- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Ya sevince başka tabi ben çok hatta hiç sevmedim o yüzden sanırımhadı ya cok sasırdım dombık ben gelın olurken boya kupune gırerım heraldee . cok severım de ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sevince başka tabi ben çok hatta hiç sevmedim o yüzden sanırımhadı ya cok sasırdım dombık ben gelın olurken boya kupune gırerım heraldee . cok severım de ben
bakkala gıderken bıle surerım artık gerısını sen dusunYa sevince başka tabi ben çok hatta hiç sevmedim o yüzden sanırım
adra da pazara giderken bile sürüyorum diyodu.bakkala gıderken bıle surerım artık gerısını sen dusun
adram hem maharetlı hem bakımlı suslu .Sen de bendensin Dione.
aynen ben de gratıs ındırımınden bı sey alamadım zaten moralım sıff fırr sıff fıradra da pazara giderken bile sürüyorum diyodu.
ay evet cok lezzetlı .. unutmustum ben bunu adra guzelım aslan gıbı topıgı geyıge cevırdımBiraz önce komşu topikte gördüm.En çok tükettiğimiz abur cuburu soruyordu.Bu aralar bu gonga taktık ailecek.Akşam yemeğimiz yerine de geçiyor.Çok lezzetli geliyor tadı:)
Eki Görüntüle 1696437
Market de dahil.adra da pazara giderken bile sürüyorum diyodu.
Canım benim sağol.adram hem maharetlı hem bakımlı suslu .
ruj baska bı sey yaa adra senı merak ettım suan heMarket de dahil.
Canım benim sağol.
Çok güzel dimi. Marketteki gongları biz bitiriyoruz.Geyik de serbest canım hiç sorun yok bence.ay evet cok lezzetlı .. unutmustum ben bunu adra guzelım aslan gıbı topıgı geyıge cevırdım
afıyet olsunn canım .. yarın ben de gerı kalanları toplayem bariiÇok güzel dimi. Marketteki gongları biz bitiriyoruz.Geyik de serbest canım hiç sorun yok bence.
Kırmızı rujum olmadan yaşayamam.Sarı uzun saçlıyım.ruj baska bı sey yaa adra senı merak ettım suan he
Öğretmenler Günü indirimi vardır üzülme.O olmasa yılbaşı geliyor.aynen ben de gratıs ındırımınden bı sey alamadım zaten moralım sıff fırr sıff fır
Topla depo yap.afıyet olsunn canım .. yarın ben de gerı kalanları toplayem barii
Günaydın.
Bu saatlerde muhtemelen kahvaltı yapıyorsunuzdur.Pazar kahvaltılarına biraz daha fazla özen gösteririz.Çünkü herkesin evde kahvaltı yapabildiği bir gündür.Ne tatlı olur sevdiklerimizle yapılan kahvaltılar.Hepinize sevdiklerinizle mutlu huzurlu kahvaltılar.
Bu da benim kahvaltı yarışması için hazırladığım masam.
Eki Görüntüle 1696823
Eki Görüntüle 1696824
Eki Görüntüle 1696825
İlahi bulca.Ahh keşke o kadar marifetli olsam.Ama bak aklıma düşürdün şimdi pembe böreği.Nasıl olur acaba?Hamura gıda boyası katıp gül şeklinde börek yapabiliriz.Ama tadından şüpheliyim biraz.Tabaklarin içinde ki peçeteyi Güllü börek zannettim ne güzel gül şekli vermiş diyorum gıda boyası zannettim. .Birde gözlük kullanıyorum telefonu uzak tutmustum bir yandan tv bakıyorum yakinlastirinca peçete olduğunu fark ettim.