ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Gir tabi Efser'ciğim güzel yemeklerini görelim.Pasta çooook güzel.Mutfak sohbetlerini ben de çok severim.En çok da kahvaltı masasında edileni.Bekliyorum senin güzel yemeklerini de.

Harika canım yemeklerin ellerine emeğine sağlık takipteyim
Teşekkür ederim Nehir'ciğim.Her zaman beklerim.

Ben bi kere kalem çekmiştim gözlerime o kadar fena oldu ki kaşındı yandı yaşlar nasıl akıyordu
Ben gözlerimin içine kalem çekmem.Üstüne ve altına çekerim.Altına çektikten sonra da kulak temizleyicisiyle hafif dağıtırım.Buğulu olur gözlerim.

Ayy yağışuklu benimki hiç farketmedi alt üst iç her yeri kaşındı fena oldu bende tövbe ettim vuuhhuuu buğulu gözler

Galiba başarıyosun beni mutfaga sokmaya büyük gelişme bugün markete gittim dur bakalalım

İçine değil dışına çekin.
Deniyeyim

Aynen yaa bide benim nikah günüydü hadi dedim bi hovardalık olsun kalem çekeyim ama sonuç hüsran
Hem de nikah gününde full makyaj yapmadın.Ooo skandal.

Ayy yağışuklu benimki hiç farketmedi alt üst iç her yeri kaşındı fena oldu bende tövbe ettim vuuhhuuu buğulu gözler
Senin gözler sade güzel canım boşver sen kalemi.Allık ve rujla veya parlatıcıyla idare edersin bence.

Galiba başarıyosun beni mutfaga sokmaya büyük gelişme bugün markete gittim dur bakalalım

Deniyeyim
Çok sevindim canım mutfak sana iyi gelir.Yap yap ekle bakalım.

Dene bak buğulu gözler güzel oluyor.

Çok sevindim canım mutfak sana iyi gelir.Yap yap ekle bakalım.

Dene bak buğulu gözler güzel oluyor.
Tavuk dürümüne karar verdim yaparsam buraya eklerim yalnız çabuk sıklımıyayım diye lavaşı hazır aldım

Keşke ön deneme yapsaydın fena olmuşdur
Hemde ne fena bi yandan burnum akıyor bi yandan gözler kıpkırmızı

Hem de nikah gününde full makyaj yapmadın.Ooo skandal.

Senin gözler sade güzel canım boşver sen kalemi.Allık ve rujla veya parlatıcıyla idare edersin bence.
Yapmadım adra. Benim gözlerim mavi saçlarım sarı tenim beyaz
Yahu ben niye böyle anlatıyorum kendimi sana anlayamadım adracım evlisin demi sen duygularımı törpüleyeyim

Bugünün güzellik önerisi;

Güneş lekeleriniz varsa kış dönemi onları azaltmanın en doğru zamanı.Çünkü yazın güneşten dolayı bu maskeyi yapmak pek doğru değil.

1 tatlı kaşığı ev yoğurdu
1 çay kaşığı karbonat
2-3 damla limon suyu

Malzemelerin hepsini karıştırıp temiz yüzünüze sürün.Yoğurt kurulunca ılık suyla yıkayın.Haftada bir veya iki kere yapabilirsiniz.Düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz.Sabırlı olmak lazım.

Son düzenleme:
Desene gözlerim mavi.Makyaja hiç gerek yok. Bir allık sürsen bile güzel görünürsün.Ablam da öyle de oradan biliyorum. Bekarım.

Bu keki içi puding dolgulu kek yaptığımda artan keklerden yaptım.Pişen keki çay bardağıyla kesip üstüne çikolata sos döktüm.Misafire sunumu kolay bir kek.

ÇİKOLATALI KEK

3 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 adet vanilya
1 kabartma tozu
2,5 yemek kaşığı kakao
2,5 su bardağı un
Çikolata sos

YAPILIŞI

Şeker ve yumurta iyice çırpılır.Diğer malzemeler eklenip 175 derece pişirilir.Bardakla kesilip üzerine tarife göre hazırlanan çikolata sos dökülür.Artan keklerle üstü süslenir.

Cilt lekelerinden başladık öyle devam edelim.Biraz önce televizyonda Şems Arslan adlı cilt bakımı ve güzellik uzmanı hanım verdi bu tarifleri.

CİLT LEKESİ İÇİN MASKELER

5 adet kan sulandırıcı
1 bardak kefir
1 çay kaşığı bal
2 damla limon suyu

Tüm malzemeler karıştırılır ve akşamları göz altlarına gelmeyecek şekilde sürülüp 15 dakika bekletilir.Şoklama olması için soğuk suyla yıkanır.

Bir de balkabağı çekirdeği maskesini verdi.Bunu çok övdü.Sürüp yıkadıktan sonra ne oldu benim lekelerime diye şaşıracakmışız.

Pişmemiş balkabağı çekirdeğini ezip yoğurtla karıştırıp yüzümüzde 15 dakika bekletiyoruz.Soğuk suyla yıkıyoruz.(Tatlı için aldığımız bal kabağının çekirdeğini değerlendirebilirsiniz.)

Son düzenleme:
Hayirli olsun adracim bos vaktimde inceliycem tek tek
Harika tariflerin vardi zaten iyi olmus
Sucuklu yumurtani yapmistim bile cook oncelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…