- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Tamam en kısa zamanda.Eğil eğil bizede faydası olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam en kısa zamanda.Eğil eğil bizede faydası olur
Tamam en kısa zamanda.
ay hiç beğenmedim hiç hiç hiç ya hiç canım çekmedi hayırYarışmaya katıldığım bir tarif daha.
ISPANAKLI MANTARLI PATATES GRATEN
PATATESLİ HARÇ MALZEMELERİ
6 Adet Haşlanmış Patates
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Su Bardağı Süt
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Karabiber
ISPANAKLI HARÇ MALZEMELERİ
1 Demet Ispanak
1 Kase Mantar
2 Adet Soğan
4 Diş Sarımsak
1 Küçük Kangal Sucuk
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Karabiber
BEŞAMEL SOS MALZEMELERİ
2 Çorba kaşığı tereyağ
2 Çorba Kaşığı Un
1 Su Bardağı Süt
ÜZERİ İÇİN
1,5 Su Bardağı Kaşar Rendesi
YAPILIŞI
Haşlanmış patatesler sıcakken ezilir.İçine tereyağ,süt,tuz ve karabiber eklenir.Patates sütü çekmezse ocakta bir süre çektirilir.Yağlanmış borcama patatesli karışım dökülür.Ispanaklı karışım için tavaya sıvıyağ ve küçük küçük doğranmış soğanlar koyulur.Mantarlar eklenir.Mantarlar iyice kavrulduktan sonra küçük küçük doğranan sucuklar eklenir.Ispanaklar eklenir.Tuz ve karabiber eklenip ıspanak pişene kadar sotelenir.Beşamel sos için tavaya tereyağ ve un koyulup unun kokusu çıkana kadar kavrulur.Un kavrulduktan sonra bir bardak süt yavaş yavaş eklenir ve pişirilir.Beşamel sos ıspanaklı karışımla karıştırılıp patatesin üzerine serilir.Üzerine kaşar rendesi serpiştirilir.180 derecede kaşarlar eriyinceye kadar pişirilir.
Eki Görüntüle 1712914
Eki Görüntüle 1712915
Eki Görüntüle 1712917
Eki Görüntüle 1712918
Eki Görüntüle 1712919
Eki Görüntüle 1712920
Eki Görüntüle 1712921
Eki Görüntüle 1712922
Eki Görüntüle 1712923
Bu diyete girer.Ispanak var içinde daha ne olsun.Yiyebilirsin yani.ay hiç beğenmedim hiç hiç hiç ya hiç canım çekmedi hayır
kandıramazsınbeni adra neyse diyeti bırakacam senin yüzünden burdaki tatllıların dibine vurcamBu diyete girer.Ispanak var içinde daha ne olsun.Yiyebilirsin yani.
Sanada Hipnoz gibi geldi değil mikandıramazsınbeni adra neyse diyeti bırakacam senin yüzünden burdaki tatllıların dibine vurcam
evet artık son noktaya geldim hain adraaaSanada Hipnoz gibi geldi değil mi
Yok yok bırakma.Bu günaha ortak olamam.Arada yersin ne olacak yahu.kandıramazsınbeni adra neyse diyeti bırakacam senin yüzünden burdaki tatllıların dibine vurcam
Az sonra yeni tarifle buradayım.evet artık son noktaya geldim hain adraaa
hipnoz seansı devam ediyorYok yok bırakma.Bu günaha ortak olamam.Arada yersin ne olacak yahu.
Az sonra yeni tarifle buradayım.
ilginç bir tarif tamam itiraf ediyorum çok güzel duruyor beeCanınız börek istedi ama yapmaya üşeniyorsunuz.O zaman bu tarif tam size göre.Fırında yapılan böreğin tadında tost yapabilirsiniz pratik şekilde.
MİLFÖY TOST
MALZEMELER
Milföy
Sucuk
Kaşar peyniri
Veya istediğiniz malzemeler
YAPILIŞI
Milföyler uzun dikdörtgen şeklinde tost makinesine koyulup 5-6 dakika bastırılır.İçine kaşar ve sucuk koyulup kare şekli verilir.Tekrar bastırılır.Kaşarlar eriyince tostunuz hazır:)
Eki Görüntüle 1713037
Eki Görüntüle 1713039
Eki Görüntüle 1713081
Canınız börek istedi ama yapmaya üşeniyorsunuz.O zaman bu tarif tam size göre.Fırında yapılan böreğin tadında tost yapabilirsiniz pratik şekilde.
MİLFÖY TOST
MALZEMELER
Milföy
Sucuk
Kaşar peyniri
Veya istediğiniz malzemeler
YAPILIŞI
Milföyler uzun dikdörtgen şeklinde tost makinesine koyulup 5-6 dakika bastırılır.İçine kaşar ve sucuk koyulup kare şekli verilir.Tekrar bastırılır.Kaşarlar eriyince tostunuz hazır:)
Eki Görüntüle 1713037
Eki Görüntüle 1713039
Eki Görüntüle 1713081
Yağlı olmuyor.Zaten hiç yağ sürmedim.Aynı fırında yapılan milföy gibi oluyor.Tamam ben senin yerine de yerim.Zaten bugün çok spor yapmayı planlıyorum.çok yağlı oluyor mu adra bu tost Belki ilerde yaparım Sen şimdi ye bunları
Evet ilginç dimi.ilginç bir tarif tamam itiraf ediyorum çok güzel duruyor bee
Yağlı olmuyor.Zaten hiç yağ sürmedim.Aynı fırında yapılan milföy gibi oluyor.Tamam ben senin yerine de yerim.Zaten bugün çok spor yapmayı planlıyorum.
Hadi inşallah istediğin kiloya düşersin de arzularına kavuşursun.O üçü de kilo vermeye değer.Takip et beni top üç çoğalsın.bak şu kiloya düşeyim mutlaka istediğim bir şeyden yicem diye kendime söz verdim ama ne mantı ne köfte ne iskender sadece senin yaptığın 3 tarif var aklımda ,birincisi şu meşhur tavuk dürümün ,ikincisi kavurmalı tostun,üçüncüsü de bu tost Kısacası takibime aldım seni
Hadi inşallah istediğin kiloya düşersin de arzularına kavuşursun.O üçü de kilo vermeye değer.Takip et beni top üç çoğalsın.
Bugün birşey yok.Moralim bozuk.Kuaför maduruyum bugün.Hatta depresyondan çıkana kadar çevrimdışıyım.Çoğalmasın daha yeni spor bitti
Bugün tatlı paylaşsana