ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

:KK53::KK53::KK53:bu yaptıklarını kim yiyor kardeşimmmm :KK53:

bu arada ellerine çok sağlık takipe alayım dedim ama millet çok yazıyo hep uyarı gelir napsamki o_O
Biz kalabalık bir aileyiz.Herkes bir dilim yese bitiyor.:KK48:

Arada bakarsın önemli değil.:KK66:

İyi akşamlar kızlar

Adra canım senin tarçınlı ceviz rüya tatlısını yaptım eşim ve annemler hepsi bayıldılar çok sevdiler hep yap dediler bundan sonra ve ben de çok mutlu oldum senin tarifin sayesinde teşekkür ederim

2015-12-28 20.25.53.png

Vay vay vaayyy... Neler varmış burada :KK48:
Biz estetik bagımlı hatunlara iyi olmadı bu yemek tarifleri fakkaattt can Boğaz'dan gelir sözünüde yabana atmamak lazım tabi :KK66:
Biraz önce iki tabak mantıyı gergin karnıma indirdiğime göre senin tariflerde Zaman'ı gelince denenir yapılır tabi :KK66:
Allah plastik cerrah doktoralarımızdan mahrum etmesin bizi :) Her ne kadar ameliyata her işlemden sonra tövbe etsekte:KK48: bu leziz tarifler yapılır yenir diyorum :KK53:
Estetik ameliyat mı?:KK17:Ben normal bir hastalık için bile doktora gitmeye çekiniyorum.Sendeki iyi cesaret canım.Güzel olalım diye kendimizi yemekten mahrum etmeyelim.Ölçülü yersek ve spor yaparsak hiçbirşey olmaz.:KK53:Teşekkür ederim güzel mesajına.:KK36:

Adra , tam ideal çerçevede bir akşam yemeği yemiş , maç izlemeye oturmuştum ki ...

O gelen mesaj içimde yeni bir şeyler yeme hissi oluşturdu , doymuştum oysa ki :mad::mad:

Sayfalara baktıkça bunu da yapacağım , bunu da bunu da diyorum :rolleyes:
Aus merak etme on dakika geçsin unutursun.:KK53:Bende de öyle oluyor.:KK70:

adra ben bazı tariflerini favorilerime eklemiştim ama sonra bildirim geldi tüm fav larım silindi anlamadım nasıl olduğunu ve bulamadım senin bu tarif topigini iyi olmuş toplu bildirim yapacağım tariflerin var ellerine sağlık birçoğunu inceledim ama fırsat bulamadım denemeye
Tesekkür ederim canım.:KK36:Bulmak çok kolay.Yemek sayfası.:KK66:

6 ve 8. Sayfada var tespit ettiklerim:)
Ekli onlar:)))

Estetik ameliyat mı?:KK17:Ben normal bir hastalık için bile doktora gitmeye çekiniyorum.Sendeki iyi cesaret canım.Güzel olalım diye kendimizi yemekten mahrum etmeyelim.Ölçülü yersek ve spor yaparsak hiçbirşey olmaz.:KK53:Teşekkür ederim güzel mesajına.:KK36:

Aus merak etme on dakika geçsin unutursun.:KK53:Bende de öyle oluyor.:KK70:

Tesekkür ederim canım.:KK36:Bulmak çok kolay.Yemek sayfası.:KK66:

Ekli onlar:)))

Evet ekliymiş pardon:)

İyi akşamlar kızlar

Adra canım senin tarçınlı ceviz rüya tatlısını yaptım eşim ve annemler hepsi bayıldılar çok sevdiler hep yap dediler bundan sonra ve ben de çok mutlu oldum senin tarifin sayesinde teşekkür ederim

Eki Görüntüle 1730214
Canım çok sevindim beğendiğinize.:21:Denediğin ve resmi paylaştığın için çok teşekkür ederim.:KK200:

Canım çok sevindim beğendiğinize.:21:Denediğin ve resmi paylaştığın için çok teşekkür ederim.:KK200:
Ne demek canım hatta Pizzanı bile denedim valla oda muhteşem di ama resim cekmeyi unuttum amaaaa bundan sonra yaptığım bütün tariflerinin resimlerini çekip atıcam inşallah

Gizli bahçem deşifre olmuş :rolleyes:
Bolluk bereket iyidir Dombik.:KK48:

adra adra ellerine sağlık
O kek öyle nasıl kabardı
Bana o mesajı kim attı
Ben buraya nasıl düştüm
Diyete yeni başladım
Nolcak şimdi :confused:
:KK48:Teşekkür ederim.:KK36:

Ya ben diyete girmeye karar vermiştim ama:cry:
Diyet bitince az az yaparsınız.:KK53:

Ayy tarifler harika. Takiptekiyim artık sayfayı. Teşekkürler adra adra
Ben teşekkür ederim.:KK36:

Ne demek canım hatta Pizzanı bile denedim valla oda muhteşem di ama resim cekmeyi unuttum amaaaa bundan sonra yaptığım bütün tariflerinin resimlerini çekip atıcam inşallah
Pizza süperdir:)Tabi canım ekle.Çok sevinirim.:KK66:

X