- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Dimi pazartesi akşam da bitebilirdi.
Daha kötüsü öğlen bile bitebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi pazartesi akşam da bitebilirdi.
Evet canım hem pahalı hem çeşit az oluyor avm'lerde.Alışveriş bir bayan için devamlı aşerme sebebidir:)
Nasılsın bu arada Nur'cuğum.Yarışmada birinci oldun dimi.Çok tebrik ederim canım.
Ben de iyiyim canım çok şükür.Evet gerçekten çok güzel yemekler vardı yöresel kategorisinde.Ben balık severim tabiki.Çünkü babam balıkçıydı.Canlı canlı gelirdi balıklar.Çocukluğumda kahvaltıda balık kızartıp yediğimizi bilirim.Babam da evde balık varsa kahvaltıda mutlaka yaptırıp yerdi.Ama kategoriye katılmayacağım.Bizde balık ya kızartılır ya fırında ızgara ya da sebzeli ekşilisi yapılır.Yani alengirli tariflerim yok:)Tesekkur ederim canim ,iyiyim Sen nasilsin ?
Sagol tesekkurler ,yoresel yemeklerin hepsi harikaydi Yeni kategori balik , sen severmisin balik turlerini ?
Ben de iyiyim canım çok şükür.Evet gerçekten çok güzel yemekler vardı yöresel kategorisinde.Ben balık severim tabiki.Çünkü babam balıkçıydı.Canlı canlı gelirdi balıklar.Çocukluğumda kahvaltıda balık kızartıp yediğimizi bilirim.Babam da evde balık varsa kahvaltıda mutlaka yaptırıp yerdi.Ama kategoriye katılmayacağım.Bizde balık ya kızartılır ya fırında ızgara ya da sebzeli ekşilisi yapılır.Yani alengirli tariflerim yok:)
Evet canım öyleyiz:)Ben de kahvaltı sofrası bekliyordum.Kazen müdahale mi etti noldu anlamadım.Senin de hevesin kursağında kaldı.Bir türlü kısmet olmadı sana kahvaltı sofrası hazırlamak.Oh tam baliksever bi ailesiniz desene ,kategori tam senlikmis aslinda :) Bende kizartma disinda balikli tarif bilmem.Kategori kahvaltiydi sonradan baliga dondu Kahvalti masasi olarak bekledigim yerde balik kategorisini gorunce cin carpmisa dondum yeminle
Evet canım öyleyiz:)Ben de kahvaltı sofrası bekliyordum.Kazen müdahale mi etti noldu anlamadım.Senin de hevesin kursağında kaldı.Bir türlü kısmet olmadı sana kahvaltı sofrası hazırlamak.
Bir dahaki kategoriye olur inşallah.Allah korusun söyleme öyle şeyler.Sosisli birşey mi yapacaktın?Bende anlamadim ya Artik baska bahara Kahvalti diye diye gocup gidicem su dunyadan Sosislerimin boynu buyuk kaldi ,uhuuu
Bir dahaki kategoriye olur inşallah.Allah korusun söyleme öyle şeyler.Sosisli birşey mi yapacaktın?
Onu denemiştim ben.Yuvarlak yuvarlak çubuklara geçiriyorsun dimi.Güzel oluyor.İnsh canim :)
Sosisli milfoy istediydi cocuklar ,onu cesit olarak yapcaktim ,yarin yaparim artik
Onu denemiştim ben.Yuvarlak yuvarlak çubuklara geçiriyorsun dimi.Güzel oluyor.
Face adresim var.Ama pek aktif sayılmam:)Evet aynen ,benimkiler bayiliyor Peki senin sosyal medya hesabin falan var mi canim ?
Face adresim var.Ama pek aktif sayılmam:)
Ben feyse alıştım ama twitter ve ingtagram bana göre değil.Resim yüklemeyi pek sevmiyorum.Evet ya burası baba ocağı.At koştur dur istediğin yerde.Ne zor sosyal medya mevzulari , kk alistim oralarda kendimi kaybolmus gibi hissediyorum Burasi ne rahat , heryeri biliyorum herkesi taniyorum Babamin evi misali
Ben feyse alıştım ama twitter ve ingtagram bana göre değil.Resim yüklemeyi pek sevmiyorum.Evet ya burası baba ocağı.At koştur dur istediğin yerde.
Bir de sen yemek bloğu mu açtın canım?
Aaa niye bıraktılar ki.Bence ters birşey vardır o işte.Linki atabilirsen sevinirim.Ben de takip ederim üyelik gerekmiyorsa.Bu arada hayırlı olsun canım.Blog acamadim ama instagram actim canim , sunum resimler ve daha onceden cektigim birikmis tarif ve resimleri falan ekliyorum .Blog isi mesakkatli ,bi sureligine rafa kaldirdim.
3 gun icinde o kadar paylasim yaptim ki beni takibe alanlar takibi birakti Guleyim mi uzuleyim mi bilemedim
Aaa niye bıraktılar ki.Bence ters birşey vardır o işte.Linki atabilirsen sevinirim.Ben de takip ederim üyelik gerekmiyorsa.Bu arada hayırlı olsun canım.
Hadi ya üyelik mi gerekiyor.Buraya da eklesene yaptıklarını.Buraya giren de çok fazla.Belki üye olurum ilerde.Tanıdık değillerse boşver gitsin.Senin güzel yemeklerinden onlar mahrum kalır.Uyelik gerekiyor malesef canim kullanici adim Pembe__mutfak , bi gun kullanmaya baslarsan bana arkadas olursun
Bilmem ki ,bi anda takibi biraktilar Artik gelseler de ben kabul etmem
Hadi ya üyelik mi gerekiyor.Buraya da eklesene yaptıklarını.Buraya giren de çok fazla.Belki üye olurum ilerde.Tanıdık değillerse boşver gitsin.Senin güzel yemeklerinden onlar mahrum kalır.
sanırım diyet yaparken takip ederek hayatımın hatasını yaptım sanırımUyelik gerekiyor malesef canim kullanici adim Pembe__mutfak , bi gun kullanmaya baslarsan bana arkadas olursun
Bilmem ki ,bi anda takibi biraktilar Artik gelseler de ben kabul etmem
sanırım diyet yaparken takip ederek hayatımın hatasını yaptım sanırım