Teşekkürler canımMenum çok guzel canim. Sizinkini görünce sanki ben çok yiyorum gibi geldi
Günaydın canımGunaydin ve hayirli cumalar kizlar
Bir tarti gunune daha geldik
1.700 gr. Daha verdim bu hafta :))
Sizler ne durumdasiniz canlar:))
Tesekkur ederim canim :) seninde gayet guzel masallah :) oda olur sen zoru basarmissin bundan sonrasi daha kolay vücud saglikli beslenmeye ve spora alisinca gerisi geliyo her hafta az yada cok eksilerek hedefe elbet ulasacagiz :)Günaydın canım
Benim 500 gr gitmiş
Senin yine maşallah çok güzel
Suan 73.5 kiloyum. 70 in altına bir inebilsem
Maaşallah ikimizde çok guzel ver misiniz.Tesekkur ederim canim :) seninde gayet guzel masallah :) oda olur sen zoru basarmissin bundan sonrasi daha kolay vücud saglikli beslenmeye ve spora alisinca gerisi geliyo her hafta az yada cok eksilerek hedefe elbet ulasacagiz :)
GünaydınDün bende tartildim. Aynı seksen beş duruyorum. Artık yetmiş olmayı bile özledim . Iki yıldır bu kilodayim . Yavaş yavaş umidimde kesiliyor artık.
Maaşallah ikimizde çok guzel ver misiniz.
Canım ben doğru dürüst diyet yapamadım. Sadece kilo almamaya çalışıyorum. Oyuzdende çok zor oluyo bana.
Merhaba canimDün bende tartildim. Aynı seksen beş duruyorum. Artık yetmiş olmayı bile özledim . Iki yıldır bu kilodayim . Yavaş yavaş umidimde kesiliyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?