Gir tabi Efser'ciğim güzel yemeklerini görelim.Hayılı uğurlu olsun
Eki Görüntüle 1694911
Adra mutfağa girmeye hevesledirdin beniben böyle sayfalara girip karıştırmayı çok severim samimi gelir,tıpkı mutfakata yapılan söhbetler gibi. Takibindeyim aklım tavuk dürümde kaldı
Teşekkür ederim Nehir'ciğim.Harika canım yemeklerin ellerine emeğine sağlık takipteyim
Ben gözlerimin içine kalem çekmem.Üstüne ve altına çekerim.Altına çektikten sonra da kulak temizleyicisiyle hafif dağıtırım.Buğulu olur gözlerim.Ben bi kere kalem çekmiştim gözlerime o kadar fena oldu ki kaşındı yandı yaşlar nasıl akıyordu
İçine değil dışına çekin.Benimkide sulanıyor burnum akıyor sonra herşey bozuluyor
Aynen yaa bide benim nikah günüydü hadi dedim bi hovardalık olsun kalem çekeyim ama sonuç hüsranBenimkide sulanıyor burnum akıyor sonra herşey bozuluyor
Ayy yağışuklu benimki hiç farketmedi alt üst iç her yeri kaşındı fena oldu bende tövbe ettimGir tabi Efser'ciğim güzel yemeklerini görelim.Pasta çooook güzel. Mutfak sohbetlerini ben de çok severim.En çok da kahvaltı masasında edileni.Bekliyorum senin güzel yemeklerini de.
Teşekkür ederim Nehir'ciğim.Her zaman beklerim.
Ben gözlerimin içine kalem çekmem.Üstüne ve altına çekerim.Altına çektikten sonra da kulak temizleyicisiyle hafif dağıtırım.Buğulu olur gözlerim.
Galiba başarıyosun beni mutfaga sokmayaGir tabi Efser'ciğim güzel yemeklerini görelim.Pasta çooook güzel. Mutfak sohbetlerini ben de çok severim.En çok da kahvaltı masasında edileni.Bekliyorum senin güzel yemeklerini de.
Teşekkür ederim Nehir'ciğim.Her zaman beklerim.
Ben gözlerimin içine kalem çekmem.Üstüne ve altına çekerim.Altına çektikten sonra da kulak temizleyicisiyle hafif dağıtırım.Buğulu olur gözlerim.
Deniyeyimİçine değil dışına çekin.
Keşke ön deneme yapsaydın fena olmuşdurAynen yaa bide benim nikah günüydü hadi dedim bi hovardalık olsun kalem çekeyim ama sonuç hüsran
Hem de nikah gününde full makyaj yapmadın.Ooo skandal.Aynen yaa bide benim nikah günüydü hadi dedim bi hovardalık olsun kalem çekeyim ama sonuç hüsran
Senin gözler sade güzel canım boşver sen kalemi.Ayy yağışuklu benimki hiç farketmedi alt üst iç her yeri kaşındı fena oldu bende tövbe ettimvuuhhuuu buğulu gözler
Çok sevindim canım mutfak sana iyi gelir.Galiba başarıyosun beni mutfaga sokmayabüyük gelişme bugün markete gittim dur bakalalım
Deniyeyim
Tavuk dürümüne karar verdim yaparsam buraya eklerimÇok sevindim canım mutfak sana iyi gelir.Yap yap ekle bakalım.
Dene bak buğulu gözler güzel oluyor.
Çok mantıklı lavaşı hazır alman.Tavuk dürümüne karar verdim yaparsam buraya eklerimyalnız çabuk sıklımıyayım diye lavaşı hazır aldım
Mutfaktayım akşama atarım inşallahÇok mantıklı lavaşı hazır alman.Resim bekliyorum o zaman.
Hemde ne fena bi yandan burnum akıyor bi yandan gözler kıpkırmızıKeşke ön deneme yapsaydın fena olmuşdur
Yapmadım adra. Benim gözlerim mavi saçlarım sarı tenim beyazHem de nikah gününde full makyaj yapmadın.Ooo skandal.
Senin gözler sade güzel canım boşver sen kalemi.Allık ve rujla veya parlatıcıyla idare edersin bence.
Desene gözlerim mavi.Hemde ne fena bi yandan burnum akıyor bi yandan gözler kıpkırmızı
Yapmadım adra. Benim gözlerim mavi saçlarım sarı tenim beyaz
Yahu ben niye böyle anlatıyorum kendimi sana anlayamadımadracım evlisin demi sen duygularımı törpüleyeyim
Ahhh yağışuklum benimmmDesene gözlerim mavi.Makyaja hiç gerek yok. Bir allık sürsen bile güzel görünürsün.Ablam da öyle de oradan biliyorum. Bekarım.
Yağışuklu öper seni.Ahhh yağışuklum benimmm
Teşekkür ederim canım.Hayirli olsun adracim bos vaktimde inceliycem tek tek
Harika tariflerin vardi zaten iyi olmus
Sucuklu yumurtani yapmistim bile cook oncelerden