Çok sevindim denemene canım.Çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık bende takipteyim pizza tarifinizi denedim gerçekten mükemmel oluyor
Allah yardımcın olsun canım.Zorluğun sonunda minik bir bebek var ne güzel.evdeyım ama hıc kalkmıyorum cok zor gecıo tuvalete tek kalkıorum ona bıle korktum kalkma dıyecek dıye kı sükürk,ler olsun ona kalıkıoyorum
hem dene guzel rabbım her ısteyene versın 5 yılda kavustum prensesımeÇok sevindim denemene canım.Çok teşekkür ederim.Senin de tariflerin varsa ekleyebilirsin.
Allah yardımcın olsun canım.Zorluğun sonunda minik bir bebek var ne güzel.
Çok sevindim denemene canım.Çok teşekkür ederim.Senin de tariflerin varsa ekleyebilirsin.
Allah yardımcın olsun canım.Zorluğun sonunda minik bir bebek var ne güzel.
Tamam canım inşallah
Annesinin biriciği olacak desene:)hem dene guzel rabbım her ısteyene versın 5 yılda kavustum prensesıme
ewet rabbım bızı ona onu bıze bagıslasınAnnesinin biriciği olacak desene:).
Amin canım.ewet rabbım bızı ona onu bıze bagıslasın
Bakma bakma boşver.Cıss onlar.Çok teşekkür ederim.
şimdi bayılazayımmmmmmmmTüm pizza tariflerinizi unutun ve bunu yapın.Çok iddaalı bir tarif:)
PUFİDİK PİZZA
HAMURU
1 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
1 tatlı kaşığı şeker
2 yumurta
1 çorba kaşığı toz maya
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Aldığı kadar un
Önce ılık su,ılık süt karıştırılıp maya eklenir.Derin kap içersine un koyulduktan sonra bu karışım dökülüp,diğer malzemeler eklenir.Üzeri örtülüp iki saat ya da hamur kabarıncaya kadar beklenir.
ÜST MALZEMESİ
3 Adet domates
3-4 adet yeşil biber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik
3 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz
Sucuk
Sosis
Siyah zeytin
Yeşil zeytin
Mısır
YAPILIŞI
Küçük küçük doğradığımız üç dört adet yeşil biber sıvıyağda pişirilir.Üç adet kabukları soyulmuş ve küp küp doğranmış domates,kekik,baharatlar ve tuz eklenip pişirilir.Tepsiye yaydığımız hamurun üzerine ketçap sürüldükten sonra soğuyan bu karışım dökülür.Arzunuza göre üstüne sucuk,sosis,mısır,siyah zeytin,yeşil zeytin koyulduktan sonra fırına verilir.Almaya yakın üzerine kaşar peyniri serpilip eriyene kadar beklenir.Üzerine ketçap ve mayonez dökülüp afiyetle yenir.
(Eski davul fırın tepsisiyle iki tepsi çıkıyor.Mini fırın tepsisiyle dört adet falan)
Eki Görüntüle 1694691
Eki Görüntüle 1694692
Eki Görüntüle 1694694
bayıldım tarıflere yaaa
Kolonya getireyim mi?şimdi bayılazayımmmmmmmm
yok canım bn en ıyısı mutfaga gıdeyımKolonya getireyim mi?
Ben de seni takipteyim canım.Adram takipteyim canım
Çok iyi düşünmüşsün , senin tarif sayfanın olmaması hataydı zaten
Hafif birşeyler ye bari.yok canım bn en ıyısı mutfaga gıdeyım
o ne tarifler öyle ya salyalarım aktı gece gece
tavuk dürümde aklım kaldı yaHafif birşeyler ye bari.
Evet ya o çok güzel oluyor.tavuk dürümde aklım kaldı ya
yarın mutlaka yapıcam ama
Ben bi kere kalem çekmiştim gözlerime o kadar fena oldu ki kaşındı yandı yaşlar nasıl akıyorduHadi ya makyaj yapmıyorsun demek.Ben de makyajsız sokağa çıkmam.Pazara bile giderken bir kalem çekerim yani:)Makyaj yapmamanın en güzel yanı makyaj temizleme derdinin olmayışı.Hiç sevmiyorum o aşamayı. Greyfurt aromalı sabun güzelmiş.Ben de yıllardır dove kullanıyorum kurutmuyor.
Hiç aklıma gelmemişti sos sürmek.Süper fikir.Kesinlikle öyle yapacağım.Sağol canım.Fikir alışverişi çok güzel.
Benimkide sulanıyor burnum akıyor sonra herşey bozuluyorBen bi kere kalem çekmiştim gözlerime o kadar fena oldu ki kaşındı yandı yaşlar nasıl akıyordu