- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi goldenheart
onu hatırlıyorum zaten abla her seferine aynı düzenimi uyguluyosun , benim değişiyo ağırlık antrenmalarıCan kuş senin sayfaya yazmış ve sana da sormuştum napıyosun diyeama seni kırmayayım 3. ayda önce eliptik 15 dakika / hız 6'da koşu bandında 10 dk. tempolu yürüme / 2 şer dakika 9 hızda koşu / bacak hareketleri kol ve bel hareketleri / minder hareketleri..
onu hatırlıyorum zaten abla her seferine aynı düzenimi uyguluyosun , benim değişiyo ağırlık antrenmaları
huhuuu kas kütlesi güç kuvvet kondisyon hepsi artıyor tabi o ağırlıklarda artacak , dün bana 35 kg ile crunh yaptırdı sevgili hocamHoca değiştiriyo datlım gıymatlım.. önceleri 1 kg. ağırlıkla hareket ederken şimdi 3 - 4 kg. ye çıktık
abla benim sporda hocanın biride hep limonlu suyla geziyo elinde ben bazen sabahları içiyorum ,sen hep limonlumu içiyosunSU İÇİYORUM
Limonlu ve tarçın kabuklu..
şimdi 15 dk. yürüyeceğimmmm ...
abla benim sporda hocanın biride hep limonlu suyla geziyo elinde ben bazen sabahları içiyorum ,sen hep limonlumu içiyosun
Ama bu formül sanırım kanıtlanmış olarak kan şekeri düzenliyor ve metabolizmayı hızlandırıyor. metabolizma hızlandırıcı şu suya da bakmanı öneririm, çok fresh ve taze bir tadı oluyor bu suyun severek içip mtblizmanı hızlandırıyosunHoca bize dedi ki "kızlar, çubuk tarçın alacaksınız, limonları dilimleyip su şişenize koyacaksınız.. üzerine suyu ekleyerek bittikçe ekleyerek içeceksiniz." ben de çubuk tarçınım olduğu müddetçe böyle içiyorum suyu, bazen limonu sıkıp içiyorum kabuk acı geliyor bazen. Bazı günler sade su içiyorum, bayılmak istemiyorum tarçınlı limonlu suda..
ayy abla ben bunu görmüştümde sürekli yapmaya üşemiyorum , yeşil çayı bile yapmaya üşendiğim günler oluyorAma bu formül sanırım kanıtlanmış olarak kan şekeri düzenliyor ve metabolizmayı hızlandırıyor. metabolizma hızlandırıcı şu suya da bakmanı öneririm, çok fresh ve taze bir tadı oluyor bu suyun severek içip mtblizmanı hızlandırıyosun
Sassy Su için malzemeler:
- 2 litre su
- Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
- 1 ince dilimlenmiş salatalık
- 1 ince dilimlenmiş limon
- 12 adet taze nane yaprağı
ayy abla ben bunu görmüştümde sürekli yapmaya üşemiyorum , yeşil çayı bile yapmaya üşendiğim günler oluyor
4 Aralık Cuma 68.3
11 Aralık Cuma 68.8
+500
KOLAY DEĞİL, KOLAY OLMAZ O KADAR
KOLAY DEĞİL
OLURSA BU BİR OLAY
(sezen'imden)
Hani hayallerim 66 olucaktım göya
Ama kolay değil arkadaşşşşş
Kolay değil!
OLACAK AMA!
Off canım yaaa, ben de yeni buldum bunu, ne kadar sürer bilmiyorum, şişip kalmaktansa eriyeyim diyorum..onuda bulamayanlar var misal ben :) en son kaç yıl önce gördüm kim bilir...
Off canım yaaa, ben de yeni buldum bunu, ne kadar sürer bilmiyorum, şişip kalmaktansa eriyeyim diyorum..
Şu an ılık limonlu su içiyorum 500 ml
Napalım? Çabalamaya devam.. Sen kaç kilosun ki şu an? Ben 84 den düşe düşe geldim (4 yılda) before after yapıcam bugün.. bi indim bi çıktım ama artık istikrar istiyorum.
Kolay değil,
Ama başaracağımıza inanmalıyız.
Sezen'im ne diyor
.. ümitsiz de yaşanmaz ki
(denizyıldızı şarkısı - lütfen dinleyiniz..)
Bu sabah 68.1'im.. ama sabitlemiş miyim? cumaya belli olur.
cumaya 66 küsur bişi bekliyorum senden....
CANIM YAA birer ikişer alabiliyorum kilocuklarımı ama gram gram zorla verebiliyorum
Ama çok aç kalmadan..
Bol su içerek..
Spor yaparak..
Napiim yavaş gitsin tam gitsin.. kış kış kilolar kış kış.. kış kış yağlarım kış kış
Eveeet işte before/after zamanı.. Çabalamışım ama di mi? Kendimi öyle bırakmamışım.. İkinci doğumdan sonra tavan yapmışım.. üstelik bu fotoğraflar doğumdan tam 1 yıl sonra.. yani emziyodum yeni doğum yapmıştım değil..
Ortadaki Foto beyaz gömleğimle Mayıs 2011
Sol baştaki gri mor çizgili kazak Kasım 2011
Sondaki fotoğrafım çok güncel Aralık 2015
Not: Tüm şişmanlar gibi benim de yüzüm pek güzeldir maaşallah
Ne kadar az yol almışım.. ne kadar az..
Yolun başındaymışım meğer.. (sezen'im)