- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi goldenheart
Doğum günün kutlu olsun kralicem77. Azminden dolayı tebrik ederim. Yavaş kilo vermek iyidir daha kalıcı oluyor. İnşallah daha da zayıflarsın. 39 yaşına 60 kilo ile girersin inşallah.ve yaş 38
:)
Ne güzel şey geç de olsa bu yaşta spor yapıyor olabilmek,
Bir çabaya bir hedefe sahip olabilmek..
3 Haziran 2015 de hedefim çok yüksekmiş.. (60 kg olmak)
02 Aralık 2015 de daha gerçekçiyim, ve daha hafifim..
72.6 ile başladığım uzun yolculuğuma 68.6 ile devam ediyorum.. 4 kilo eksik.. 4 kilo eksik demek zorla girebildiğim pantalonlarıma, sıkıyor diye giymekten vazcaydığım kıyafetlerime kolayca sığıyorum demek, sağlıklı hissediyorum demek..
40'ıma bir genç kız edasıyla, hatta yaşıtlarım daha yeni doğum yapıyorken miniş bebeişleriyle uğraşırken ben sağlıkla büyüttüğüm kızlarımla gireceğime inanıyorum (Allahım nasip etsin).
Aynen öyle, bir gün boyunca az fazla kaçırayım hemen 1-2 kilo artıyor. Dikkat etmezsem de hemen kalıcı oluyor. Ama bir iki kilo versem hiç öyle kalıcı olmuyor nedenseEki Görüntüle 1707527
Bu cuma kilom: 68.3
Geçen haftaya göre -300 GR..
Birer ikişer kolayca aldığım bu yağlarımı gram gram eritmek yok muuuuu? Deli olmamak işten değil!
abla senin ödül kol saati benimki baklava ben niye veremiyorum bu kiloları şimdi daha iyi anlarsınHadi bakalım zayıflamak için motive olma uğruna daha ne çılgınlıklar yapıcayızzz
abla senin ödül kol saati benimki baklava ben niye veremiyorum bu kiloları şimdi daha iyi anlarsın
ben spordan sonra yiyorum vallahi abla çünkü spor sonrası protein almak önemliymiş öğün kalmadıysa yiyecek bir bardak sütü dikiver kafana yada yoğurt.. bende şimdi çikolatalı ıslak kek hayali kuruyorum ayy insan hiçmi fit halini düşünüp motive olmaz varsa yoksa yemekTatlımmm ben de napıcamı şaşırdım dün akşam 10,30 da neredeyse bir dolu kase süte eti dark kakaolu bisküvi basıp (1 paket) yiyecektim.. Bu ikilinin en şahane sütlü tatlıdan kalır yanı yok. Ama hem dur be dedim hem acaip yorgundum hazırlamaya üşendim. Baklava ödülü olası.. biz zaten yiyici :) Offf durmak yok! baklava falan bahane.. yememek hafif kalmak akşam yemediğimiz için spor yaptığımız için şişliği atmış uyanmak şahane!
ben spordan sonra yiyorum vallahi abla çünkü spor sonrası protein almak önemliymiş öğün kalmadıysa yiyecek bir bardak sütü dikiver kafana yada yoğurt.. bende şimdi çikolatalı ıslak kek hayali kuruyorum ayy insan hiçmi fit halini düşünüp motive olmaz varsa yoksa yemek
bende iyiyim bugün ablam dünde çok iyi geçti bakalım şu portakal diyetini tekrar yapabilirimRoxen'im hoca bize ayran soda veriyo spor sonrası o da zaten baya bi tok tutuyoSaat uğruna ben bugün baya iyi gidiyorum
Spor sonrası ton balıklı salata falan çok iyi, ya da beyaz tavuk göğüs..Roxen'im hoca bize ayran soda veriyo spor sonrası o da zaten baya bi tok tutuyoSaat uğruna ben bugün baya iyi gidiyorum
zaten senin aldığında protein ablam , neler yapıyosun sen 1,5 saatte anlat bakemSpor sonrası ton balıklı salata falan çok iyi, ya da beyaz tavuk göğüs..
Bir de ben spora 7 de başlıyorum gitmeden bir muz yiyorum tok tutuyor baya bi.. akşam 8,30 da bitiyor spor, zaten yemek yemek için çok geç saat ve dediğim gibi soda ayran baya iyi geliyor.
Can kuş senin sayfaya yazmış ve sana da sormuştum napıyosun diyezaten senin aldığında protein ablam , neler yapıyosun sen 1,5 saatte anlat bakem