ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Yarın göz altı için bir tarif ve yaşam şerbeti tarifi vereceğim.Hepsi bir günde olmaz.

Bu tarifte yumurtaları ekledikten sonra mikserle iyice karıştırın.Elle karıştırınca yumurtalar çok iyi karışmıyor.

Bu güllerim buradan alınıp feyste 4690 kişi tarafından paylaşılmış.

Ben salamdan yapmıştım ama pastırmadan da olur.Kahvaltı masası için hoş bir sunum.

Son düzenleme:
oo ne güzel hem yemek , hem güzellik, takip edeceğim, sevgiler :)

aaa ilginç, çekirdekleri kabuğuyla mı eziyoruz, denemeye değer, hazır evde balkabağım da var :)

oo ne güzel hem yemek , hem güzellik, takip edeceğim, sevgiler :)
Hem yiyip hem güzelleşeceğiz. Beklerim her zaman.

aaa ilginç, çekirdekleri kabuğuyla mı eziyoruz, denemeye değer, hazır evde balkabağım da var :)
Yok canım kabuklarıyla değil.Çekirdekleri çıkarıp kurutuyoruz ve robotta çektikten sonra yoğurtla karıştırıyoruz. Çok övdü bu tarifi.

Beklerim.

Birazdan ıspanak boraniyle buradayım.

Öğle yemeğinde ıspanak borani vardı.Ispanağın en güzel hali bence.Bu tarifte ölçü vermiyorum.Kişi sayısına göre ayarlama yapabilirsiniz.

ISPANAK BORANİ

MALZEMELER

Ispanak
Tereyağ
Yoğurt
Sarımsak
Kırmızı toz biber
Tuz

YAPILIŞI

Ispanaklar yıkanıp doğranıp isteğe göre haşlanabilir veya direk tereyağında sotelenir.Tuzu eklenir.(Haşlandıktan sonra suyu sıkılır:)Üzerine sarımsaklı yoğurt onun üzerine de tereyağında yakılmış toz kırmızı biber eklenip afiyetle yenir.

Not:İçine kavrulmuş kıyma da ekleyebilirsiniz.Daha lezzetli olur.

uğrarım tabi ki , özellikle sağlıklı, pratik ve aynı zamanda lezzetli tarifler favorimdir

uğrarım tabi ki , özellikle sağlıklı, pratik ve aynı zamanda lezzetli tarifler favorimdir
Pratik tarifleri ben de çok severim.Birazdan kolay milföy pizza tarifi geliyor.Ama milföy sağlıklı mı tartışılır.

MİLFÖY PİZZA

MALZEMELER

Milföy
Domates
Biber
Sucuk
Zeytin
Ketçap
Yumurta sarısı
Kaşar peyniri
Tuz
İsteğe göre kekik

YAPILIŞI

Milföyler dört kenarından şerit şerit kesilir.Kare milföyler tepsiye dizilir.Ketçap sürülür.Küçük küçük doğranmış ve karıştırılmış malzeme milföyün ortasına koyulur.Şeritler yerleştirilir.Şeritlere yumurta sarısı sürülür ve pişirilir.Almaya yakın üstüne kaşar rendesi serpilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…