Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

Bu cuma kilom:

Arkadaşım..
Yemek bu kadar kolayken bu kadar rafine edilmiş hazır yağlı şekerli unlu lezzetli yiyecek varken.. kolay mı öyle 8 kiloyu atıp da 60 kilo oluvermek!

yeter la, ne bu böyle.. bu kadar mı iradesiz insanoğlu?
bir parça gerçek iradeyle tıkır tıkır gidecekken kilolar bu hafta +1 kiloyla devam etmek de nesi??
öffff..
yok yok sıkılmadım.. devam etçem tabii ki...

Yılbaşında annemlerleyim. Allah sağlık versin.
Ne içki var ne de kalabalık..
Çocuklar cips kola içer bense sıcacık yeşil çayımı :)
Cuma sabahı kilo bildirimi yapacağım.

Öksürük ve halsizlik var bende de.. hadi hayırlısı..

Son bir haftadır salakça beslenmeme ve sporu da bir iki gün kaçırmama rağmen hemen topraladım.
Daha hızlı gitmek istiyorum.. Niye bana bir dilim kek verildiğinde onu yememeyi başaramadığımı bu psikolojinin altında ne yattığını bilmek istiyorum.
İnstagramda diyetisyen takip etmek fitleşen arkadaşları görmek bana çook iyi geliyor, dün yiyecektim, instagramda 51 yaşında bir bayanın 51 kiloya düştüğünü paylaşmışlar. Anında soğudum o yemekten...

Hastalıklar yakamı bırakmıyor.
Tartılıyorum birazcık kilo aldım.. Spora gidemiyorum öksürük krizleri geliyor.

Yediklerime dikkat etmek yapabileceğim tek şey şu aralar.

Sapıttım cozuttum
meğerse spora gitmek beni nasıl da zaptediyormuş..

amaaa
tabii ki "dur! yoksa yanacaksın!" dedim.

Sabah 9,30 1 muz
1 lt. su
10.30 bir avuç fıstık

11.30 1 şekersiz t.kahvesi + 2 bitter (mini kare) + 2 kuru kayısı (tatlı hakkım bitti)

Öğle menüm bellli üç köfte + salata
Cuma kilo bildirimim var..
Beni takip edin.. peşimi bırakmayın.. lütfen canlarım size beni takip eden herkese ihtiyacım var..
azmedince birer birer verebildiğim.. bırakırsam ök.z gibi yediğim için ama bu benim! değişemiyorum!

tabiiki vereceksin sakın bırakma

Akşam spora gittim..
Ben de bir ekmek krizi başladı kızlar, bir de yedikçe yiyesimin geldiği bir dönemdeyim .. hadi hayırlısı.

Bu cuma + 3 kilo bile olsam (Allah korusun) kilo bildirimi yapacağım SÖZ.
Hayat inişli çıkışlı ne de olsa ... Kilolarda İnelim, Sağlık Başarı İman Gücü ve Parasal olarak Çıkışta Olalım İnşallah.

Amin insallah canim. Hadi sende paylas ne yiyosun ne kadar yiyosun bu belki seni frenler

Bu sabah iki dilim tam buğday ekmeği + süzme peynir (3 kibrit kutusu) + 9 siyah zeytin ve şekersiz çay.

Ara: Türk kahvesi + 1 şam fıstıklı lokum (aşırı tatlı geldi bir taneyi zor yedim kahve şekersizdi)

Öğlen: İki kaşarlı köfte (Hasanpaşa dedikleri) + mercimek çorba + 3 çatal makarna (sadece 3 çatal)

Bugün 4 de 1 portakal yiyeceğim

Akşama ne yiyeceğim belli değil :) Hafif olmalı yoğurt + meyve çok şahane olacaktır.

Cok guzel tatlim supersin

Cuma için söz vermiştim ama olmadı.
Okullar tatil olunca hesaplar değişti.

68.8 olarak uyuşuk, miskin bezgin dönemi kapatıyorum. Reglim bitti.. yenilenmiş hissediyorum.
Spor kış yüzünden regl yüzünden boğaz ağrısı yüzünden iki gidilip bir gidilemez halde bu aralar.

68 bile süper ama 1. sayfaya bakınca 67'yi ellerimden nasıl da kaçırmışım..
Haydi tekrar yakalayalım onu.

Kızlar 38 yaşındayım ve bu regl dönemi beni feci yoruyor, böyle dengesizlik yaşayan var mı? Yapabileceğim bir şey var mı?
Regl olmadan önceki 7 gün şişlik, aşırı yorgunluk, uyku, üşüme oluyor.

Sabah peynir zeytin maydanoz yarım kırmızı biber ve bir parça ekmek yedim.

Şimdi kahve zamanıııı.. şekersiz ve bir parça bitterli.

9 günlük tatilden kilo almadan döndüm..
Kızlar hayat neden misafirlikli ve misafirse söz konusu iş, kekli börekli tatlılı
Olmazsa olmuyor değil mi?
İşte tatil.. misafirler, gittin geldin derken kilo almamanın başarı olduğunu düşünüyorum.

Benim kadar yavaşşşşş veren.. düşük seviyeli hırsla devam edeniniz var mı acep?
3 Haziran 2015 --- 72.5 kilo
8 Şubat 2016 ------- 68.8 kilo

Offf 9 ayı geride bırakmışım.. toplam 4 kilo vermişim!
Ne sözler ne yeminler doğum günümde 65 olcaktım, olmadı yılbaşına 65 dedim
Olmadı..

Yaza kadar sağlıkla sıhhatle huzurla ne çıkacağım bakalım?
Ha gayret devammm..

Aynen ben yaz bitmeden 65 olacaktim guya sonra ramazan dedim yilbasi dedim kizimin dogum gunu dedim dedim dedim olmadi olmuyo hevesimde kalmadi zaten 3 veriyom 2 aliyom sonra basa sariyom tekrar 1 veriyom 2 aliyom karmakarisik biseyler

Aynen ben yaz bitmeden 65 olacaktim guya sonra ramazan dedim yilbasi dedim kizimin dogum gunu dedim dedim dedim olmadi olmuyo hevesimde kalmadi zaten 3 veriyom 2 aliyom sonra basa sariyom tekrar 1 veriyom 2 aliyom karmakarisik biseyler

Can kuş...
Olsun ama,
Dediğin gibi yaz grubundan tanışıyoruz biz eski dostuz ramazan grubundan beri mücadele...
Sakın! Vazgeçemeyiz... Lütfen beni bırakma..
Herşeye rağmen 70'ler tarih olmak üzere bizim için bu da bir güzellik değil mi?

aynen bende 1 ileri 2 geri devam ediyorum ama motivasyonum ve hırsım kayboluyor sürekli aylık hedefler koyuyorum kendime ama olmuyor

Dün yediklerim:

Sabah bir dilim ekmek (t.b.) peynir ceviz köz biber
ara 1 şkrsz Türk kahve + iki mini kare bitter
Öğlen yoğurt, lahana salatası + kurufasulye + 5 kaşık pilav
ara 1 kuru incir + şkrsz kahve
akşam 1 muz + 1 dilim ev keki + 1 kupa sütlü şkrsz nescafe

Spor

Sonra bir avuç peynir + 2 ceviz

Pilimin tamamen bitişi ve 11.30 da yatışşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…