ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Beni bu topige kim çağırdı ise Allah onu 500 kilo yapsın :KK14:

bu ne bacım gece gece hepsinden istedi canım adra naptin sen marifetli aşçım :KK50:

bak şiir yazdım sana :)
Ben değil Kazen çağırdı.:KK53:O 500 kilo olsun diyeceğim ama diyemiyorum.:KK70:

Bana şiir zaten tek kişisin.:oops:Onun için yerin bende hep özel olacak.:KK48:Teşekkür ederim kadesa.:KK200:

Adra beğenmekten başım döndü:confused:
Harika bir topik,zaten bu sayfanın gizli saklı müdavimiyim,okuyup kaçıyorum:KK53:Denediklerim olunca resimler atarım,hepsinin görüntüsü gibi lezzetinde harika olacağından hiç şüphem yok.:kk77:Kolay gelsin canım:KK200:

Adra beğenmekten başım döndü:confused:
Harika bir topik,zaten bu sayfanın gizli saklı müdavimiyim,okuyup kaçıyorum:KK53:Denediklerim olunca resimler atarım canım,hepsinin görüntüsü gibi lezzetinde harika olacağından hiç şüphem yok.:kk77:Kolay gelsin canım:KK200:
Demek gizli gizli okuyup kaçıyordun.:KK48:Bunu öğrendiğim iyi oldu:)Gizli okuyanlar gizlendikleri yerlerden çıksınlar.:)Çok sevinirim canım resim eklersen.Çok teşekkürler. :KK200:

En sevdiğim şey prinç pilavı ve ekmek Canan teyze sen aç mı geziyorsun :KK70:
Tereyağı ye diyorsun bide yaw :p
Valla ne yiyor,ne içiyor,neyle besleniyor ben de merak ediyorum:)Bir de hiç ekmek,pirinç,tatlı yemediğine göre niye incecik değil onu da merak ediyorum.:KK48:

Valla ne yiyor ne içiyor neyle besleniyor ben de merak ediyorum.:)Bir de hiç ekmek,pirinç,tatlı yemediğine göre niye incecik değil onu da merak ediyorum.:KK48:

"Son ekmeği yemeyecektin evlat "
capsleri harika zaten :KK70:

Tavsiye üzerine göz gezdirdim tabiiki faydalanicağım
adracım sayfan hayırlı olsun başarılar :kk77::KK25:

X