Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

gulit_me canım arkadaşım eski dostum... neredeeee neredeee...
bizim bu yeme arzusu ile 60 olabilmemiz zor..
ancak yememe hırsıyla olabileceğimiz kesin!

kestim ben de
akşam hiç bişi yemiycem anasını satiiim!

Yaa deme öyle bak en azından bir karar almışsın. Çok sevindim adına gerçekten. İnan kilo vermek çok zor değil. Ben 55 oldum ama 8 ayda. 65tim hatırlarsan o kadar düzenli yaptım ki diyetimi, her şey yedim ama ölçülü abartmadan. Ekmeği 2 dilim en fazla tam tahıllı yedim. Verdim ama korumak daha zor. Çünkü yemek yemeyi seviyorum:) ama işte bugün abartıysam yarın dikkat ediyorum böyle gidiyor.. İnşalla sen de hedefine ulaşırsın canım arkadaşım ben sana inanıyorum

gulit_me canımm bana nasıl motivasyon yarattın bilemezsin..
evet canım düzen.. ve istikrar olmadan olmuyomuş hakikaten.

tebrik ederim seni de. dikkat edicez her daim, kendimizi salmak yok

gulit_me canımm bana nasıl motivasyon yarattın bilemezsin..
evet canım düzen.. ve istikrar olmadan olmuyomuş hakikaten.

tebrik ederim seni de. dikkat edicez her daim, kendimizi salmak yok
Aynen tatlım sen çok iradeli bir kadınsın ben bunu görüyorum zaten:)) salmak yok, kilolara byeeee

Teşekkür ederim bu arada canım

Merhaba arkadaşlar.. Destek.. motivasyon..
Belki benim günlüğüme de katılımcı bir arkadaş..
Ne istediğimi bilmiyorum!
68 kilodan 5 kilo alarak 73 e fırrrrrr..

Son durumum bu!
Tekrar günlüğüme dönmek ve her cuma tartı fotoğrafı atmak niyetindeyim.

Kraliçemm nasıl kilo aldın bakalım?? Hiç sıkma kendini. Vermiştin yine veririsin Bol yürüyüş, az ve sık beslenme, porsiyon küçültme ve bol su. Bunlarla başla hemen:) ben sana desteğim canısı

Kraliçemm nasıl kilo aldın bakalım?? Hiç sıkma kendini. Vermiştin yine veririsin Bol yürüyüş, az ve sık beslenme, porsiyon küçültme ve bol su. Bunlarla başla hemen:) ben sana desteğim canısı

Canımmm beni nasıl da mutlu ettin çok teşekkür ederim. Takipte kal.. moral verdiğin için çok teşekkür ederim.
verilemiycek kilo yoktur! azim ve kararlılık vardır!

oyy ablam oyy beni bırakıp gittiniz hep , buralardayım seni tek bırakmam

Canımmm beni nasıl da mutlu ettin çok teşekkür ederim. Takipte kal.. moral verdiğin için çok teşekkür ederim.
verilemiycek kilo yoktur! azim ve kararlılık vardır!
Süper söz! Aynen verilemeyecek kilo yok!!! Ben sana gerçekten inanıyorum çünkü azimli bir kadınsın sen:) bak gör hedefine ulaşacaksın:)

Na yapsam olmuyor gözüm
Terketmiyor vücudumu fazla kilolar
Bir macera diyet dediğin
Küçük atıştırmalıklar harmanı
Yediğin veya yemediğin

Bu kızı yeniden inceltmeliyim
Görenlere amanın ne güzelsin dedirtmeliyim
Akşamları az yemeliyim dememeliyim az yemeliyim

Farkındayım..
Farkındayım..

:)

Eveeet bayram geldiğine, mübarek ramazan ayı da bittiğine göre
Acaba hedefe ulaştım mı? yaklaştım mı?

67.5 ile pek sayılmaz!
eskiye göre mükemmel (74.2 )

18 Haziran Pazartesi tartı fotoğrafıyla gelmek gerekecek.

68 kilo olduğumda kot pantolon alacağıma söz vermiştim. 67'leri görünce yine de kendimi yeterince zayıflamış bulamadım
hedefi 65 yapmıştım kafamda..

Neyse dün bir kot pantolon beğendim 38 bedendi ve oldu.. Allaha şükürler olsun diyorum.
ve kendime diyorum ki "bak 67'sin artık kızım! yarın bayram yarın ve sonraki iki gün nasıl geçecek?, sen pazartesi gününe nasıl başlamak istiyorsun? 66'ile yola devam mı edeceksin yoksa yine aynı havuzda çırpınmayı mı seçeceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…