ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

bu yaptıklarını kim yiyor kardeşimmmm

bu arada ellerine çok sağlık takipe alayım dedim ama millet çok yazıyo hep uyarı gelir napsamki
Biz kalabalık bir aileyiz.Herkes bir dilim yese bitiyor.

Arada bakarsın önemli değil.

İyi akşamlar kızlar

Adra canım senin tarçınlı ceviz rüya tatlısını yaptım eşim ve annemler hepsi bayıldılar çok sevdiler hep yap dediler bundan sonra ve ben de çok mutlu oldum senin tarifin sayesinde teşekkür ederim

Estetik ameliyat mı?Ben normal bir hastalık için bile doktora gitmeye çekiniyorum.Sendeki iyi cesaret canım.Güzel olalım diye kendimizi yemekten mahrum etmeyelim.Ölçülü yersek ve spor yaparsak hiçbirşey olmaz.Teşekkür ederim güzel mesajına.

Aus merak etme on dakika geçsin unutursun.Bende de öyle oluyor.

Tesekkür ederim canım.Bulmak çok kolay.Yemek sayfası.

6 ve 8. Sayfada var tespit ettiklerim:)
Ekli onlar:)))

Evet ekliymiş pardon:)

Canım çok sevindim beğendiğinize.Denediğin ve resmi paylaştığın için çok teşekkür ederim.

Canım çok sevindim beğendiğinize.Denediğin ve resmi paylaştığın için çok teşekkür ederim.
Ne demek canım hatta Pizzanı bile denedim valla oda muhteşem di ama resim cekmeyi unuttum amaaaa bundan sonra yaptığım bütün tariflerinin resimlerini çekip atıcam inşallah

Gizli bahçem deşifre olmuş
Bolluk bereket iyidir Dombik.

adra ellerine sağlık
O kek öyle nasıl kabardı
Bana o mesajı kim attı
Ben buraya nasıl düştüm
Diyete yeni başladım
Nolcak şimdi
Teşekkür ederim.

Ya ben diyete girmeye karar vermiştim ama
Diyet bitince az az yaparsınız.

Ayy tarifler harika. Takiptekiyim artık sayfayı. Teşekkürler adra
Ben teşekkür ederim.

Ne demek canım hatta Pizzanı bile denedim valla oda muhteşem di ama resim cekmeyi unuttum amaaaa bundan sonra yaptığım bütün tariflerinin resimlerini çekip atıcam inşallah
Pizza süperdir:)Tabi canım ekle.Çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…