ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

adra sen bizden ne istiyorsun yavrım :KK53: 100 kilo mu olayım, obez mi olayım, ne olayım :KK53: tek tek bakacağım tariflere feci görünüyorlar..
Yok office niye obez olalım.:KK53:Hafta içi dünya için hafta sonu kendimiz için çalışalım.Arda Türkmen`in lafı.:KK48:Yani hafta sonu yiyelim bunları.:KK48:

Topiğiniz hayırlı olsun, yeni tarifleri sayfa aralarından bulmak zor oluyor, yeni tarifler mümkünse ilk sayfaya da eklense daha kullanışlı olmaz mı.
Teşekkür ederim.:KK68:

İlk sayfada var tarifler.:KK66:

Vay vay vaayyy... Neler varmış burada :KK48:
Biz estetik bagımlı hatunlara iyi olmadı bu yemek tarifleri fakkaattt can Boğaz'dan gelir sözünüde yabana atmamak lazım tabi :KK66:
Biraz önce iki tabak mantıyı gergin karnıma indirdiğime göre senin tariflerde Zaman'ı gelince denenir yapılır tabi :KK66:
Allah plastik cerrah doktoralarımızdan mahrum etmesin bizi :) Her ne kadar ameliyata her işlemden sonra tövbe etsekte:KK48: bu leziz tarifler yapılır yenir diyorum :KK53:

Toplu mesaj mı?:KK57:Ben oradaki yazımdan sonra gelecekler sanmıştım.:KK48:Çok teşekkürler Kazen desteğiniz için.:KK36:

Adra , tam ideal çerçevede bir akşam yemeği yemiş , maç izlemeye oturmuştum ki ...

O gelen mesaj içimde yeni bir şeyler yeme hissi oluşturdu , doymuştum oysa ki :mad::mad:

Sayfalara baktıkça bunu da yapacağım , bunu da bunu da diyorum :rolleyes:

adra ben bazı tariflerini favorilerime eklemiştim ama sonra bildirim geldi tüm fav larım silindi anlamadım nasıl olduğunu ve bulamadım senin bu tarif topigini iyi olmuş toplu bildirim yapacağım tariflerin var ellerine sağlık birçoğunu inceledim ama fırsat bulamadım denemeye

Amine bir bayana yaşı ve kilosu sorulmaz canım.:KK48:

Teşekkür ederim.:KK36:

Çok teşekkürler canım.Beklerim her zaman.:KK68:

:KK53::KK53::KK53:bu yaptıklarını kim yiyor kardeşimmmm :KK53:

bu arada ellerine çok sağlık takipe alayım dedim ama millet çok yazıyo hep uyarı gelir napsamki o_O

X