yediğimiz yemekti.
Kahrolsun bu diyetler.
D iyet yapa yapa
İ ncecik olacağız sandık
Y emedik içmedik
E lmayla armutla idare ettik
T abi yine ve yine eriyemedik.
Evet canım hem pahalı hem çeşit az oluyor avm'lerde.Alışveriş bir bayan için devamlı aşerme sebebidir:)Afiyet olsun canim Bende alisveris tercihimi carsidan yana kullanirim genelde , avm ler hem kisitli hem cok pahali :/ Carsida bool cesit , bi suru magaza , rengarenk vitrinler , her butceye uygun cesit .... Off alisverisim gelmis ,fena aserdim
Türkiye'deki kadınların yüzde doksanına uyuyor zannımca.Hahah bu tam bana uyan güzide bir şiir oldu
Türkiye'deki kadınların yüzde doksanına uyuyor zannımca.
Yani.Genelde diyetlerimiz pazartesi başlar salı sona erer.Ama sorsan herkes diyettedir.
Siz de diyettesiniz dimi. Diyet pizza da var.Pızzaya bayıldım aglıycam vallabakıp goz doyurmaktan baska care yok
Siz de diyettesiniz dimi. Diyet pizza da var.
Yani.Genelde diyetlerimiz pazartesi başlar salı sona erer.Ama sorsan herkes diyettedir.
Hedefinize az kalması çok güzel.İnşallah pizza yiyeceğiniz gün de gelir çabucak.Tarifleri beğendiğinize sevindim.Teşekkür ederim.Ben 6 aydır dıyetteyım dıyet arkadasımı burda gorunce bır baktım cok guzel tarıfler hedefıme az kaldı pızzayı ozaman denıycem kesınlıkle ellerınıze sağlık
Dimi pazartesi akşam da bitebilirdi.Salıya kadar devam ettirebilenler büyük başarı sahibi