- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- Konu Sahibi goldenheart
ayyy benim de yüzümü beğenirler :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy benim de yüzümü beğenirler :)))
Canım ben senin günlüğe de göz attım.. sen isteyince çarçabuk veren bi kadınsın di mi?
Ama salar salmaz da aynı hızla alabilen.. işte ben de öyleyim. spora başlamak beni biraz olsun kendime getirdi. Son fotoda pek iyi anlaşılmıyo ama eskiye nazaran baya normalleştim. Şimdi en az 10 kilo var gidecek.
Şu an 68 kiloyum.
Maşallaaah ayyyy ne güzel ne güzel.....
aburcuburdan uzak durduğum sürece veriyorum kilo.... hamur işini zaten sevmem onda sıkıntı yokta bu kolalar çukulatalar mahvediyor beni.... ama biraz verince bir parçadan bir şey olmaz diye başlıyorum sonra noluyosa bir daha durduramıyorum kendimi ve pufff gene almış oluyorum verdiklerimi... bu yıl mesela defalarca 6 - 7 kilo verip aldım 77 - 70 arası takılıyorum malesef....
Betülcüm aslında şanslısın çünkü hatanın nerde olduğunu çözmüşsün.
Ben senin 66 kilo olduğunu okudum yanlış mı hatırlıyorum?
Kendimize bu eziyeti etmememiz lazımda ahh canım yaaa, ben çok mu farklıyım sanki?
Dediğin gibi durmak yoook, yola tüm gayretimizle devam edicez.
Eğer önceden yemiyorduysan bitter çikolataya başla, diğer sütlü çikolatalar (inanmazsın ama) tadı berbat geliyor, yiyesin gelmiyor.
wooouvv neler neler görüyorum az mı yol alınmış yolun başındamıymış sen böyle dersen diğerleri ne yapsın yahu ablam biz öyle dümdüz tahta gibi olmayı istemiyoruz ki dimi ama çok güzel fark var arada tam gaz devamEki Görüntüle 1717206
Eveeet işte before/after zamanı.. Çabalamışım ama di mi? Kendimi öyle bırakmamışım.. İkinci doğumdan sonra tavan yapmışım.. üstelik bu fotoğraflar doğumdan tam 1 yıl sonra.. yani emziriyodum yeni doğum yapmıştım değil..
Ortadaki Foto beyaz gömleğimle Mayıs 2011
Sol baştaki gri mor çizgili kazak Kasım 2011
Sondaki fotoğrafım çok güncel Aralık 2015
Not: Tüm şişmanlar gibi benim de yüzüm pek güzeldir maaşallah
Ne kadar az yol almışım.. ne kadar az..
Yolun başındaymışım meğer.. (sezen'im)
wooouvv neler neler görüyorum az mı yol alınmış yolun başındamıymış sen böyle dersen diğerleri ne yapsın yahu ablam biz öyle dümdüz tahta gibi olmayı istemiyoruz ki dimi ama çok güzel fark var arada tam gaz devam
oluruz ablam oluruz niye olmayalım azar azar gidiyo ama gidiyo , moralimizi bozup birer ikişer alsak kiloları dahamı iyiAyyy CAN'sın sen yaaa moral verdin vallahi.. Sağ olasın.. ne biliim roxen'im hani arkadaşlar 57'den 50 ye düşme çabasında ya (bence onlar da haklı her bir fazla kilo yük demek) o yüzden daha benim de bi 10 kilom var 57-58 olsam yeter
66 iken dedim artık şişmanım.... ben 47 lerden geldim :)) 66 iken diyete başladım nasıl bi diyetse artık :))) en çok 77.9 u gördüm... verceğime inanmadım ben aslında hiç... gizliden gizliye gitmez bu kilolar inancı yerleşmiş içimde... hep 70 sınırına gelince mesela hayatta 69 u göremem gene kilo alırım ben dedim ve tabiki öyle de oldu.... ben bu kafayı değiştirmeye çalışıyorum şu aralar....
şu an karatay yapıyorum ya çukulata dan uzak duruyorum... dün öyle bir kriz geldi geçti çok şükür... bu gün verseler yemem... dün olsaydı on paket yerdim :))
Canım yaaa..
66 iken şişmanım diyebilmişsin.. ama nasıl oldu da yedikçe yiyerek 77 oldun??
Arkadaşlarım.. beni okumak için zamanını veren canım yoldaşlarım, şu diyet sürecinde yemedikçe yemeyesin geliyo, ama eğer bi başlarsan da yedikçe yiyesin geliyo..
Betülcüm sende de böyle oldu sanırım.. yedikçe yiyerek günden güne şişme..
ben de 77'den 69 a kadar düştüm, bi ara ameliyat falan oldum ekstra durumdu ama 67 yi gördüm (2 sene önce) hemen 69 oluverdim sonrasında ama sonra zirve kilo olarak en son 74'e çıktım.. 74'ü bi daha hiç aşmadım. 72'ye zorla inerek bu günlüğü açmaya karar verdim.. Artık iner misin? - çıkar mısın? oynayacak yaşı geçtiğime inanıyorum (38. yaşıma 13 gün önce girdim) Üstelik zayıfladıkça zayıflayasım geldiğini hissediyorum..
Bu cuma son 8 kilo günlüğümüzde arkadaşlarla bildirimimiz var.. 67 olmak en büyük isteğim. Kendime ödül de koydum.. 66 da beni bir kol saati bekliyor
bir an önce kavuşalım ödüllerimize inşallahYeni yaşın hayırlar mutluluklar getirsin...
bu da olcakmış napalım şimdi toparlanmalı bende 34 oldum.... güzel kıyafet rüyalarım var gençliğimde yapamadım bari şimdi yapabileyim dimi ama.... benim ilk ödülüm palto olacak :) 68-69 arası olur olmaz inşallah.... 2 de pantalon alcam....
bir an önce kavuşalım ödüllerimize inşallah
peki kaç kiloydun 63 e düştün? sadece 4 kilo almışsın, onu da kolayca halledersin, birbirimizi takip edelim, akşam en sağlıklı ve az miktarlı seçeneklerle kapatmayı alışkanlığa çevirirsek olur bu iş! Tebrik ederim, şu an 67 bile bana en yakın en güzel hedef kilo!